Şimdi Ara

by@li - Stereo ve Sinema Sistemi - (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
7
Favori
21.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birinci sezonun tüm bölümlerini şu saat itibari ile bitirdim. Manyaklık bu resmen.

Ne silahmış arkadaş, amerikan başkanı bile işin içinde.

Gözlerim ağrıyor.

Refik kaç aydır kayıpsın, bir yerde oturup iki laflasak iyi olur. Yarın bana gelebilirsiniz. Serdar da bekar nasılsa.

Yalnız ne yemek yapmayı bilirim nede mutfağa girip birşeyler hazırlamayı. Ona göre.

• Bizim içinde bir video görüntüsü çekipte paylaşsaydınız bari Ali bey :)
    Aşağıdaki linkteki anfileri özellikle canım sıkıldıkça seyrediyorum.
    Antep'te satılık Mc denk geldi param yoktu Bravo multiair 1.4 aracımı teklif ettim adam yok demişti :)
    http://www.youtube.com/watch?v=weAO1CA7YM0
  • İzlemek isteyenler indirmeye gerek kalmadan aşağıdaki linkten bütün bölümleti izleyebilirler. :)

XIII The Series Season 1

McIntoshlar çok iyi amfi ancak önündeki o kocaman büyük mavi ekran bana itici geliyor. Videodaki sistemde klipsh eşliğinde kullanılmış ses çok sert.
    O sistemde çok uzun süre müzik dinleyende ne kafa kalır ne beyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by@li -- 27 Ağustos 2012; 8:46:37 >
  • bu hafta ben de bekarım.
    refik bu akşam aliye gidelim ali misafir ederse tabii

iki senedir bir türlü ali yi ziyaret edebilmek kısmet olmadı yahuu
    ali müsaitsen annemler gelecekti size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyursunlar. Annemlerde musait. :)

• tamam o zaman. Cepten adres detay konuşuruz.
    refik
    serdar
    geliyonz mu?

• Bana uyar..
  • tamadır o zaman.
    Ben ali yi arıyorum şimdi

• Bekliyorum arkadaslar.
    Ttaf firmasindan een ust model spkr kablosu ve power kablosu aldim denemek icin.
    Bu bulusma iyi oldu bence...

• Ttaff powerları beğenirsen Audioquest NRG10 ları alırım by@li
  • Senin canin sagolsun dostum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

tamam o zaman. Cepten adres detay konuşuruz.
    refik
    serdar
    geliyonz mu?

geliyorum...
  • ooo bütün bekarlar toplandık toplandık toplandııııkk.
  • Bol plak dinleyin...
  • Siz de buyrun Altan bey?

(bizimki de misafir misafir çağırır yüzsüzlüğü oldu ama )
  • Ayaklarınıza sağlık arkadaşlar.

Benim davetlerim herkese açık dostlar. Şu gelmesin bu gelsin diye bir sorun yok.
    Müzik dinlemek isteyen film seyretmek isteyen ve iyi niyetli olan herkese kapım açık.

Allah ne verdiyse yer içer sohbetimizi yaparız.

Refik,
    Serdar,
    Atilla

Tekrar teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altanpsx

Bol plak dinleyin...

Genelde dediğini yaptık ve bol bol plak dinledik. :)

Bakarsınız Atillada analogcu olmuş
  • Misafirperverlik icin , ikramlar icin muzik ziyafeti icin ve en cok da hos muhabbet ortami icin once ev sahibimiz by@liye; sonra Serdar ve Atilla bey'e tesekkurler.
    Mumkun olunca tekrarlayalim

• yine güzel ,keyifli bir akşam geçirdik,bol sohbet ve müzik vardı,çok azda sinema...

bu arada TTAF dan gelen speaker kablosu (sitesinde ki en pahalı kablo - W10180)
    http://www.ttafshop.com/Speaker-Kablo-Gold-Line-Serisi,PR-5584.html

ve power cord -W10536
    http://www.ttafshop.com/Power-Kablo-Gold-Line-Serisi,PR-5792.html

deneme şansımız oldu...

referans olarak belirlediğimiz plakta AQ lardan sonra TTAF (W10180) da üst frekanslarda biraz parlama oldu,baslar gitmişti,
    kablonun yapısı itibarı ile (bakır üzeri gümüş kaplama) bunu hepimiz bekliyorduk zaten,ses bana göre biraz daha gövdelendi,
    sahne daha açık çalmaya başladı,gitar telinin sesini diğer enstrumanlardan net olarak ayrıştırabiliyordum,bana göre şu anki fiyatıyla
    bile 1000$ lık kablolara alternatif olabilir.Tabii sistemin diğer bileşenlerinin de oluşturduğu sinerji ve kişinin kendi kulağı her zaman
    söylediğimiz gibi önemli.Diğer arkadaşlarda yorumlayacaktır belki beğenmeyenler de olacaktır.Ama bana göre şu anda uzun metrajda
    alınabilecek (sistem yer değişikliği düşünceleri olan bazılarımız için yaklaşık 6 mt gerekli :) ) gayet uygun bir kablo,tabii bu metrajda
    sesde nasıl bir değişim olur yada olur mu tartışabiliriz.

Power cord 'a gelince çok şık ve görünüşü ile işçiliği ve malzemesi ile bence klas bir ürün yapmışlar.
    Ali de elektronik çok olduğu için nereye bağlasak da etkiyi daha iyi anlasak diye düşündük biraz,
    zira sistemde processor,power,phone pre,iki adet mono ampli vardı biz monolara bağladık,Ali zaten
    farklı kombinasyonlarda test yapıp yorumlayacaktır.

Biz kısa bir zaman diliminde test yaptık,daha geniş bir zamanda ve uzun dinletiler de sisteme etkisi daha fazla hissedilecektir,
    kabloların yanma sürecini de düşündüğünüzde ,kullandıkça sisteme katkısı (+/-) daha net anlaşılabilir.

gelenlerin ayaklarına ,hoş sohpet içinde ağızlarına sağlık,ikramlar ve ev sahipliği içinde Aliye bir kezde ben teşekkür ederim tekrar.

• quote:

Orijinalden alıntı: rgokdemir

Siz de buyrun Altan bey?

(bizimki de misafir misafir çağırır yüzsüzlüğü oldu ama )

Sevgili Refik, sagolsun Ali ilede konustuk ama Istanbul trafigi gelmeye kalksam sekiz-dokuzda ancak orada olurdum herhalde. Baska bir zaman gene tekrarlariz. Senide stereo cu yapacagiz eninde sonunda :)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.