Ben 15 yıldır Beko marka buzdolabı kullanıyorum ama yaklaşık 3 senedir arızalı ve serviste bir şey yapamıyor artık ona yol göründü Bu nedenle yeni buzdolabı almayı düşünüyorum arçelik, beko, vestel düşünmüyorum. Araştırmalar sonucunda SİEMENS, BOSH VE SAMSUNG üzerinde yoğunlaştım genelde bu markalar öneriliyor. Fakat ablam siemens kombi tipi bir buzdolabı kullanıyor ve koku yapıyor o nedenle hem markaya hem de kombi tipi buzdolabına biraz mesafeliyim, eski servis elemanı tanıdık kombi tipinin koku yaptığını söylemişti sizler ne dersiniz?
Ben en az 450 ve üzeri lt kapasiteli bir ürün arıyorum. Fiyat aralığı 1500-2300 A+ ve üzeri Sessizlik önemli Mümkünse beyaz modeller
İnox olması ve fiyatından dolayı istediğim ürün diyemem ama Samsungun gardrop tipi bu ürünü nasıl sizce?
Buzdolabı malum her zaman alınmayan ve çok kullanılan bir ürün bu nedenle gerçekten tecrübeyle sabit veya çok iyi bilen arkadaşların tavsiyelerini rica ediyorum.Şimdiden teşekkür ederim...
Arkadaşlar bir tavsiyesi olan yok mu cevap bekliyorum lütfen yardımcı olun.
bookkeeperrB
kullanıcısına yanıt
Kullanıcı yorumları iyi, sizin ihtiyaçlarınızı görüyorsa alabilirsiniz.
selam LG modellerini inceledinmi biz tv alırken bayaa bi baktık bunlara gayet iyi 10 yıl da motor garantisi sunuyorlar.
vestel nf 620 modelini al memnun kalacaksın ben kullanıyorum çok memnunum ayrıca vestelin koşulsuz 3 ay geri iade etme hakkında var vestelde müşteri hizmetleri çok ilgililer ben keyfi buzdolabı iade ettim gıkları çıkmadı hemde 1 sene önce anında tamam dediler 2. telefona gerekbile kalmadı gerekçem aldığım dolap ufağıma geldi bir büyük modelini aldım bunu hiçbir firmada yaptıramazssın git lg samsung al sonra karşında muhattap bulamazssın inan bana 544-2375778
Takip ettiğiniz ürün gayet iyi.
BuDunyadaTek
kullanıcısına yanıt
teşekkür ederim LG modellerini de tavsiye ediyorlar haklısınız fakat şimdiye kadar evimde bu markanın bir ürünü yok o nedenle biraz kararsız kaldım.
mahçupM
kullanıcısına yanıt
Öncelikle teşekkür ederim ama Vestel düşünmüyorum evet belki iade koşulları vs iyi olabilir fakat uzun zaman sorun yaşamayacağım iyi seviyede bir marka tercih ediyorum açıkcası.
HerkesMemnun
kullanıcısına yanıt
Evet bu ürünü çok beğendik fakat biraz fazla yer kaplayacak mutfakta ve inox bir ürün. Biz beyaz istiyoruz. Sizin önereceğiniz başka modeller veya ürünler var mı? Teşekkürler.
sercos
kullanıcısına yanıt
Kullanıcı yorumları iyi fakat sitelerde ürün altına yazılan kullanıcıyım beğendim yorumlarına malesef çok itibar etmiyorum. Çünkü bir çoğu satıcı firmalar tarafından yapılmış olabilir bunları elemek adına burada sizin görüşlerinizi alıyorum. Ürünü beğendik fakat inox ve biraz büyük olması kafamızı karıştırdı. Önereceğiniz ürünler ve markalar var mı sizce hangi marka buzdolabı en iyidir ? Teşekkürler...
bookkeeperrB
kullanıcısına yanıt
iyi marka yoktur iyi şans vardır Mercedes alıyorsun yolda kalıyorsun bence Vestel nf 620 iyi seçim al beyenmezssen iade edersin
bookkeeperrB
kullanıcısına yanıt
Samsung'un o modelinin yurtdışı yorumları da iyi. Yeni modelleri Çin'de üretildiği için şikayet çok deniyor. Gardrop tipinde şöyle bir sıkıntı var, derin dondurucu bölümleri gayet kullanışlı oluyor fakat soğutucu bölümü bizim gibi tencere vs koyan aile tipi için uygun değil . Orta boy bir tencere koyunca rafı doldurmuş oluyorsunuz, bu durumda ya iki kapılı ya da french door denen modelleri almak daha kullanışlı görünüyor. No frost olarak LG tercih edebilirsiniz, Sharp ve Hitachi de var ama fiyatlar 3.000 civarı. Low frost düşünürseniz Bosch var, çok sıcak illerde yaşamayanlar oldukça memnun ama satıcılar ne hikmetse no frost satmaya çalışıyor.
Bosch un sadece alman üretimleri güzel performans veriyor.Ben Samsungda çalışıyorum.
Geçen yıl arçelik 5088 A+++ almıştım , bir yıldır kullanıyorum gayet memnum , elektrik sarfiyartı gerçekten çok düşük , geçen hafta aldığım sarfiyat ölçer ile denedim ayda 10 TL gibi bir elektrik harcıyor , bu yüzden tavsiye etmek gereğini duydum , ayrıca 1000 TLŞ kampaya da varmış şimdi baktım ,
iyi günler
quote:
Orijinalden alıntı: rerkan
Geçen yıl arçelik 5088 A+++ almıştım , bir yıldır kullanıyorum gayet memnum , elektrik sarfiyartı gerçekten çok düşük , geçen hafta aldığım sarfiyat ölçer ile denedim ayda 10 TL gibi bir elektrik harcıyor , bu yüzden tavsiye etmek gereğini duydum , ayrıca 1000 TLŞ kampaya da varmış şimdi baktım ,
iyi günler
Kampanya konusundan nereden bilgi alabiliriz acaba?
içi silver nano gümüş kaplama ve koku filtresi de mevcut. rsa1stsl'den daha az yer kaplar ve daha geniştir. ayrıca daha az enerji tüketiyor.
Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar fakat hala karar veremedim. Samsung ve Lg yi öneriyorlar. Vestel 620 p ürünüde bu markayı düşünmezken led aydınlatması hacmi hoşuma gitti ama hala güvenemiyorum. Kısacası kararsızım memnun kalınan kullanılan ürünleri önerirseniz sevinirim arkadaşlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme