Şimdi Ara

by@li - Stereo ve Sinema Sistemi - (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
7
Favori
21.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senin ki gibi sistem belki yıllar sürer kurmak Ali abi ama

Şimdilik tsı 400
    Tsı 200
    Cs 20

Pioneer a9

Pioneer 921 avr orta halli bir pikap
    Tw9000 w
    İyi bir perde

Benim mütevazı sistemim olacak az kaldı toplaniyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu mini plf'ye kafam takıldı, içinde ne var diye sorabilir misiniz Mihran Bey'e? Ticari sır kısmına girebilecek şeyleri merak etmiyorum, zaten elektriğe kafam pek basmaz... test cihazı ile elektrik arasında olmasa bile gürültü test cihazını susturabilmesi ilginç. Potansiyel müşteri değilim, sistemim eski püskü, evdeki elektrik de seste çok nadiren anlık parazite (ışık açma kapama ve elektrik hattı üzerinden network cihazı kullanırsam) neden oluyor ama halimden memnunum.

Açık konuşmak gerekirse bu tür ürünlerin sese veya müziğe etki ettiğini sanmıyorum, UPS olsun veya böyle daha küçük cihazlar olsun.. ama parazitlere edebilir..

• Eray herşey bir anda olamıyor maalesef. Yavaş yavaş hepsi olur.

dustdevil, Mihran beyle irtibata geçip nasıl bir yapısı olduğunu öğrenebilirsiniz.

Elektrikteki parazitler azaldığı için seste değişiyor normal olarak.

Mihran beyle irtibat kurun deneme için isteyin, fark varmı yok mu kendiniz tespit ederseniz sizin için daha aydınlatıcı olur.

Sonuçlarıda olumlu yada olumsuz görüşleriniz eşliğinde bizimle paylaşırsanız bizde artı ve eksileri öğrenmiş oluruz.
  • @by@li potansiyel müşteri olmadığım için demo isteyemem, sizin incelemelerinizle yetiniyorum. Ama isteyene numune göndermeleri takdir edilecek bir davranış. SM foruma üye olursam bir gün mesaj atıp çalışma mantığını soracağım.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dustdevil -- 31 Temmuz 2012; 14:34:56 >
  • Ne güzel klimasız yaşabiliyorsunuz. Antalya'da klimasız yaşamak mümkün değil (zamanında yaşadık ama nerdeyse banyodan hiç çıkmazdık). Klimayı açınca biz de mutlu cihazlar da mutlu, güzel güzel filmlerimizi seyrediyoruz.

Bu UPS işi benim de hala aklımda. Bildiğim kadarıyla line-Interactive ups ler kesinti olmadığı sürece elektriğe müdahale etmiyorlar. Yani olumsuz bir etkisi olmaz diye düşünüyorum ama bir araştırmak gerek.
  • @By@li, bende kiradayım ama bu sıcaklarda klima şart. Servisler montaj için 150 tl gibi bir rakam alıyorlar, yani 2 plak parasına klimayı ev değiştirirken söküp yenisine monte edeceksin. Zaten sende benim gibi aşırı terleyen birisin, bize klima şart
  • Ali abi bencede bu sıcaklarda klimasız kalmaya değmez. Al taktır bu eve taşınırken servis çağırıp taşıtırsın. Sertaç'ın söylediği gibi en fazla 150 TL verirsin.
    Sonuç olarak 40-50 metrekare için 18.000 btu klima yeter. Muhtemelen yeni evinde salonu benzer metrekarede olacaktır. Bu durumda aynı klima rahatlıkla işini görür.
  • Valla dostlar çok haklısınız, 2-3 plak parası evet, hatta giderken söküp götürülebilir.

Ne biliyim işte sebepsiz bir inat yüzünden heder oluyoruz. Sertaç evet bildiğin gibi ter olayı ben mahvediyor. Akşam mesai bitince eve gitmek istemiyorum, iş yeri gayet serin.

Neyse şunun şurasında Ağustos ayınıda geçirelim bari. Madem almamak için inat ettik devam edeceğiz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by@li

Valla dostlar çok haklısınız, 2-3 plak parası evet, hatta giderken söküp götürülebilir.

Ne biliyim işte sebepsiz bir inat yüzünden heder oluyoruz. Sertaç evet bildiğin gibi ter olayı ben mahvediyor. Akşam mesai bitince eve gitmek istemiyorum, iş yeri gayet serin.

Neyse şunun şurasında Ağustos ayınıda geçirelim bari. Madem almamak için inat ettik devam edeceğiz artık.

Hem ses kalitesinede olumsuz etkileri olur.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Benim ev kendımın bende kendi kendime 3 ay icin klima taktirmamak konusunda neden israrciyim anlamadım

• O da ayri bir ilginclik tabiikide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Abi pm var

• Bakta oyle konus

• pratik ses yalıtım tavsiyeleriniz olur mu
  • Tam olarak amaç ve düşünce nedir? Nasıl bir yalıtımdan bahsediyoruz acaba?
  • Bence komşulara ses gitmesin diye ama sadece hoparlörün altına bir seyler koy tas yada tahta neyse kavga çıkar ben bulaşmıyorum tasa ve tahtaya

• Hoparlörün altına ne koyarsanız koyun belli frekanları engelleyemezsiniz. Profesyonel bir ses izolasyon çalışması yapılmadığı sürece basit çözümler sadece gereksiz harcamadan öteye gidemez diye düşünüyorum. Profesyonelce yapılan çalışmada dahi bir miktar ses yinede engelenemez. Özellikle ev ortamında.
  • quote:

Hoparlörün altına ne koyarsanız koyun belli frekanları engelleyemezsiniz. Profesyonel bir ses izolasyon çalışması yapılmadığı sürece basit çözümler sadece gereksiz harcamadan öteye gidemez diye düşünüyorum. Profesyonelce yapılan çalışmada dahi bir miktar ses yinede engelenemez. Özellikle ev ortamında.

Yok tun usta firmda tatil demiydin

• Yok Eray ne tatili çalışıyorum. Tatil yapmıycam bu sene.

Bir kaç foto ekleyim. Salon değişikliğe uğradı. Eski konumda 4,5 metredeyken yeni oturma konumunda 3 metre civarında izliyor ve dinleti yapıyorum. Böyle daha iyi oldu sanki.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.