Şimdi Ara

BUZDOLABI SEÇİMİ YARDIMI BOSCH KDN56SM30N - SIEMENS KD49NS90NE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Gördüğüm kadarıyla tüm özellikleri aynı olan 2 buzdolabı var biri BOSCH KDN56SM30N biri de SIEMENS KD49NS90NE.

Fiyatları da aynı fakat marka olarak karar veremiyorum. 2750 TL civarında bir bütçem var başka markalar da düşünebilirim ama çevremdeki herkes ya bosch ya siemens al diyor.

Bildiklerinizi ve tavsiyelerizi paylaşırsanız sevinirim.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertdd -- 13 Nisan 2012; 16:30:20 >

• Kimse cevap vermeyecek mi acaba bu hafta sonu almayı planlıyorum artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertdd -- 13 Nisan 2012; 16:32:37 >
  • her ikiside aynı fabrikada üretiliyor,bosch ve siemens ortak hareket ediyor beyaz eşyada BSH adıyla.
  • Bence bu modeli almaktansa KGE58AL30N veya KG58EAL30N modellerinden birini seçmek daha mantıklı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Bence bu modeli almaktansa KGE58AL30N veya KG58EAL30N modellerinden birini seçmek daha mantıklı olur.

candoğan bey yakında danışmanlık yaptığınız için ücret ödememiz gerekecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Bence bu modeli almaktansa KGE58AL30N veya KG58EAL30N modellerinden birini seçmek daha mantıklı olur.

Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. bu hafta içi bi akşam bakıcam mutlaka fakat diğer sayfada yazdığınız karlanma olayı biraz düşünürüyo beni. bu karlanma olayı buzluk kısmında mı oluyo yoksa soğutucu kısmında da oluyo mu Candoğan Bey? Bir de bu modelin de 196 kwh tüketen modeli çıkmış onu da önerir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.