Şimdi Ara

by@li - Stereo ve Sinema Sistemi - (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
7
Favori
21.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yok Eray ne tatili çalışıyorum. Tatil yapmıycam bu sene.

Bir kaç foto ekleyim. Salon değişikliğe uğradı. Eski konumda 4,5 metredeyken yeni oturma konumunda 3 metre civarında izliyor ve dinleti yapıyorum. Böyle daha iyi oldu

Vallahi dehşet olmuş güle güle saglık la kullan abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 9 Ağustos 2012; 11:53:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni dizayn hayırlı olsun Ali

sol duvarı hanımdan alamadın galiba

Eray,alıntı mesajında resim linklerini silersen sayfayı açılışta yormamış olursun...mobilden giren arkadaşlar var
  • by@li güle güle kullan, çok güzel olmuş. Tek salonda 2 ayrı oturma alanı oluşmuş. Değişik ve ilginç bir düşünce ama güzel duruyor. Böyle daha kullanışlı olmuştur eminim.
  • Teşekkür ederim arkadaşlar.

Serdar sol duvar kolay iş hanım birşey demiyorda sistemi oraya alırsam kanaldaki kablolarıdan tuta surroundların yerine kadar herşey ters düz olacak. Yapmak istemiyorum onun için.
    Bir sürü iş çıkacak. Değişiklik hoşuma gitmezse birde geri dönüşüm söz konusu. Olmaz yani. :)

vitex evet iki farklı oturma dizaynı oldu ve çokta hoş oldu. Oraya bir orta sehpası koydummu daha güzel olacak. Çocuklar ve hanım için fiskos köşesi oldu bir bakıma.
  • Süper görünüyor, pikap ve ünitesini primarelerin ortasına alsan daha mı şık olur ? simetri problemi olunca gözüme takıldı...
  • Tşk. Sertaç
    Onuda denedim ama olmuyor öyle.
    Soldaki mono amfinin XLR kablosu yetişmiyor. 6-7 metrelik bir hoparlör kablosu bulursam sistemi oradan komple yan tarafa alacağım.
  • Anladım, bu arada resimde görünen çoklu prizin markası modeli nedir?
  • Kendim yaptım normal çoklu priz. Markası vs yok. Bildiğimiz alüminyum kasa ve prizler.
  • Ali abi bu şekline iç işleri bakanı onay verdi mi? Yemek masası biraz sıkışmış gibi duruyor. :)

• o koltukta ne güzel uyunur ya sistemi de sesini kısıktan vericeksin slowturk radyo çalıcak ohhh misss
  • Ne var ki bu halinde çok mu kötü görünüyor?
  • muhteşem cihazlar bunlar. Güle güle kullanın
  • ali abi sistem cok hos tam evle butunlesmis hersey.emek oldugu her yerden belli.valla benim.2 canavar buyusun.nasipse emsallerine bakarak.yapicaz biseyler.

• Tsk ederim ark. Lar

• Sisteminiz her yönüyle gerçekn çok güzelmiş, iyi günler de kullanın.
    ama ben beyaz/bej deri koltukları nereden aldınız merak ettim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shebumi -- 9 Ağustos 2012; 17:33:23 >
  • Tsk ederim.
    Istikbalde bulabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: by@li

Ne var ki bu halinde çok mu kötü görünüyor?

Masa koltuğun arkasında biraz sıkışmış. Hanımlar bu durumları pek istemezler de o yüzden sordum. Bence kötü değilde hanımlar işte...

• Perdelere de cok para harcanmis gozukuyor, karsilikli herhalde..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hoparlörler cherry değil miydi? Piano black olmuş, nasıl oldu degisim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdundar -- 9 Ağustos 2012; 19:57:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enerji78

quote:

Orijinalden alıntı: by@li

Ne var ki bu halinde çok mu kötü görünüyor?

Masa koltuğun arkasında biraz sıkışmış. Hanımlar bu durumları pek istemezler de o yüzden sordum. Bence kötü değilde hanımlar işte...

yemek yeneceği zaman 3lü koltuk öne itiliyor. yerler parke koltuğun ayaklarıda ahşap olduğu için hafif itince kayıyor sorun yok. hanım kendisi oraya koydu masayı.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.