arkadaşlar selam evlilik hazırlıkları yapıyoruz buzdolabı lazım arkadaşım geçen sene alıp hiç kullanmadığı buzdolabını satıyor ben talip oldum fakat yorumlarınızı alabilirmiyim? dolabın modeli KGN56AI25N kendi sitesinde 2440TL arkadaşım 1700e veririm diyor sizce alınırmı? teşekkür ederim.
soru sormuştum hocam öneri istedim başka dolap değil. ayrıca yolladığınız sayfa termos için :) yinede saolun
oNuR!
kullanıcısına yanıt
selamlar arkadasım eger urun kullanılmadı ıse alınabılır zaten arkadasım dıyorsun ama daha farklı urunler tavsıye ıstersen dolap ıcın kullanacagım yerın olcusu ve butce verırsen de yardımcı olunabılır
quote:
Orijinalden alıntı: cyhnsr
selamlar arkadasım eger urun kullanılmadı ıse alınabılır zaten arkadasım dıyorsun ama daha farklı urunler tavsıye ıstersen dolap ıcın kullanacagım yerın olcusu ve butce verırsen de yardımcı olunabılır
valla hocam daha yer belli değil. seneye düşünüyoruz düğünü, dolap sıfır zaten arkadaşım hiç kullanmadı bazı sebeplerden dolayı dolap alındı yatıyor hala. bütçe olarak 2000e kadar düşünüyoruz. teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme