Şimdi Ara

buzzard leeroy nerf ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oray

oh be hunterlardan kurtulduk :D bi miracle rogue kaldı, 5 olması leeroy'u miracle'i çok etkilemez herhalde. bence 4/2 4 mana olsa daha mantıklı olurdu.

Arcane golemden kötü olur öyle ama.Şimdi handlock zamanıdır bana
  • Hunter zamanında unleash the hounds dan bir nerf yemişti. Şimdi buzzard a geldi nerf ama hunter yine önde olacaktır. Hero powerin değişmesi lazım, heroya 2 hasar çok fazla. Ya 1 e düşürmeliler ya da rakibin rastgele kartına veya heroya 2 vurmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buzzard çok ağır nerf yemiş, Leeroy da öldü gibi birşey. Şansımıza Leeroy'u geri full cost ile dis edebileceğiz. Artık Druid, Handlock, Paladin, Warrior falan meta olacak belli ki. Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum. Rastgele bir hedefe 2 vuran bir hero power olabilirdi ve Buzzard'a daha hafif, unleash gibi ufaktan bir nerf gelebilirdi. 1-1 yapabilirlerdi mesela.

Edit 1: Blizzard'ın sistemine aykırı bir nerf bu aslında. Beast demek hem WC'de hem de HS'de ucuza basit işlevsellik demekti ama bu mantığa aykırı bir nerf oldu. 5 mana nedir ya?

Edit 2: Miracle kesinlikle öldü arkadaşlar. Leeroy'u 1 mana artırmak çok şey değiştirir Shadowstep ile 3 manaya düşecek bu da geriye 2 mana kacalk demek. Preperation falan hesabı çok teorik hayali bir yaklaşım olr zaten kendini zor kurtarıyo miracle şu anki metada 6-7 tura kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EACEAB9ED -- 12 Eylül 2014; 17:40:07 >
  • buzzard da gelen nerf çok makbul değil

3/2 lik bir minyon = 2 mana

benim koyacağım beastede kart çektiriyor = 3 mana

lakin ki 3 mana aşırı fazla bunun için yani denge getirelim derken iyice bozulmuş. miracle rogue r.i.p bu arada
  • rogue gene yenilebiliyordu fakat handlock için iyi olmuş, leroyu önce bufluyor ardından tüm heroları yok edebiliyordu 10dmg ile,hemde heroya o dmg yiyebiliyorduk,çok iyi olmuş çokta güzel olmuş
  • Bu nerf için 2. 11 eylül hadisesi diyorlar Never forget 9/22 kısaca Kappa
  • Miracle neden ölsün ki. Sadece tek turda 26 damage değilde 22 vuracak. Az değil.

Ayrıca Leeroy sadece Rogue de kullanılmıyor. Bütün karakterlerle de iş yapıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

Miracle neden ölsün ki. Sadece tek turda 26 damage değilde 22 vuracak. Az değil.

Ayrıca Leeroy sadece Rogue de kullanılmıyor. Bütün karakterlerle de iş yapıyordu.

22 vuramazki artık preparations olmadan en fazla 20 oldu hasarı.
  • Buzzard nerfi op. Bari soulbound bir karta getirmeselerdi nerfü.

Miracle rogue gg 26 dmg nerde 20 dmg nerde , Handlock gg. Ama beklenen bir nerfti. Olan olmayan herkes aşırı derecede tepki veriyordu Leeroya. Elime fazladan geçseydi kesinlikle bekletirdim ama çıkartamadık bi türlü :)

• cult master gibi eski kartlara donucem artik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

Miracle rogue u biraz etkiler gibi görünür ama pek etkilemez. Tek turda leeroy, shadowstep, coldblood kombosuyla 26 vuruluyor, mana değeri 1 artırılırsa cold bloodun teki kullanılmaz, hasar 22 ye düşer. Zaten miracle destesinde preparation eksik olmayacağı için oradaki açığıda eviscerate ile kapatır. Yani o 1 mana, maksimum 4 damage oynatır. Diğer classlar için bilmiyorum ama yine çok etkileyeceğini sanmıyorum. 6 ya çıkarsalardı belki durum daha değişik olurdu.

Hasar 22 ye nasıl düşüyor yahu? Bu mana ile leeroy en fazla 2 kere atılır, ondada iki kere cold blood bassan bile en fazla 20 vuruyor. Maksimum 4 damage oynatır dediğin şey minimum 6 damage oynatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oray

oh be hunterlardan kurtulduk :D bi miracle rogue kaldı, 5 olması leeroy'u miracle'i çok etkilemez herhalde. bence 4/2 4 mana olsa daha mantıklı olurdu.

