< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shopsiemens -- 10 Mayıs 2023; 23:30:25 > |
Siemens KG86NAID2N 682 l XXL noFrost Alttan Donduruculu Buzdolabı
-
-
Siemens buzdolaplarında ses sorununu çözmeden malesef almak akıl karı değil . Şikayet sitelerinde bile ses sorunu hep en ön planda . -
Merhabalar. Model kodu ve yaşadığınız sorunla birlikte paylaşırsanız markanın tüm ürünleri zan altında kalmamış olur.
Saygılar. -
KG56NLB30N -
Merhaba arkadaşlar.
Ürünü gidip mağazalarda canlı görme şansı olmayan arkadaşlar için ufak bir tanıtım videosu hazırladım.
Saygılar.
Serdar Çetin
05533976676
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shopsiemens -- 25 Şubat 2021; 1:43:31 >
-
Merhaba
Gaziantep'e gönderiminiz mevcut mu acaba?
Ürünün motoru inverter mü?
Garanti olarak Türkiye'nin her yerindeki Siemens servisleri bakar mı? -
Merhabalar. Evet Türkiye'nin her şehrine direkt fabrikadan teslimat yaptırıyoruz.quote:
Orijinalden alıntı: rosmisal
Merhaba
Gaziantep'e gönderiminiz mevcut mu acaba?
Ürünün motoru inverter mü?
Garanti olarak Türkiye'nin her yerindeki Siemens servisleri bakar mı?
Siemens garantili, bayii olduğumuzdan farklı bir şey söz konusu değil merak etmeyin =)
Dilerseniz telefonlaşalım çok daha hızlı ilerleriz.
Saygılar.
Serdar Çetin
05533976676 -
Merhabalar.
Mart 2021 güncel fiyatları.
-
KG86NAI42N e göre sadece iç dizaynında ufak tefek düzenlemeler var galiba değil mi? elektirk tüketimi enerji sınıfı genişliği vs aynı gözüküyor...
-
ses (veya sessizlik) durumu nasıl?
birde dondurucu kısmında ışık var mı?
-
Arkadaşlar merhaba. Geç cevap için kusura bakmayın lütfen.quote:
Orijinalden alıntı: cobra11_38KG86NAI42N e göre sadece iç dizaynında ufak tefek düzenlemeler var galiba değil mi? elektirk tüketimi enerji sınıfı genişliği vs aynı gözüküyor...
Dolabın iç dizaynı değişti, görünmeyen kısımda da motor değişti denmekte fakat yanlış anlamayın ben servis veye teknisyen değilim söküp teyit etmedik bunu =)
Enerji sınıfı ve ses düzeyinde değişim yok litresinde de.
Ürün şuan güncel olup eskisi ile aynı maliyette olduğundan yenisini almak mantıklı.
Saygılar.
Serdar Çetin
05533976676 -
Merhabalar.
Nisan 21 Güncel fiyat listesi.
Saygılar.
Serdar Çetin
05533976676
XL ve XXL Tüm liste
-
Merhabalar.
25.04.21 Güncel fiyat listesi.
Saygılar.
Serdar Çetin
05533976676
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shopsiemens -- 25 Nisan 2021; 22:48:28 > -
Siemens ayda 2 defa zam yapiyor, yeni ayi bile bekleyememis zam icin. Ses sorunu cozulmustur umarim artik.
-
Arkadaşlar merhaba.
Mayıs ayı özel fiyatı için direkt arayabilirsiniz.
-Fabrikadan direkt adresinize sigortalı taşıma ile teslimat.
Saygılar.
Serdar Çetin
05533976676 -
Serdar bey'den Siemensin bu modeli icin siparis olusturdum, siparis sonrasi, teslimat ile kisa-orta donem kullanimiyla ilgili deneyimlerimi paylasirim.
Edit: Imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demoX -- 17 Mayıs 2021; 18:43:15 > -
Arkadaşlar merhaba.
Bu üründeki özel kampanyadan ötürü şuanki fiyatı yüksek ihtimal ile bir daha göremeyiz.
Bu modeli düşünen arkadaşlar için özellikle söylüyorum alalım almayalım diye düşünürken 600/650 tl gibi arttığını görebilirsiniz modelin fiyatının.
Ürün stoklarda var ortalama 1 hafta gibi sürede de teslim oluyor.
Ürün özellik ve fiyat konusunda direkt arayabilirsiniz.
Saygılar.
Serdar Çetin
05533976676 -
18 Mayis itibariyle Serdar Bey'den vermis oldugum Siemens KG86NAID1N model siparisim bugun teslim edildi ve servis tarafindan kuruldu. Siparis anindan itibaren kendisi cok yardimci oldu ve her turlu soruya aninda yanit verdi, kendisine bu anlamda tesekkur ederim, kendisi oldukca ilgili ve guvenilir bir esnaftir, benim 2. siparisim olmus oldu.
Buzdolabi bugun kuruldugu icin kullanim deneyimlerimi ise ilerleyen gunlerde paylasacagim.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Siemens buzdolaplarında ses sorununu çözmeden malesef almak akıl karı değil . Şikayet sitelerinde bile ses sorunu hep en ön planda .
|
Benzer içerikler
- yiyeceklere sinen buzluk kokusu nasıl giderilir
- buzdolabının gazı biterse ne olur
- buzdolabının fişini çekmek zararlımı
- ariston buzdolabı a2 arızası nasıl giderilir
- bosch buzdolabı resetleme
- en iyi derin dondurucu
- en iyi buzdolabı markası
- en iyi beyaz eşya markası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X