Şimdi Ara

Buzdolabı Tavsiyesi (1200 - 1500 aralığında)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle bu güzide forumda Türkçemizi imla kurallarına uygun yazan ve anlatım zenginliği katan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.

Arkadaşlar, mümkün olan en kısa sürede tavsiyelerinize ihtiyacım var. Günlerdir angarya işlere dalıp ertelediğim buzdolabı seçimini sonuçlandırmam gerekiyor aksi halde bu işi bana havale eden ablam beni katledecek.

A- Genel Bilgiler

1- Öncelikle bütçemiz 1200 - 1500 TL aralığında (Cüzi miktarda oynama olabilir),
    2- Tercihen ithal ve bilinen markalar veya bunların üretimi: Siemens, Bosch vs.,
    3- Kapı menteşe yönü değişebilen (Sağdan sola açılacak),
    4- Çift kapılı,
    5- Klasik Çift Kapılı veya Kombi Tipi.
    6- Beyaz renk öncelikli tercihimiz,
    7- 70 Cm Genişlik
    8- A+ veya A Enerji Sınıfında,
    9- İyonizer vb. insan sağlığına olumsuz etki edebilecek özellikler taşımayan (eğer kaçınılmazsa en düşük düzeyde)
    10- Mümkünse anti-bakteriyel özelliği ve nisbeten kolay temizlenebilen,

B- Değerlendirdiğim Modeller

1- Siemens KD 40 NA 04 NE
    2- Siemens KD 45 NV 04 NE
    3- Siemens KG 53 NX 01 NE

Yukarıda zikredilen ürünler ve güncel alternatifleri ve eğer varsa kampanyalar hakkında yorumlarınızı rica ederim.

Saygılar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikelaj -- 1 Ekim 2011; 0:22:26 >

• Buzdolabını yetleştireceğiniz alanda genişlik sınırı yoksa belirttiğiniz bütçeyle Samsung RL62ZBSW modelini öneririm. Aradığınız tüm özellikleri karşılıyor. Hem soğutucusu hem de dondurucusu geniş. Ancak 80cm üzeri genişlikte olduğundan her mutfağa uymuyor, yeri ölçmeniz gerekli.

Bence Siemens'in sıraladığınız modellerini son çare olarak düşünmelisiniz.
  • Sayın Candoğan Bey

Yorumunuz için teşekkür ederim. Kapıların ters tarafa açılacak olması yerleşim sorunu ile alakalıdır. En başta belirtmeliydim; tercih ettiğimiz ölçüler; 70 X 70 cm en ve derinliktir.

Diğer taraftan bazı arkadaşlarımız buzdolaplarındaki İyonizer özelliğinin insan sağlığını olumsuz etkilediğini ifade etmişler. İyonizer ve benzeri tüm risk oluşturan özellikleri taşımayan bir cihaz tavsiye etmenizi rica edeceğim. Konu hakkında detaylı bilgim yok ancak zararlı özelliklerin cihazlarda bulunması kaçınılmazsa minimum seviyede olanları tercih ederiz elbette. "Ehven-i şer şerden hayırlıdır."

Teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikelaj -- 1 Ekim 2011; 19:41:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Buzdolabını yetleştireceğiniz alanda genişlik sınırı yoksa belirttiğiniz bütçeyle Samsung RL62ZBSW modelini öneririm. Aradığınız tüm özellikleri karşılıyor. Hem soğutucusu hem de dondurucusu geniş. Ancak 80cm üzeri genişlikte olduğundan her mutfağa uymuyor, yeri ölçmeniz gerekli.

candoğan haklı. banada sanki samsungun özelliklerini arıyormuşsunuzda bir satıcının etkisinde kalıp siemens e yönelmişsiniz gibi geldi.
  • Sayın Eren Berkay Bey

Candoğan Bey"in ifade ettiği Samsung RL62ZBSW oldukça geniş. Bizim mutfağa sığması mümkün değil. Cihaz eni 70 bilemediniz en fazla 75 cm olursa ancak sığıyor. En az 100 mesaj okudum forumda fakat taleplerimizle örtüşen güncel bir buzdolabı denk gelmedi ya da ben gözden kaçırdım.

Samsung veya farklı bir markanın 70 cm genişliğinde, tavsiye edebileceğiniz başka modelleri yok mudur belirtilen fiyat ekseninde?

Teşekkürler,
  • Dikkat Dikkat !!! Yeni Model Samsung Buzdolapları;

70 cm buzdolabı diye kıvranan dostlar bu mesaj size.

Bugün son bir defa gözle araştırmak ve akabinde karar vermek üzere gittiğim İstanbul Forumda gezinirken denk geldiğim Samsung mağazasında ne göreyim; 3 ayrı model, klasik 2 kapılı, no-frost, 70 cm eninde buzdolapları.. Üstelik kapı yönü değişebilenlerden :)

Satıcı arkadaş yeni olduklarını söyledi. Media Markt, Darty, Satürn ve bilumum teknoloji mağazalarını hallaç pamuğu gibi attım fakat hiç birinde bu modeller yoktu.

Sadece birinin model numarasını alabildim fakat aralarında led gösterge gibi küçük farklar var sanırım.

Model No: RT60KZRSW - 1800 Tl.
    En büyüğü bu modeldi.

Göstergesiz 1500 Tl.lik daha küçük model benim işimi şahane görüyor. İnşallah bu hafta edinip inceleme yazmak nasip olur.

Hürmetler herkese,

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Buzdolabını yetleştireceğiniz alanda genişlik sınırı yoksa belirttiğiniz bütçeyle Samsung RL62ZBSW modelini öneririm. Aradığınız tüm özellikleri karşılıyor. Hem soğutucusu hem de dondurucusu geniş. Ancak 80cm üzeri genişlikte olduğundan her mutfağa uymuyor, yeri ölçmeniz gerekli.

Sayın candogan bey,Kasım 2008 yılında almış olduğum Bosch marka 60 cm genişliğinde çift kapılı no frost buzdolabı ne yazık ki ömrünü yitirmiş durumda.Geri dönüşümü yok artık.Şimdi sizin önerinize çok ama çok ihityacım var.Çünkü kafaya koydum ve fiyatı ne olursa olsun Samsung marka buzdolabı alacağım.
    60-75 cm arası genişliğinde, çift kapılı, no frost, kaliteli bir veya birkaç Samsung modeli öneriniz olurmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktor2005 -- 6 Ekim 2011; 21:30:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nikelaj

Dikkat Dikkat !!! Yeni Model Samsung Buzdolapları;

70 cm buzdolabı diye kıvranan dostlar bu mesaj size.

Bugün son bir defa gözle araştırmak ve akabinde karar vermek üzere gittiğim İstanbul Forumda gezinirken denk geldiğim Samsung mağazasında ne göreyim; 3 ayrı model, klasik 2 kapılı, no-frost, 70 cm eninde buzdolapları.. Üstelik kapı yönü değişebilenlerden :)

Satıcı arkadaş yeni olduklarını söyledi. Media Markt, Darty, Satürn ve bilumum teknoloji mağazalarını hallaç pamuğu gibi attım fakat hiç birinde bu modeller yoktu.

Sadece birinin model numarasını alabildim fakat aralarında led gösterge gibi küçük farklar var sanırım.

Model No: RT60KZRSW - 1800 Tl.En büyüğü bu modeldi.

Göstergesiz 1500 Tl.lik daha küçük model benim işimi şahane görüyor. İnşallah bu hafta edinip inceleme yazmak nasip olur.

Hürmetler herkese,

Model No: RT60KZRSW - 1800 Tl.
    Tam da aradığım özellikte bir model,kesinlikle almak isterim.Arkadaşlar nerden bulabiliriz bu modeli?Samsung yetkili satıcı veya bayilerinden bu modeli temin etmek mümkünmü?
    Bir de akakçede bir kaç internet mağazasında var görünüyor;
    akakce.com
    Samsung RT60KZRSW A+ Çift Kapılı No-Frost Buzdolabı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    http://www.akakce.com/buzdolabi/en-ucuz-samsung-rt60kzrsw-fiyati,505419.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktor2005 -- 6 Ekim 2011; 23:25:58 >

• Gebze Center Samsung bayii,
    RT60KZRSW (Beyaz Görünümlü) modeline 1800 tl ,
    RT60KZRSL (Çelik Görünümlü İnoks) modeline 2000 tl fiyat çektiler.Ne dersiniz,alınırmı?
  • yetkili samsung bayisi olarak RT60KZRSW için 1750 diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenberkay -- 7 Ekim 2011; 14:01:53 >
  • Samsung RT60KZRS modeline ait teknik bilgileri Samsung web sitesinde bulamadım.Bu modelde Twin Cooling Plus , Cool Curtain Sistemi ve Silver Nano özelliği varmıdır?Bilen varmı arkadaşlar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.