Şimdi Ara

by@li - Stereo ve Sinema Sistemi - (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
7
Favori
21.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: by@li

Bemin sistem blu-ray.com sitesinde Popüler sistemler arasına girdi. :) Şimdilik 6. sayfada.

http://www.blu-ray.com/community/gallery.php?member=byali&folderid=7186

Most popular projection home theaters

http://www.blu-ray.com/community/

Ali Bey yurtdışına açılmışsınız, hayırlı olsun.
    Bu arada Sm forumlarında artık yer almayacağınız gibi bir izlenime kapıldım.

• quote:

Teşekkür ederim arkadaşlar.

Serdar sol duvar kolay iş hanım birşey demiyorda sistemi oraya alırsam kanaldaki kablolarıdan tuta surroundların yerine kadar herşey ters düz olacak. Yapmak istemiyorum onun için.
    Bir sürü iş çıkacak. Değişiklik hoşuma gitmezse birde geri dönüşüm söz konusu. Olmaz yani. :)

vitex evet iki farklı oturma dizaynı oldu ve çokta hoş oldu. Oraya bir orta sehpası koydummu daha güzel olacak. Çocuklar ve hanım için fiskos köşesi oldu bir bakıma.

Sinema perdesinin ozellikleri nedir, nerden temin ettiniz. Fiyat konusunda bilgi verebilirmisiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: archer75

quote:

Serdar sol duvar kolay iş hanım birşey demiyorda sistemi oraya alırsam kanaldaki kablolarıdan tuta surroundların yerine kadar herşey ters düz olacak. Yapmak istemiyorum onun için.
    Bir sürü iş çıkacak. Değişiklik hoşuma gitmezse birde geri dönüşüm söz konusu. Olmaz yani. :)

vitex evet iki farklı oturma dizaynı oldu ve çokta hoş oldu. Oraya bir orta sehpası koydummu daha güzel olacak. Çocuklar ve hanım için fiskos köşesi oldu bir bakıma.

Sinema perdesinin ozellikleri nedir, nerden temin ettiniz. Fiyat konusunda bilgi verebilirmisiniz.

Forumda Nuri baras ta 950 tl ye veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aktivizyon firmasindan aldik. 1100-1200 tl gibi bir fiyatti sanirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: taylansim

quote:

Bemin sistem blu-ray.com sitesinde Popüler sistemler arasına girdi. :) Şimdilik 6. sayfada.

http://www.blu-ray.com/community/gallery.php?member=byali&folderid=7186

Most popular projection home theaters

http://www.blu-ray.com/community/

Ali Bey yurtdışına açılmışsınız, hayırlı olsun.
    Bu arada Sm forumlarında artık yer almayacağınız gibi bir izlenime kapıldım.

Tsk ederim.
    Evet buyuk ihtimalle oyle olacak.

• quote:

Aktivizyon firmasindan aldik. 1100-1200 tl gibi bir fiyatti sanirim.

Tesekkuler Ali Bey. Izleme mesafeniz 3 metreye inmis, bu perde boyutu buyuk geliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Orijinalden alıntı: archer75

quote:

Forumda Nuri baras ta 950 tl ye veriyor

Tesekkurler.

• Keşke daha büyük perde alsaymışım dediğim çok oluyor. Gerisini anlayın. :)
  • yeni yerleşim resimlerini bekliyoruz Ali , kablolama işi tamam mı?
  • Bugun yarin eklerim Serdar.
    Is cikisi isin yoksa ugra istersen.
    Surroundlarin yeri konusunda kararsiz kaldim.
    Ikinci bir cift goz faydali olur. :)

• Sisteminiz güzelmiş. Hayırlı olsun. Özellikle power cord hoşuma gitti.
    Resimdeki lambalı anfi kaç watt ve ne malı merak ettim. Lambaları herzaman bulanabiliyormu ve ne kadar? Benim La-scala için ilaç arayış bende de var.
    Konser ve film,müzik işlerini 46d8000 samsung tv nin usb girişine bağlı 2 tb hd ile şimdilik hallettim. 1080p mkv lerde Optikten aldığım ses tatminkar oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Togay -- 17 Ağustos 2012; 10:16:27 >
  • S.togay, tesekkur ederim begeniniz icin.

Resimlerdeki amfiyi suanda kullanmiyorum.
    Simdiki amfilerim pre power.
    Imzamdaki bluray community linkinden sistemin son halini gorebilirsiniz. Salonda bir takim guncellemeler yaptim. Onlarida yakinda paylasirim.

• Mesaja hızlı dönüşünüzden dolayı da ayrıca teşekkür ederim. Verdiğiniz link te cam sehpa yapımıda orjinal olmuş. Ciddi emek var. Maliyetlimi acaba? Eski lambalı anfiniz hakkında bilgi verebilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Togay -- 17 Ağustos 2012; 11:51:58 >
  • Güzel sistem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Togay

Mesaja hızlı dönüşünüzden dolayı da ayrıca teşekkür ederim. Verdiğiniz link te cam sehpa yapımıda orjinal olmuş. Ciddi emek var. Maliyetlimi acaba? Eski lambalı anfiniz hakkında bilgi verebilirmisiniz?

Iyi dilekleriniz icin tekrar tsk ederim.

Akrilik sehpa biraz maliyetli. Aslinda maliyet kismi sadece kestireceginiz akrilikler. Ben ayaklari kendim tasarlayip tornada yaptirdim. Tornaci samimi bir abim oldugu icin para almadi. Kaplama isinide enistem kapi kolu imalatcisi oldugundan o da sorun olmadi.

Ha suda var, aksesuarcilardan hazir ayak alip oylede yaptirilabilir. Ben ici dolu demir tercih ettim. Cokta orij oldu.

Zaten yabanci forumlarda da cok begeniliyor. Pm ile ABD den bir forumdas siparis versem yaparmisin bile dedi.

Labaliya gelince, bence iyi bir amfi. Ses karakteride cok yumusak ve berrak. Dogala yakin denebilir. Benim kolonlarim guce ac oldugu icin tatmin etmedi.

Özellikleri: Vacuum Tubes: KT88x4, 5AR4x1, 6SN7×4Power Output: 50W+50W, Class AB1Frequency Response: 18Hz - 30KHz ±0.5dBInput Impedance: 100KΩOutput Impedance: 4Ω, 8ΩInput Sensitivity: 380mvS/N: ≥90dBT.H.D.:1%AC Power: 117V±5%, 50Hz/60HzDimensions (mm): 430(W) ×380(D) x 1858(H)Weight: 26 kg.4 pairs of RCA inputs for audio source selection4 and 8 Ohm binding postsHand soldered with point to point

• quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

Güzel sistem.

Tesekkur ederim. :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Prof.

Güzel sistem.

Tesekkur ederim. :)

Ali abi dun gece audio analogue verdi sentanta Aldim 1500 kusur euro ses cok tatlı hibrid lambali arti sarmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 17 Ağustos 2012; 13:25:30 >
  • 50watt lambalı için ciddi bir değer. Adanada başka bir la scala da 10 watt lambalı ile sürdük. Ses içmeden sarhoş etmişti. :)
  • Murat hayırlı olsun güle güle kullan.

Serden bey doğru ama herkesin beklentisi farklı. :)
  • Evde özel ders odamda bilgisayara bağlı epson eb-s92 piyasanın en ucuz projeksiyon cihazını kullanıyorum. Görüntüyü düşürdüğüm yüzey ise 2x120 cm beyaz tahta. Denedim düz beyaz perdeden daha verimli oldu. Üstelik 150 tl ye almıştım. 950 tl yi yüksek bulabilecekler için belki bir fikir verir diye yazdım. Saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.