Şimdi Ara

By by Hepniz...:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BeyLer iyi kotu gunlerimiz gecti Coq iyi arkadaslıkalr yasadım hepinize tekkur ediorum ( ozLLikle İtem verenlere )

arkadaslar liseye qectim artk bu pc denen icattan kurtulup ders calismam gerekio...

o yuzden vedalasalım dedim Herkes hakkını heLaL etsin cok nadirde olsa grebilirim beLki internete

Herkeze hayatında basarıLar...

ELVEDA

• bence de ii yapıon bırak mu yu calıs yoksa lise 1 de afallarsın nese BYE BYE
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgrady121

bence de ii yapıon bırak mu yu calıs yoksa lise 1 de afallarsın nese BYE BYE
    gelenek yıne bozulmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Anumis

gelenek yıne bozulmadı

Alıntıları Göster
    bye bye calıs calıs da adam ol

babam hep ole diyo

• quote:

Orijinalden alıntı: KINGSTAR-TR

babam hep ole diyo

Alıntıları Göster
    allaha emanet ettim seni :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NICKLAS

allaha emanet ettim seni :)

Alıntıları Göster
    ya saolunda Acayip Huzunluyum ...

EskiLer kaLbimi ParcaLadi ...

Neyse by

• quote:

Orijinalden alıntı: blacking

ya saolunda Acayip Huzunluyum ...

EskiLer kaLbimi ParcaLadi ...

Neyse by

Alıntıları Göster
    BYE BYE BYE BYE 1 HAFTA SONRADA BEN BYE

• quote:

Orijinalden alıntı: KINGSTAR-TR

babam hep ole diyo

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: KINGSTAR-TR

babam hep ole diyo

bende 1 hafta sonra Öss Time

• quote:

Orijinalden alıntı: Dallasx

quote:

Orjinalden alıntı: KINGSTAR-TR

babam hep ole diyo

bende 1 hafta sonra Öss Time

Alıntıları Göster
    Buda 2. Trend eskiden muyu bırakanlar MUONLİNE bölümüne konu açardı şimdi Lise başlyanlar haber vermek için MUONLİNE bölümüne konu açıyorlar bakalım daha neler gorecegiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faewox` -- 6 Eylül 2007; 19:33:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Faewox`

Buda 2. Trend eskiden muyu bırakanlar MUONLİNE bölümüne konu açardı şimdi Lise başlyanlar haber vermek için MUONLİNE bölümüne konu açıyorlar bakalım daha neler gorecegiz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: HoRRoR

Orta okula geçenler bile oks için başlık açıp byee diyorlar neredeyse

Her okullar başlayışında böyle başlıklarla karşı karşıya kalıyoruz...

Hiç Tanımadığım kişiler mu online oynuna başlayıp ben bıraktım diyip gidiyorlar.

Harelde Böyle konular açmak değişik bir karizma Yaratiyor insan üstünde ,

• quote:

Orijinalden alıntı: Faewox`

Alıntıları Göster
    İyi yolculuklar arkadaş bu yolculuk başka yolculuklara benzemez. Eğerki mu yu bırakabilirsen ve derslerine çalışabilirsen başarılı olabilirsin. Ama bu mu yu bırakmazsan işin zor. Farklı bir önerim var. Derslere hiçbir zaman çok çalışmana gerek yoktur. Sadece ders vaktinde hocayı odun gibi dinle hiç başka birşey yapma sadece dinle, onun haricinde de yazılıdan 1 gün onceleri yazılı için çalış, ve birde mutlaka kopya çekmeyi bilmiyorsan öğren. Çünkü sınıfımızın yarısı kopya ile geçer. Dersin dışında ise lise hayatı çok güzeldir. Arkadaşlarınla iyi takıl ama kime ne kadar güvenmen gerektiğini iyi ayarla. Bu yolculukta çok şey öğrenebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: thearthas

İyi yolculuklar arkadaş bu yolculuk başka yolculuklara benzemez. Eğerki mu yu bırakabilirsen ve derslerine çalışabilirsen başarılı olabilirsin. Ama bu mu yu bırakmazsan işin zor. Farklı bir önerim var. Derslere hiçbir zaman çok çalışmana gerek yoktur. Sadece ders vaktinde hocayı odun gibi dinle hiç başka birşey yapma sadece dinle, onun haricinde de yazılıdan 1 gün onceleri yazılı için çalış, ve birde mutlaka kopya çekmeyi bilmiyorsan öğren. Çünkü sınıfımızın yarısı kopya ile geçer. Dersin dışında ise lise hayatı çok güzeldir. Arkadaşlarınla iyi takıl ama kime ne kadar güvenmen gerektiğini iyi ayarla. Bu yolculukta çok şey öğrenebilirsin.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: thearthas

Sonuna kadar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Jr. Corrado

quote:

Orjinalden alıntı: thearthas

Sonuna kadar...

Alıntıları Göster
    seLametlee
    inşallah bırakabilirsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: _ReaLisT

seLametlee
    inşallah bırakabilirsin..

Alıntıları Göster
    !!!!ELVEDA DOSTUM!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur6

!!!!ELVEDA DOSTUM!!!!

Alıntıları Göster
    HAYATINDA BAŞIRALAR, ARTIK ÖBÜR SENEYE BEKLİYOZ:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur6

HAYATINDA BAŞIRALAR, ARTIK ÖBÜR SENEYE BEKLİYOZ:D

Alıntıları Göster
    elveda arkadaşlar benimde 4.üncü çocuk yolda geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: OSIRIS

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

kopardın yine murat abi

• quote:

Orijinalden alıntı: Anumis

gelenek yıne bozulmadı

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Anumis

gelenek yıne bozulmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: YoungAnıL

quote:

Orjinalden alıntı: Anumis

gelenek yıne bozulmadı

Alıntıları Göster
    Bay Bay Kuzum

• quote:

Orijinalden alıntı: OSIRIS

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

koptum yıne

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.