Şimdi Ara

Buzdolabı Soğukluk Ayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
109.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 1-2-3-4 var hangisi en soğuk oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 17 Haziran 2013; 21:01:03 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Buzdolabı Soğukluk Ayarı: İdeal Sıcaklığı Belirleme

Buzdolabınızın soğukluk ayarını doğru bir şekilde ayarlamak, yiyecek ve içeceklerin tazeliğini ve raf ömrünü uzatmak için hayati önem taşır. İşte buzdolabı soğukluk ayarını belirlemek için bir rehber:

• Bosch Buzdolabı Soğukluk Ayarı: Bosch buzdolaplarında tipik olarak 1 ile 5 arasında soğukluk ayarları bulunur; 1 en soğuk ve 5 en az soğuk ayardır. Çoğu durumda, 3-4 arası bir ayar idealdir.

• Yiyecek Türlerini Göz Önünde Bulundurun: Farklı yiyecekler farklı soğuklukta saklanmalıdır. Örneğin, et ve balık daha düşük sıcaklıklarda (+2 santigrat derece veya altı) saklanmalıdır, meyve ve sebzeler ise daha yüksek sıcaklıklarda (+5 santigrat derece civarı) saklanabilir.

• Enerji Verimliliği: Daha düşük soğukluk ayarları daha fazla elektrik tüketir. Enerji verimliliğini artırmak için, ihtiyacınız olan soğukluğu sağlayacak en yüksek ayarı kullanın.

• Sıcaklık İzleme: Bir buzdolabı termometresi kullanarak buzdolabınızın iç sıcaklığını düzenli olarak takip edin. Bu, yiyeceklerinizin güvenli bir sıcaklıkta saklandığından emin olmanıza yardımcı olacaktır.

• Kapıyı Sık Sık Açıp Kapatma: Buzdolabı kapısını sık sık açıp kapatmak iç sıcaklığını yükseltebilir. Kapıyı sadece gerektiğinde açın ve mümkün olduğunca kısa süre açık tutun.

• Buzdolabını Aşırı Doldurmayın: Aşırı dolu bir buzdolabı, havanın düzgün dolaşmasını engelleyebilir ve bu da sıcaklık dalgalanmalarına neden olabilir. Buzdolabınızı kapasitesinin %80'ine kadar doldurun.

Buzdolabınızın soğukluk ayarını uygun şekilde ayarlayarak yiyeceklerinizin tazeliğini ve güvenliğini koruyabilirsiniz ve bu da yiyecek israfını azaltır ve elektrik tasarrufu sağlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 5.
  • Derece varsa 1 yoksa 4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 en soğuğudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurb3

Derece varsa 1 yoksa 4

derece olsa niye sorayım 5-6'da varmış görmemişim yükseldikçe soğuyor sanırım dediğin gibi
  • denesene
  • Bosh marka mı? 1 en soğuk.. Ben yazın 2 ayarında tutuyorum, güzel soğutuyor..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BUZDOLABI AŞIRI SOĞUTMA SORUNU
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Bosh marka mı? 1 en soğuk.. Ben yazın 2 ayarında tutuyorum, güzel soğutuyor..

profilo
  • Ayar var diye geldim gidiyorum

Ayrıca 5 dakika deneyip öğrenebilirsin
  • Bosh üretiyor aynı.. 2 de bırak yeterlidir.

• 1 diyenler olmuş ben ilk kez duyuyorum 1 in en soğuk olduğunu 5 en soğuktur hatta bizim buz dolabında 1-2-3-4-5-max şeklinde farklı buzdolaplarıda olsa 1 olması çok saçma geldi ben 22 senedir kaç tane buzdolabı gördüysem bu şekilde 1 in en soğuk olması çok saçma
  • Bosh - profilo ve simens buzdolaplarda 1 led en soğuk oluyor..(derin donduruculu model)
    Arçelik gibi yaz kış ve ara kademeli yapsalar daha iyi olurmuş tabi.
    Senelerce arçelik buz dolabı kullandıktan sonra, bir yıldır bosh kullanıyorum..
    Edit = şimdi tekrar baktım, 1 yerine super yazıyor.. sonra 2--4-6-8 C yazıyor..(soldan, sağa)
    Demek kademe değil de derece olarak yazdıklarına göre mantıklı
    Aklımda 1-2-3-4 diye kalmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 17 Haziran 2013; 22:49:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.