Şimdi Ara

By by Hepniz...:) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ınsallah ıyı bı karar vermıssındır. derslerıne ıyı calıs yoksa afalarsın ıyı oolmaz.. bye kendine iyi bak
  • Elveda !!!
    Ama ben seni tanimiyorum ii birimisin kötü birimisin nese ßß

-------------------------------------------------------------------------------------------
    By_CeLLaT
    ------------------------------------------------------------------------------------------
  • quote:

Orjinalden alıntı: thearthas

İyi yolculuklar arkadaş bu yolculuk başka yolculuklara benzemez. Eğerki mu yu bırakabilirsen ve derslerine çalışabilirsen başarılı olabilirsin. Ama bu mu yu bırakmazsan işin zor. Farklı bir önerim var. Derslere hiçbir zaman çok çalışmana gerek yoktur. Sadece ders vaktinde hocayı odun gibi dinle hiç başka birşey yapma sadece dinle, onun haricinde de yazılıdan 1 gün onceleri yazılı için çalış, ve birde mutlaka kopya çekmeyi bilmiyorsan öğren. Çünkü sınıfımızın yarısı kopya ile geçer. Dersin dışında ise lise hayatı çok güzeldir. Arkadaşlarınla iyi takıl ama kime ne kadar güvenmen gerektiğini iyi ayarla. Bu yolculukta çok şey öğrenebilirsin.

Hem Haklısın Hemde Degilsin Lise Hayatı Konusunda Haklısın Ama Kopya ve Hocayı Odun Gibi Dinlemek Konusunda Icinde Sadece Calısabilmek Hissi Olsun Basarma Hissi Ben Knight Online i biraktim bu is icin Bağımlılık Gibidir Bırakamazsınız Guvende Onemli Tabiki Herkese Güvenmiceksin Bende Okulların Acılmasıyla 2 sene Ugrasmıcam Bilgisayarla Ve Yapma Bir Hedefe Ulasma Istegin Olsun,Iste O Zmn Cok Sey Ögrenirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dallasx -- 8 Eylül 2007; 19:48:23 >

• Anaokuluna başladım hepinize bye bye
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..::LEGEND::..

Anaokuluna başladım hepinize bye bye

Beslenme Cantan Benden Hediye Olsun
  • Anaokulunda tecavuz dayak olayları fln warmıs kendine dikkat et biri sak die vurur murur bi yernden ...

Ayrıca lafı canakdan anlama ben burda gecen gunlermn hatrına insalrla helallesiorm sen ben anakula baslıom dion

Zeka yasın o kadar demekki napalım anaokulunda basarılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacking

Anaokulunda tecavuz dayak olayları fln warmıs kendine dikkat et biri sak die vurur murur bi yernden ...

Ayrıca lafı canakdan anlama ben burda gecen gunlermn hatrına insalrla helallesiorm sen ben anakula baslıom dion

Dua et hanni daimin arkadaşısın yoksa gümlerdim sana
  • quote:

Suluk ta benden
    Çiçek sularsın
    Kamer Genç misali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mythology -- 9 Eylül 2007; 23:26:46 >

• beslenme bezi kim verecek sıra kirli olur
  • quote:

• YAAAMAAAN

By by Hepniz...:)
  • BEn legend in Bütün Eğitim Masraflarını karşılıyorum.. Yeterki oku adam ol
  • BABA Beniiiiiiiiiii okulaaaa gönderrrrrr
  • quote:

BABA Beniiiiiiiiiii okulaaaa gönderrrrrr

http://www.bababeniokulagonder.org/
    kizlarin okul gitmesine yonelik bir calisma

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: blacking

Anaokulunda tecavuz dayak olayları fln warmıs kendine dikkat et biri sak die vurur murur bi yernden ...

Dua et hanni daimin arkadaşısın yoksa gümlerdim sana

noolur gumleme

• Kadıköy belediyesibana yardım eder sponsormuş oda

/edit: HaNNi gelsin haber uçurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Zhivago -- 10 Eylül 2007; 3:26:20 >
  • quote:

/>

Kadıköy belediyesibana yardım eder sponsormuş oda

/edit: HaNNi gelsin haber uçurum

Yok Sen Uçma Oku Adam oL

• By By
  • oku sada adam olmas paso topicte post kasar yeter kasma 2 yildir bu forumdaim benden sonra basladin beni postta gectim ama ben posta bakmiom muhabbete bakiom
    neyse sen post kasmaya dvm et ;
    bide üzerine beni şikayet eder şimdide
  • başarılar dilerim allaha emanet olunuz
    saygılar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.