Şimdi Ara

by@li - Stereo ve Sinema Sistemi - (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
7
Favori
21.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: by@li

quote:

Orijinalden alıntı: ikaraer

quote:

Ekledim Eray,

Alacak olanlar hangi üründen istiyorsa adet olarak belirtsinler ona göre sipariş verebiliriz.

Yarından Altanpsx test edecek, sonrasında da başka arkadaşlar alıp sistemlerinde deneme yapacaklar.

Benim alacağım ürünler;

Mini P.L.F =2 adet
    Pure Sound Hoparlör için olanı= 1 takım (iki adet)
    Pure Sound Pikap veya CDP için= 1 takım (iki adet)
    Voodoo Filtreli Priz=1 adet

Eray Çelik; Mini P.L.F= ???

HIDEFMAN; buraya yazmaya İzin verirse alacağı ürünleri eklerim.

Ahmet: ??

Enerji78:??

Ali abi senin alacaklarının maliyeti nedir?Bende almayı düşünüyorum da..

İbrahim pure sound ların fiyatını bilmiyorum henüz ama takımı 60 eu gibi bir rakamdır sanırım.

mini plf 30 euro
    filtreli priz 290 euro
    takımı 60 euro olsa 120 de pure sound desek

benim alacaklarım toplamda 380 euro civarında bir rakam yapıyor. Tahminen.

Yarın tam rakamları öğrenirim. Hatta isteyen satıcıyla direk irtibata geçebilir.

Abi bir tane pfl yeter bana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dustdevil

quote:

TV yada projektörde film yada herhangi bir şey izlediğinizde görüntüdeki karıncalanma dediğimiz kirliliği minimize ederek daha net bir görüntü izliyorsunuz.

Yani bir nevi HTS 1000 mantığı gibi düşünün. Elektriği filtre ediyor. Bundaki çalışma mantığı; elektrik şebekesine bağlı bulunan 3-6-8'li normal prizin herhangi bir boş girişine mini plf yi taktığımızda cihazlarınıza giden enerjide bulunan kirliliği minimize ediyor.

TEst videoları yukarıdaki ilk mesajımda var görüntülerden tespit edebilirsiniz.

Videolara tekrar baktım, görüntü için bir test görmedim ama elinize sağlık. Şu test cihazı parazit yapınca çok sinir bozucu oluyor ama sistem çok güzel çalıyor.

Buradaki mesajlarda anlatıldığı gibi seste çok büyük bir fark oluyor ise mini plf takılı iken ve çıkartılınca hi-fi sistemindeki sesin değişmesi lazım, bunu bizim videodan anlamamız biraz zor ama görüntüdeki değişiklikleri fotoğraflamak ya da video olarak kaydetmek kolay olurdu.

Testi yaparken tek başıma olduğum için biraz zor oldu. Aynı zamanda cep telefonumla çekim yaptım. Telefonda susmayınca bazı detayları unutmuş yada es geçmiş olabilirim. Sonraki testlerde daha dikkatli olmaya çalışacağım. :)

İlk mesajımda da belirtmiştim ama tekrar hatırlatayım arkadaşlar. Net bir şekilde farkı hissedip işte budur demek için adı geçen aletleri ben bütün olarak değerlendirdim.

Siz alıp sisteminize tek olarak bağladığınızda kulağınız farkı tam algılamazsa lütfen bana hani çok fark yaratıyor demiştin ben bir fark hissetmedim demeyin lütfen. :) Bu anlattıklarımın tümü ve aldığım detaylar (HIDEFMAN ında tarif ettiği gibi) benim sistemimde elde ettiğim sonuçlardır. Yine yukarıda belirttiğim gibi her sistemde aynı net sonucu vermeyebilir.

Buna göre değerlendirme yapmanızı önemle rica ederim. Kimseyi ne yanıltmış olmak nede karşımdakinin hakkı bana geçsin istemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: ringeril

H olsun ali abi yeni konu sayfan.artik sorulari buraya yazariz.

