Şimdi Ara

bx'e seagate 60mb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar. benim neyime demedim intel bx chipsetli pII 350
    sistemime seagate 60mb (ATAIV) hdd aldim. mevcut anakart ve islemcimle
    bu harddisk'i kullanabilirmiyim - bios guncellemesiyle falan- yoksa anakart ve islemciyi degistirene kadar hdd'yi rafa mi kaldiracam. simsiden herkese tesekkurler.
    sevgi,saygi

• birkere 60mb deil 60gb vede anakartının modelini yazarsan yardımcı olabiliriz ama bx ler genelde destekliyor en azından gigabyte bx2000+ in desteklediğini deneyerek gördüm anakartının tam modelini yaz yazalım bizde sana
  • Jumper ını son sokete takarak ancak kullanabilirsin....o zaman 32.5gb olarak tanıyacak hdd ni:başka şekilde kullanabileceğini zannetmiyorum ata33 boardun ile....ilk windowsu yüklerken daha önceden bx çipsetinle başka bir hdd için aldığın image(norton ghost ile) dan yararlanabilirsin!(sorun yaratırsa)
  • amiral boardı bilmeden konuşmamız yalnış
    ya ata 66 varsa heheh
  • Zaten o nedenle ata33 diyerekten belirttim Can kardeş!
  • ya bu arada nedicem sende overclock diye bi bench sonucu daha var onu hangi programla yapıon link verebilirmisin
  • Yok sitesine girip üye ol:bilgileri kendin yazıyorsun...hani bu madonion bazen denyoluk yapıp açılmıyoya...yardımcı olur diye düşündüm görmek isteyenler için!
  • ok saol ama öle ise isteyen istediği değeri yazar
  • Merak eden nasılsa madonion da arayıp bulacaktır zati....ben güzellik olsun çeşit olsun ortada yanıp dönsün diye yazdım zati!
  • anakartım Aska Intel 440BX. secondary master ve primary slave olarak denedim, bios'ta Auto sectim. Amiral kardes senin dedigin gibi jumperlarla oynayip deniycem, tekrar saolun.
  • Bu modda ayarladığında sadece hdd ni primary slave olarak tanıyacaktır...bu nedenle auto seç mutlaka bios ayarlarını:başka bir 40gb ve üstü hdd secondary olarak bağlamak istersende yeni hdd ne tekrar jumper operasyonu yapacaksın ama bu sefer diğer ide kablosunu kullanmak gerekir yani cd-rom iptal o zaman...bu teknikle bir ide kablosuyla ancak bir hdd bağlanabiliyor!(ve onuda slave olarak tanıyor primary veya secondary)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.