< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erturkcan2 -- 14 Temmuz 2021; 12:25:16 > |
Buzdolabınızın üst kısmı soğuk ama alt kısmı sıcaksa ve ısınmıyorsa ne yapmalısınız.
-
-
Ana okulu seviyesinde Türkçe ile konuşan bu adamı sakın dinlemeyin!!!
Buzdolabının soğutucu bölmesinin ISINMIYOR olması nasıl bir problem olabilir ya rabbi -
Asıl seni dinlemesinler, trole bak. Anaokulu seviyesinde Türkçe falan yok okuma yazmalar ilkokulda başlar yarım akıllı seni. Başkalarında kusur ararken önce kendine bakacak insan. Sen ve senin gibiler yallah Recep'in çöplüğüne be
Konu sahibine faydalı yazısı için teşekkürler. -
Şakşakçı da bol maşallah, Yağcılar'da inecek var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 9 Temmuz 2021; 20:40:44 > -
O adamı tanımam etmem, senin gibi eleştirsem sorun yok ama birine teşekkür etmeye gelince hemen yağcı oluyoruz. Ruh hastası mısın nesin Recep gibi. Git işine
-
He birader he
Türkçe'nin ağzına eden, bir halt bilmeden bir halt bildiğini ispatlamaya çalışan herkese yeterince eleştirim var. Hadi işine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 9 Temmuz 2021; 23:2:27 > -
Ne anlatmak istediğini anladığım için Türkçe'si bozukmuş önemli değil. Anlayamayanlar gitsin kendine baksın. Ufak tefek hatalara takılıp da adamın verdiği bilgileri görmezden gelmek de saçmalık. Olası arızalardan bahsetmiş ve kafalarda fikir oluşmasını sağlamış, teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: Veronicaa
Ne anlatmak istediğini anladığım için Türkçe'si bozukmuş önemli değil. Anlayamayanlar gitsin kendine baksın. Ufak tefek hatalara takılıp da adamın verdiği bilgileri görmezden gelmek de saçmalık. Olası arızalardan bahsetmiş ve kafalarda fikir oluşmasını sağlamış, teşekkürlerBilgiler de bilgi haaa
-
quote:
Orijinalden alıntı: K-E-N-A-NBilgiler de bilgi haaa
Alıntıları GösterTemel olarak arızaların nereden kaynaklanabileceğini yazmış. Nedir bu linç merakı anlamadım ki? İnsanlar bir hata yapınca üstüne çullanmak yerine herkes kendine odaklanıp kendini düzeltsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: VeronicaaTemel olarak arızaların nereden kaynaklanabileceğini yazmış. Nedir bu linç merakı anlamadım ki? İnsanlar bir hata yapınca üstüne çullanmak yerine herkes kendine odaklanıp kendini düzeltsin.
Alıntıları GösterSadece bir modele göre yazmış ve çoğu bilgi yanlış. Ayrıca nokta virgül hakgetire...
Her modelde motor soğutma fanı bulunmaz.
Isı oluşmaz, ısı enerjisi birikimi ile sıcaklık oluşur.
Her dolapta elektronik kart bulunmaz.
Dondurucu bölüme no frost bölmesi denmez. No frost bir soğutma sistemidir.
Her no frost dolap rezistans ile defrost yapmaz.
Her dolap kapak kapanmasını mekanik switch ile algılamaz. Manyetik switch ile algılama yapan dolap sayısı had safhada.
Hepsinden kötüsü dediğim gibi Türkçe kullanımı REZALET... "Buzdolabınızın üst kısmı soğuk ama alt kısmı sıcaksa ve ısınmıyorsa ne yapmalısınız." Nasıl bir cümledir? Soru cümlesi ama soru işareti yok. Buz dolabının "ALT!!" bölmesi ısınması gereken bir bölme midir? Siz böyle bozuk Türkçe ile konuşan birini görünce nasıl irite olmuyorsunuz asıl sıkıntılı olan durum bu.
Daha daha da kötüsü adam yardım etmek için değil, profilini incelerseniz sırf mesaj sayısı artırmak için bilip bilmediği her konuda yazmış. Linç etmiyorum, elimden geldiğince forumun kalitesini yükseltmeye çalışıyorum. Anlayana...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 11 Temmuz 2021; 22:28:44 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: K-E-N-A-NSadece bir modele göre yazmış ve çoğu bilgi yanlış. Ayrıca nokta virgül hakgetire...
Her modelde motor soğutma fanı bulunmaz.
Isı oluşmaz, ısı enerjisi birikimi ile sıcaklık oluşur.
Her dolapta elektronik kart bulunmaz.
Dondurucu bölüme no frost bölmesi denmez. No frost bir soğutma sistemidir.
Her no frost dolap rezistans ile defrost yapmaz.
Her dolap kapak kapanmasını mekanik switch ile algılamaz. Manyetik switch ile algılama yapan dolap sayısı had safhada.
Hepsinden kötüsü dediğim gibi Türkçe kullanımı REZALET... "Buzdolabınızın üst kısmı soğuk ama alt kısmı sıcaksa ve ısınmıyorsa ne yapmalısınız." Nasıl bir cümledir? Soru cümlesi ama soru işareti yok. Buz dolabının "ALT!!" bölmesi ısınması gereken bir bölme midir? Siz böyle bozuk Türkçe ile konuşan birini görünce nasıl irite olmuyorsunuz asıl sıkıntılı olan durum bu.
Daha daha da kötüsü adam yardım etmek için değil, profilini incelerseniz sırf mesaj sayısı artırmak için bilip bilmediği her konuda yazmış. Linç etmiyorum, elimden geldiğince forumun kalitesini yükseltmeye çalışıyorum. Anlayana...
Alıntıları GösterProfilini incelemedim ama haklı olduğunuz noktalar var. Sadece başta direkt linçliyormuşsunuz gibi gelmişti. Detaylı bilgiler için teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: VeronicaaProfilini incelemedim ama haklı olduğunuz noktalar var. Sadece başta direkt linçliyormuşsunuz gibi gelmişti. Detaylı bilgiler için teşekkürler.
Alıntıları GösterAslında linç edilmesi gerekeni linç etmek gerekir ama linç etmiyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: K-E-N-A-NAslında linç edilmesi gerekeni linç etmek gerekir ama linç etmiyorum
Alıntıları GösterArkadaş sen ne kadar boş bir adamsın, şu mesajı yazarken bile seni kâle aldığım için kendime kızdım. Şu a'nın üstündeki şapka var ya işte o şapka.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erturkcan2 -- 12 Temmuz 2021; 19:2:24 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Asıl seni dinlemesinler, trole bak. Anaokulu seviyesinde Türkçe falan yok okuma yazmalar ilkokulda başlar yarım akıllı seni. Başkalarında kusur ararken önce kendine bakacak insan. Sen ve senin gibiler yallah Recep'in çöplüğüne be
Konu sahibine faydalı yazısı için teşekkürler. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X