Şimdi Ara

Buzdolabını fişden cekmej hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

rt 58 kdew buzdolabımız var ,ancak 2-3 ay kullanmıcağız , yan kapatılacaktır .. Bu bir sorun teşkil eder mi ? cevrem den içindeki gaz ile ilgili çeşitli söylemler duydum .. sizden de bilgi alabilirmiyim ? kapaklar acıkmı kalmalı ?

tesekkürler

• selam arkadaşlar,

yokmu konu hakkında fikri olan ?
  • Mümkünse cihazı boşaltıp tatil moduna getirin. Tatil modu yoksa soğutucuda +6, dondurucuda -18 dereceye ayarlayın. bu sayede az elektrik harcar.

Bunları yapmam, ben illa kapatacağım diyorsanız mutlaka kapakları açık kalacak şekilde açık bırakın. Önüne engel koyarak kapanmayı engellemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pasha-TR

Merhaba arkadaşlar ,

rt 58 kdew buzdolabımız var ,ancak 2-3 ay kullanmıcağız , yan kapatılacaktır .. Bu bir sorun teşkil eder mi ? cevrem den içindeki gaz ile ilgili çeşitli söylemler duydum .. sizden de bilgi alabilirmiyim ? kapaklar acıkmı kalmalı ?

tesekkürler

Buzdolabını kapatmak gaz ile ilgili bir sorun teşkil etmez. Cihazı kapatabilirsiniz.

Buzdolabını komple boşaltın ve içini güzelce silin. Ardından Erhan beyin söylediği gibi kapıları kapanmasını engelleyecek şekilde açık bırakın.
  • tatil modu var ama biz komple kapatmayı düşündük boşuna çalışmasın diye .. teşekkürler ilgi ve alakanız için tekrardan..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.