Şimdi Ara

by@li - Stereo ve Sinema Sistemi - (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
7
Favori
21.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: by@li

Fotoğraf makinasına aniden müşteri çıktı sattım bir anda.
    Çekeceğim ancak telefon çekimleri koyarım. Eşim tatilden geldi etrafa çeki düzen vermesini bekliyorum.

Biraz daha sabır. :)

Telefon cekimi de olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Fotoğraf makinasına aniden müşteri çıktı sattım bir anda.
    Çekeceğim ancak telefon çekimleri koyarım. Eşim tatilden geldi etrafa çeki düzen vermesini bekliyorum.

Biraz daha sabır. :)

en son d300'u hatirliyorum, o mu satildi yoksa atladigim bir baska makina var mi?
  • evet Şükrü bey, onuda sattım. :)

D700 yada D800'den birini alacağım. Zemin hazırlıyorum. :)

Elimde 300mm F4 lens ve 105mm F2.8 nano makro lensler var onlarıda satsammı diye düşünüyorum. Yukarıdaki makinalardan birini alırsam bu lensler FF değil onun için bir yanım sat diyor.
  • quote:

evet Şükrü bey, onuda sattım. :)

Elimde 300mm F4 lens ve 105mm F2.8 nano makro lensler var onlarıda satsammı diye düşünüyorum. Yukarıdaki makinalardan birini alırsam bu lensler FF değil onun için bir yanım sat diyor.

DSLR setup cok buyuk, FF olunca oranlar daha da buyuyor. Pratiklik dusuyor.

FF icin en pratigi Leica M serisi, yakinda da M10 cikacak, hatta iki hafta sonra micro M serisi gibi yeni bir makina cikacakmis...

Bunun disinda ise micro four thirds sistem bana uygun gozukuyor. Olympus OM-D gibi.

Bu iki sistemin de foto spektrumu D800 gibi olamaz tabii ama pratiklik acisindan daha iyiler... Ozellikle OM-D ile ilgili yorumlar cok cezbedici...

•  by@li - Stereo ve Sinema Sistemi -

Son hali boyle oldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by@li -- 3 Eylül 2012; 22:11:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asukrumercan

quote:

evet Şükrü bey, onuda sattım. :)

DSLR setup cok buyuk, FF olunca oranlar daha da buyuyor. Pratiklik dusuyor.

FF icin en pratigi Leica M serisi, yakinda da M10 cikacak, hatta iki hafta sonra micro M serisi gibi yeni bir makina cikacakmis...

Bunun disinda ise micro four thirds sistem bana uygun gozukuyor. Olympus OM-D gibi.

Bu iki sistemin de foto spektrumu D800 gibi olamaz tabii ama pratiklik acisindan daha iyiler... Ozellikle OM-D ile ilgili yorumlar cok cezbedici...

Leica beni asar hocam. Ben baba gorunen makinalari daha cok seviyorum. Millet boynumda gorunce uzayli gibi bakiyor.

• foruma ne olmuş böyle yahu mesajlar tersten devam ediyor. Son mesaj en üstte çıkıyor. Tersim döndü valla.
  • quote:

foruma ne olmuş böyle yahu mesajlar tersten devam ediyor. Son mesaj en üstte çıkıyor. Tersim döndü valla.

Evet ya bi konuya bakacak oldum. Asıl mesajdan önce alıntı mesajlar falan çıktı. Zaten sabahtan beri foruma giremiyorum. Site gidici böyle gidişle
  •  by@li - Stereo ve Sinema Sistemi -
  • Geçen gün Akşam gazetesinde ratsladım bu karikatüre.
    Karikatürdeki şahıs tanıdığım birisine çok benziyordu
    çok şaşırttdı beni
    Beliki de sizi de şaşırtır diye paylaşmak istedim

by@li - Stereo ve Sinema Sistemi -

• Kime benziyor acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

Geçen gün Akşam gazetesinde ratsladım bu karikatüre.
    çok şaşırttdı beni

tam benzemesi için karikatürde üç P eksik (PPP)
  • quote:

O parçanın ismi "chris jones - no sanctuary here"

Sanki extreme kopyası gibi geldi bu :) . Bu arada Bluray forumu epeydir bir şey yazılmamış. Bu sisteme koyulacak başka bir şey var mı?
  • sisteme çok şey kondu ama yazmıyorum eskisi gibi. sadece kullanıcıyım şuanda. paylaşımcı değilim. Paylaş paylaş nereye kadar. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

Geçen gün Akşam gazetesinde ratsladım bu karikatüre.
    çok şaşırttdı beni
    Beliki de sizi de şaşırtır diye paylaşmak istedim

by@li - Stereo ve Sinema Sistemi -

Çok iyiymiş.

• quote:

Serdarın görüşlerine aynen katılıyorum.

Kablo bence yabana atılmayacak bir kablo. Kablo almak isteyenler ve alternatif arayanların notları arasına alınası bir kablo.
    Ben şahsen çok beğendim. Açık ve tiz vede orta sesleri önce isteyenler için değerlendirilecek bir kablo.

Birde not olarak sistemin yeri değişince yeni yerinde bas sesler azaldı ve daha dengelendi. Önceki yerinde bas efekti yoğun kayıtlarda yorucu oluyordu. Bunun en büyük sebebinin ve en önemli faktörün kolonların duvardan 1 metre kadar önde olması olarak değerlendiriyorum.

sn.lufubu aynen dediğiniz gibi oldu. Çok çabuk gelişti ve biranda toplanıverdik. :)

Test ettiğimiz kabloyu 350 TL kampanya yapmışlar Ali

www.ttafshop.com
    TTAF SHOP | Ana Sayfa
    http://www.ttafshop.com/24-mt,PR-5631.html

• Aboooovvvvv. Valla çoooook iyi bir fiyat o metraj için.

Ancak benim düşündüğüm metrajın fiyatı yine aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astramastra

quote:

Serdarın görüşlerine aynen katılıyorum.

Kablo bence yabana atılmayacak bir kablo. Kablo almak isteyenler ve alternatif arayanların notları arasına alınası bir kablo.
    Ben şahsen çok beğendim. Açık ve tiz vede orta sesleri önce isteyenler için değerlendirilecek bir kablo.

Birde not olarak sistemin yeri değişince yeni yerinde bas sesler azaldı ve daha dengelendi. Önceki yerinde bas efekti yoğun kayıtlarda yorucu oluyordu. Bunun en büyük sebebinin ve en önemli faktörün kolonların duvardan 1 metre kadar önde olması olarak değerlendiriyorum.

sn.lufubu aynen dediğiniz gibi oldu. Çok çabuk gelişti ve biranda toplanıverdik. :)

Test ettiğimiz kabloyu 350 TL kampanya yapmışlar Ali

http://www.ttafshop.com/24-mt,PR-5631.html

Teşekkür ederim, güzel haber.
    İşyerindeki sistemim için aldım, haber verdiğim bir arkadaşım da aldı .
    Sıra interconnect kampanyasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi väliaikaista -- 14 Ekim 2012; 10:00:13 >

• Bu kablo bakır mı gümüş mu bu kadar kişi aldığınıza göre cok iyi bur kablo benim sistem İcin tavsi ye edermisiniz

• Bu markayı yeni duydumda gerçekten iyi midir? Wireworld Oasis 6 tavsiyte ettiler.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.