Muratcım teşekkür ederim kardeşim. İnşallah herkesin fikir edineceği yararlı bir konu olur.
  • Ali Bey sayfanız hayırlı olsun, çok ayrıntılı bir paylaşımla başlamışsınız.
    Sabah sabah çok ayrıntılı inceleyemedim ama bahsettiğiniz cihazlardan bende almak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taylansim

Ali Bey sayfanız hayırlı olsun, çok ayrıntılı bir paylaşımla başlamışsınız.
    Sabah sabah çok ayrıntılı inceleyemedim ama bahsettiğiniz cihazlardan bende almak isterim.

Teşekkür ederim Taylan bey, müsait bir zamanda inceleyebilirsiniz.

Hangilerinden istiyorsunuz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: taylansim

Ali Bey sayfanız hayırlı olsun, çok ayrıntılı bir paylaşımla başlamışsınız.

Teşekkür ederim Taylan bey, müsait bir zamanda inceleyebilirsiniz.

Hangilerinden istiyorsunuz?

Antalya'da şu an şebeke kirliliği büyük sorun. Sanırım yüksek sıcaklardan dolayı yoğun klima kullanımından kaynaklanıyor. Cihazlarda daha önce olmayan dip gürültüsü oluşmaya başladı hışırtı, tısırtı ne ararsan var. Sanırım sizin çoklu prize taktığınız cihaz ihtiyacımı karşılayabilir ama yazınızın tamamını okuyamadım videolarıda tam dikkatli izleyemedim. Evde ayrıntılı izleyip yarın size dönebilirim.

• ali yeni başlık hayırlı olsun.
  • Ali'cim yeni başlığın hayırlı olsun,geç bile kalmıştın

Cumartesi söylediğim nedenlerden dolayı testine gelemedim ,foruma bile ancak girdim de görüyorum.
    Paylaşımlarının devamını diliyorum.

Keyifli dinletiler ve seyretiler.
  • Yeni başlığın hayırlı olsun by@li.Sistem çok güzel duruyor.Nerden nereye diyesim geliyor içimden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakpinar -- 30 Temmuz 2012; 18:08:36 >
  • Atilla teşekkür ederim.

Serdar, sağol varol dostum. Olsun farketmez gönüller bir olsun bir dahakine gelirsin. Valla kendi sistemimle ilgili konu açmakta sürekli kararsız kalıyordum, o gün gece bir geldiler bana, hemen açıverdim.

Paylaşıma bir süre ara vermiştim, sebepleri malum. Ama müzik ve sinema seven siz dostları daha fazla gelişmelerden fikir edinmeleri açısından mahrum etmek istemediğimden devam kararı aldım. Hayırlısı bakalım.

Sinan teşekkür ederim, valla doğru dedin, neredeeeeen nereye. Sistem geçmişini böyle fotoğraflayınca değişim daha net algılanabiliyor. Diğer türlü benim bile aklımda kalmıyor neler değiştirmişim neler. Daha bir çoğunu paylaşmadım bile. O kadar çok fotoğraf var ki, hepsini koysam buraya sayfa bir saatte açıır heralde. :)

Sen neler yaptın epeydir uzaksın uğramıyorsunda hiç...

• Evet...forumu mümkün oldukça takip etmeye çalışıyorum.Sistemde bi değişilik olursa da burda paylaşırım.
  • quote:

Atilla teşekkür ederim.

Serdar, sağol varol dostum. Olsun farketmez gönüller bir olsun bir dahakine gelirsin. Valla kendi sistemimle ilgili konu açmakta sürekli kararsız kalıyordum, o gün gece bir geldiler bana, hemen açıverdim.

Paylaşıma bir süre ara vermiştim, sebepleri malum. Ama müzik ve sinema seven siz dostları daha fazla gelişmelerden fikir edinmeleri açısından mahrum etmek istemediğimden devam kararı aldım. Hayırlısı bakalım.

