Şimdi Ara

Buzlu şişelerle soğutma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Not: Buzlar eriyince buzluktaki diğer 8 şişeden birini koyucam bunuda buzluğa :) Hemen erimiyor.

Sonuç olarak noldu? Normal 90 Yük altında 110 derece olan kartım
    Normal 56 Yük altında 70 derece oldu.

Diyeceksinizki niye demiri cıkarmadınızda demiri soğutuyosunuz. Cünkü, termal macunu yeni sürdüm. Dağılmasını vs. istemedim ve riskli olsun demedim. Demire su değerse bişey olmaz en azından.

Buzlu şişelerle soğutma

Buzlu şişelerle soğutma

Buzlu şişelerle soğutma

Buzlu şişelerle soğutma

Buzlu şişelerle soğutma

Pınar sponsorluğunda
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ilginç
  • Evet :D :D birden aklıma geldi yapayım dedim elde malzeme yoktu.
    Gönül isterdiki su soğutma vs. yapalım ama :D

Bu da su soğutma :P
  • pratik turkıhs zeka
  • quote:

Orijinalden alıntı: glscgn

pratik turkıhs zeka

ahah :D
  • önce vantilatörü soğutucu yapan arkadaş şimdide bu.yaratıcılıkta sınır tanımıyoruz görmeyenler için link -->http://forum.donanimhaber.com/m_51284350/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: zerolife

önce vantilatörü soğutucu yapan arkadaş şimdide bu.yaratıcılıkta sınır tanımıyoruz görmeyenler için link -->http://forum.donanimhaber.com/m_51284350/tm.htm

:D :D daha benim ne deneylerim var bi bilseniz :P
  • siz o arkadaşla tanışıp ürünlerinizi birleştirin süper bişey çıkar ortaya patentinide alın çalmasınlar fikirlerinizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zerolife

siz o arkadaşla tanışıp ürünlerinizi birleştirin süper bişey çıkar ortaya patentinide alın çalmasınlar fikirlerinizi

• o pet anında nemlenmeye başlar üzerinde oluşan su zerreciklerini fan hemen içine çeker gerçi sistem para etmez bişey olsada gam yemessin :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 14 Ağustos 2011; 2:22:05 >
  • değişik
  • Son resimi arşive alabilirim
  • lan güldüm harbiden ha :D gece gece hay allah. D
  • Koptum ya hahahahahh one la öle bende manyakça şeylerle ugraşırım :D
  • Valla 2 yıl önceki kavurucu yaz sıcağında defalarca klima taktırın dediğimiz halde klima takıtırılmayan.

Ama serinleyin diye fan takılan arabada. 70 derece yi bulan iç sıcaklıkta fanlar erimesin diye kullandığımız sistemdi. Yine de fanın erimesini engelleyemedik. E sonuçta buz bitiyor yani.

Pek çok farklı projem vardı.

Bir keresinde serum, su tabancası, kırılmış uzaktan kumandalı araba motoru ve 2,5lt kola kutusu kullanarak su soğutma yapacaktım ama açıkçası ailemden pek destek alamadım. Malum o sıralar parayı biz kazanmıyoruz.

Basit aslında. Su tabancasının pompa sistemi araba motoru ile desteklenir. Su girişi dondurulmuş pet şişeden sağlanır. Su serum ile iletilir ve serum da pasif soğutucunun aralıklarına dolanmıştır. Su çıkışı da tekrar pet e sağlanır.

Ama yemedi işte. Şimdi de parayı ben kazanıyorum. Ama hem vakit yok hem de para kolay kazanılmıyor yani yemez efendim.

• Nerde fotolar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.