Şimdi Ara

Bwm e30 kasa alıcam yardım / bilgi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar e30 kasa bmw almaya karar verdim uzun araştırmalar sonucunda en makul o gözüktü 10 15bin lira arası(arka çekiş olması beni cezbediyo :)) Hem uzun yol yapmak için hem de gençlik hevesi olduğundan e30 almaya karar verdim. Sunroof deri, koltuklar ve 4 cam otomatik olması da cabası.

Model olarak tavsiye edeceğiniz şu modeli daha iyi dediğiniz var mı ? 3.16 mı 3.18 mi almalıyım ? Aldıktan sonra bana ne gibi masraflar/sorunlar çıkarır. Uzun yolda beni yolda bırakma olasılığı nedir. (İstanbul/Hatay arası gidip gelme durumu olabilir) En önemlisi almadan önce ve aldıktan sonra gösterebileceğim arabadan anlayan bir usta. Bildiğiniz, güvendiğiniz e30 ustalara ulaşmamda bana yardımcı olursanız çok makbule geçer . İstanbul içi benim için daha uygun ama psikopatlık var Ankara'ya kadar giderim :).

Yardımlarınızı bekliyorum.

• E34 almak bence daha mantikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TroubleTrouble kullanıcısına yanıt
    e30 3.18 bakıyorum kasası çok hoşuma gidiyo e34 36 kasalarını pek beğenmedim o yüzden e30 bakıyorum
  • 10 - 15 arası temizi var mı ya ? Dershaneden bir arkadaşa babası alacaktı aylarca baktı 18 - 19K'lıklara bakmaya gittik beraber ya komple boyalı ya pertten dönmeydi çoğu
  • humerus06 kullanıcısına yanıt
    bulmaya çalışıcam işte yoksa doğan alıcam sırf arkadan itiş diye :) ya da civic alıp bağırta bağırta gezicem ön çekişten bi zevk alamıcam..
  • Bu araçlar çok fazla sanayide kalır. Birkaç tanıdığımda vardı 3.20 ve 3.25i, her hafta sonu sanayideydiler. Sağlam usta ve bütçe gerektiren araçlar. Bence pek bulaşmayın.
  • İlk sahibi bmw ye, bmw de ikinci sahibine binermis

• Umarim apacilik yapilmayacakdir :)

• @LeftBehind asıl çekindiğim nokta tam da orası.. yolda bırakıcak, sürekli arıza yapıcak bi araba mide bulandırır. Hayattan soğutur.
    @viper17 nereye binecez biz ozaman açık açık soruyom nereye binecez :D ?
    @Toygun_ank apaçilikten kastın arabayı bağırtmaksa işim olmaz en fazla yapacağım virajlarda yanlama. sokak ortasında 0 çizme gibi olaylara hevesim yok..
    @xxkoksalxx tek kapı işimi görmez apaçilik yapmıcam :)
  • Çok fazla bilgi sahibi değilim ama 87' 3.16 kullanıcısıyım bildiğim kadarıyla e30'un uzun yolda en iyisi 3.18i modeli. Performans almak istiyorsan da 3.25i,

Şehirler arası yolculuk bu araçla biraz tuzlu olabilir performanslı bi araç olduğu için bir japon arabasından (mazda suzuki gibi) çok daha yakıt tüketebilir tabi bu durum km motor bakımına göre değişkenlikte gösterebilir, dediğim gibi çokta bilgi sahibi değilim bende bilgi edinmeye çalışıyorum. Benim aracım komple restorasyon oldu ve olmaya devam ediyor maslak ta dükkanımız var babam kaportacı kaporta ile ilgili problemi olursa alacağın arabanın yardımcı oluruz olmaya çalışırız, dilersen gelip görebilirsin benim aracıda. 3.18i tercih etmeni öneririm 90 model üstü :)
  • Ferco1 kullanıcısına yanıt
    Hocam bırakır, bu arabalar eski ve kaç apaçinin elinden geçti düşünün. Ben e36 almayı düşündüm ama arabalara baktığımda vazgeçtim. Parçası pahalı ve apaçinin elinden geçmiş bir araç olucak bu aldığınız. Yolda kalıcam diye her an tetikte olucaksınız. Keyfini sürücek ikinci bir araç olarak alınacak olsa tamam da, günlük kullanım, uzun yol bu araçlarla zor bence.
  • LeftBehind kullanıcısına yanıt
    Benim de çekindiğim noktalardan birisi o işte. arabayı normal kullanıp da yolda bırakıcaksa keyif kaçırıcaksa gereği yok..
  • Ya arkadaşlar inanın anlamakta güçlük çekiyorum şu bmw ile olan yorumlarınıza ??

Yok yolda bırakır, yok parçaları pahalı, yok sanayiden çıkamazsın....

Abi bırakın böyle boş konuşmayı, tam 1 sene önce E36 almaya karar verdim bende senin gibi sağa sola sormaya başladım herkesin dediği sanki kopyala yapıştır gibiydi parçaları pahalı sanayiden çıkamazsın apaçilerin elinde maf olmuş araçlar falan filan.

Sonuç allahın izni ile bu temmuz ayında 1 senesi dolacak aracın daha masraf yapmadım izmir içi full kullanıyorum (60km) günde artı bodrum söke manisa gibi de geziyorum.
    normal rutin bakımı dışında (yağ filtreler değişimi) hiç bir masraf yapmadım (görsel harcamalar hariç oda keyfim istediği için yaptım. yolda durup durup maşallah diyorlar kısacası araba alacağım zaman böyle insanlara kulak verseydim şuan E36 keyfi süremezdim iyiki kendi sesime kulak verip almışım kardeşim o yüzden içinden geçen e30 ise kesinlikle vazgeçme sadece yapman gereken acele etmemen ve sağlam bir ustaya gösterip aracı alman bu kadar basit...

Bu da benim aracım düşün : 94 model 320i coupe ;)

Bwm e30 kasa alıcam yardım / bilgi lütfen

• Adamın dibisin sen :) Bu arada araba da hakkaten maşallah civic de bakıyorum e30 da ama e30 alıcam gibi yaa hayır motoru sıfır yaptırsam ne kadar tutucak ne kadar bozula bilir bi araba ? bide böyle düşününce mantıklı geliyo zaten niyeti iyice bozmuştum senin yorumundan sonra kesin karar verdim e30 a :)
  • Çoğu paçavra halde gerçek temizleri çok az,millet allayıp pullayıp satma derdinde.

Bir anlık yanlış karar masraf olarak sana geri döner.

Ben polyannacılık oynamıyorum gerçekleri söylüyorum,isteyen istediğini yapar sonucuna katlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extrem_015 -- 25 Mayıs 2014; 23:24:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferco1

Adamın dibisin sen :) Bu arada araba da hakkaten maşallah civic de bakıyorum e30 da ama e30 alıcam gibi yaa hayır motoru sıfır yaptırsam ne kadar tutucak ne kadar bozula bilir bi araba ? bide böyle düşününce mantıklı geliyo zaten niyeti iyice bozmuştum senin yorumundan sonra kesin karar verdim e30 a :)

3 harflilerden şaşma kardeşim :)))) BMW

En fazla motor revize etsen taş patlasın 3 4 milyar arası seni bir ömür götürür demedi deme ki adam akıllı bakar iyi bir ustaya baktırırsan böyle motor revize etmene gerçekten gerek kalmaz :) e30 dan şaşma :) dünyaya bir daha gelemiyorsun ileride kullanmadım demezsin efsaneleri :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATATURKTC -- 26 Mayıs 2014; 0:14:58 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.