3 mana arcane golem var ve bu kart rare leeroy iki tane 1/1 indiriyor bi anlami kalmazdi legendary olmasinin o zaman ayrıca miracle rogueden neden kurtulalim bence kendim çok oynamiyordum ama gadgedzan gelmez ise olay bitiyor zaten leeroy arcane golem gibi rare
    bi kart varken su anda bile baya gereksiz bi kart oldu.

• Grommash kullanıcısına yanıt
    Orada shadowstep ile alınca yine 2 mana olacağını sandım ama nerften sonra shadowsteple alındığında 3 mana isteyecek tekrar oynamak için. Yani şöyle değerlendirebiliriz ;

Leeroy + Cold Blood = 6 mana, 10 hasar
    Shadowstep + Leeroy + Cold Blood = 10 mana, 20 hasar
    Buradan sonra Preperation ların işin içine girmesi gerekiyor. 2 Preperation ve Eviscerate ile toplam hasar 28 e ulaşır. Önceki turdan hero power ile dagger alındıysa 29.

Kısacası miracle olayı biraz değişecek. Önceden 10 manaya kadar rakibin canını 26 ya indirmek, taunt bırakmamak ve gerekli 5 kartı elde tutmak yetiyordu ama şimdi yukarıda saydığımı yapabilmek için toplamda 9 kart gerekli. Buda pek mümkün değil. Ama Leeroyun tek turda 20 hasar vermeside az değil. Birkaç değişiklikle yine eskisi gibi kullanılır. Aslında bu nerfin en çok rogueleri etkilemesini isterdim (belki öylede olacak) çünkü Edwin Vancleef pek kullanışlı bir kart değil. Çoğu roguenin destesinde kendi class legendaryleri yok diğer classların aksine. Her classın kullandığı belli başlı legendaryler dışında sadece Leeroy vardı, onunda durumu şu an belli değil. Eğer kullanılamaz hale gelirse Blizzard bir düzenleme yapıp Edwin i biraz işe yarar hale getirebilir.

• Buzzard nerf süper olmuş olması gerekiyordu bence de... De.. Leeroy a nerf nedir ya? Akıl alacak birşey değil 5 manaya çıkması. 5 manaya çıkacaksa legendary kart olamaz, rare falan yapsınlar. Reckless rocketeer, arcane golem gibi 2 tane kart varken kimse 5 manaya leeroy craftlamaz 1600 dust verip...

Direk dusta çevirecez heralde leeroyları geri.
  • Buzzard'a nerf gelmesi gerekiyordu. Her oyun karşımda secret hunter görmekten bıkmıştım artık.
    Ama mana costunu bu kadar yükseltmek pek mantıklı olmamış.

Leeroy'a gelicek nerf de yerinde. Artık tek turn'de 20 damage çıkarmak imkansız hale geldi.
    Ama meta'dan çıkacağını pek düşünmüyorum. Nerfe rağmen 5 manaya iyi bir bitirici olarak kullanılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackaliso

Buzzard'a nerf gelmesi gerekiyordu. Her oyun karşımda secret hunter görmekten bıkmıştım artık.
    Ama mana costunu bu kadar yükseltmek pek mantıklı olmamış.

Leeroy'a gelicek nerf de yerinde. Artık tek turn'de 20 damage çıkarmak imkansız hale geldi.
    Ama meta'dan çıkacağını pek düşünmüyorum. Nerfe rağmen 5 manaya iyi bir bitirici olarak kullanılır.

Leeroy sadece taunttan geçmeyen fireballdı.Abartmışlar bence.
  • AlbertEinstein kullanıcısına yanıt
    Fireball direkt damagedir. Leeroy ile yapabileceğin komboları yapamazsın.
    Örn; Leeroy + 2 Shadowstep veya Leeroy + Power overwhelming + Faceless
  • Buzzard bir ay icinde 4 manaya iner. Hunter oyun tarzini hic sevmem ama 5 mana cok fazla bunu da kabul etmek gerek. Zaten sorunlu olan kart buzzard degil, unleash. Bi duzeltemediler su karti

• Unleash the Hounds un yerini Snake Trap alacak gibi. Buzzard 1 canlıyken basit bir spelle hemen ölüyordu ama artık ölmesi biraz zorlaşacak, işin içine minionlar girecek. Unleash the Hounds zaten bir türlü dengeye gelemedi, sürekli değişiyordu ama artık sabit kalır, bu sefer snake trap çok şikayet alır.
  • Hunter in bence asil sorunu kendi kartlarından başka kartlara iihtiyaç duymamasi mesela warriora bakiyoruz all class kartlara baya ihtiyaç duyuluyor ornegin ragnaros ysera Alex slyvanas cairne v.s destesinde alan kaç hunter var ihtiyacı yok hic bir all class karta ihtiyaç duymadan bir hunter destesi olusturabiliyosun asil sorun bu bence.diğer claslarda durum böyle değil.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.