Sinan teşekkür ederim, valla doğru dedin, neredeeeeen nereye. Sistem geçmişini böyle fotoğraflayınca değişim daha net algılanabiliyor. Diğer türlü benim bile aklımda kalmıyor neler değiştirmişim neler. Daha bir çoğunu paylaşmadım bile. O kadar çok fotoğraf var ki, hepsini koysam buraya sayfa bir saatte açıır heralde. :)

Abi senin sistem gibi sistem herkese Allah nasip etsin ama zor araba parası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sistem gerçekten dehşet verici düzeyde ev ve para imkanı olsa neden olmasın
  • Ali bey yeni başlığın hayırlı olsun. Bence de oldukça geç kalmış bir başlıktı.

İncelediğin ürünler güzel de bildiğim kadarıyla senin sistemde bir akım koruma yok (gözden kaçırmış da olabilirim tabi). HTS 1000 için ben de sesi parlattığını düşünüyorum ama bir akım koruma gerekiyor sonuçta. Sen nasıl hallediyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakpinar

Evet...forumu mümkün oldukça takip etmeye çalışıyorum.Sistemde bi değişilik olursa da burda paylaşırım.

yalnız bırakma :) arada uğra böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Atilla teşekkür ederim.

Abi senin sistem gibi sistem herkese Allah nasip etsin ama zor araba parası

Eray, teşekkür ederim kardeşim inşallah daha iyileri sizlerin olur. Kısmetle ilgili bu işler. Herşey bir anda olmuyor. Yavaş yavaş oda olur. Bir yerden başlamak yeterli.

Hele bir ameliyatın iyileşsinde bir hafta sonu kulaklarının pasını alırız. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: murattimi

Sistem gerçekten dehşet verici düzeyde ev ve para imkanı olsa neden olmasın

Teşekkür ederim, sağolun :) dehşetlik bir sistem değil ama iyi sayılır heralde.

Daha ne sistemler var, :)
  • quote:

quote:

Orasıda doğru tabiki ama yinede ilgi çekici :) Hayırlı günlerde kullanın inşallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitex

Ali bey yeni başlığın hayırlı olsun. Bence de oldukça geç kalmış bir başlıktı.

İncelediğin ürünler güzel de bildiğim kadarıyla senin sistemde bir akım koruma yok (gözden kaçırmış da olabilirim tabi). HTS 1000 için ben de sesi parlattığını düşünüyorum ama bir akım koruma gerekiyor sonuçta. Sen nasıl hallediyorsun?

Teşekkür ederim vitex, valla dediğim gibi bir dellenip açıverdim konuyu bakalım hyırlısı :)

Akım korumasına şuanda ihtiyacım yok, zaten HTS'nin birşey koruduğundan da şüpheliyim hep.

Kullandığım processor hafif bir dalgalanmada yani elektrik birazcık göz kırpsın kendini kapatıyor, buna bağlı bütün powerlarıda kapatıyor. Bir tek Epson TW9000 kalıyor onada 3-5 dakika idare edecek bir UPS aldıkmı Mac Mini, NAS ve HDD leride UPS'e bağladımmı işlem tamamdır. Pro-ject 6 PerspeX zaten adaptörlü olduğu için hiç bir sorun olmaz.

HTS kullandım biliyorsunuz sonradan satmak durumunda kaldım. Stereodaki performansından dolayı.

Bu durumda sistem halinden oldukça memnun, sadece havalar çok sıcak olduğu için fazla film izlemiyorum ayda bir bilemedin 2, izlediğimde de amfi ve epson aşırı ısınıp epson kilitleniyor kumandaya cevap vermiyor, processorde belli bir ısınma derecesini yakalayınca kendini kapatıyor. Bende film izlemek için fazla kasmıyorum.

Şimdilik sistemle mutlu mesut yaşıyorum.

• quote:

quote:

quote:

Orasıda doğru tabiki ama yinede ilgi çekici :) Hayırlı günlerde kullanın inşallah :)

İnşallah. Allah razı olsun, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.