Şimdi Ara

by@li - Stereo ve Sinema Sistemi - (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
7
Favori
21.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SM : stereo mecmuası

• @by@li

Başlığınız hayırlı olsun.SM ve farklı başlıklardan sizi takip ediyordum.DH ta bir konu açmanız sizi takip etmemizi daha kolay hale getirdi.Sisteminizi ve yaptığınız değişiklikleri elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum.Sizden gerçekten yararlı bilgiler ediniyorum.

Bu güzel paylaşımınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PRODJ

@by@li

Başlığınız hayırlı olsun.SM ve farklı başlıklardan sizi takip ediyordum.DH ta bir konu açmanız sizi takip etmemizi daha kolay hale getirdi.Sisteminizi ve yaptığınız değişiklikleri elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum.Sizden gerçekten yararlı bilgiler ediniyorum.

Bu güzel paylaşımınız için teşekkürler.

Sn. PRODJ

Yakin ilginiz icin ben tesekkur ederim. Onemli olan birbirimize faydali bilgiler sunmak. Bundan faydalanilmasi beni mutlu eder. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum aklima geldi orucluk hali iste

• quote:

Orijinalden alıntı: by@li

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

Ali bey,

Konunuz ve ürünleriniz hayırlı olsun.

Video incelemenizde PLF idi galiba küçücük adaptör bayağı işe yarıyor! Hayret.
    Acaba o adaptörü eve giriş yapan en yakın prize taksanız tüm evin elektik kirliliğini temizlermiydi? sorusu geliyor aklıma.

Ahmet bey henüz test ettim alım yapmadım ama bir set alacağım gibi görünüyor.

Evet o PLF aleti o kadar etkili ki, yarattığı farkı duyamamak için bir miktarda olsa sağır olmak gerekiyor. O bile tek başına etki yapıyor.

Dediğiniz şeklde denedik ancak sistemin bağlı olduğu prize takılı olması gerekiyor. Yoksa etki yapmıyor maalesef. Zaten 30 euroluk bir ürün öyle pahalı birşey değil yani. Bence sistem kurulu her eve en az iki adet gerekiyor.

Nerden alınabiliyor bu alet?

• Ahmet bey aşağıdaki linkteki Mihran bey ile irtibata geçebilirsiniz.

• Alibey ben üye değilim giremiyorum.
  • Bir kaç kişi varız alacak olan. Sizide listeye ekler topluca alırız isterseniz.
  • quote:

Bir kaç kişi varız alacak olan. Sizide listeye ekler topluca alırız isterseniz.

Abi benide eklermisin

• quote:

Görüntüyede etkisi var tabii ki.

Nasıl bir etkisi var acaba? Görüntüsünü buraya ekleyebilirseniz cihazdan satın alan diğer arkadaşların da değişiklikleri kendi TV'lerinde gözlemlemeleri ve karşılaştırmaları kolay olur.
  • Ekledim Eray,

Alacak olanlar hangi üründen istiyorsa adet olarak belirtsinler ona göre sipariş verebiliriz.

Yarından Altanpsx test edecek, sonrasında da başka arkadaşlar alıp sistemlerinde deneme yapacaklar.

Benim alacağım ürünler;

Mini P.L.F =2 adet
    Pure Sound Hoparlör için olanı= 1 takım (iki adet)
    Pure Sound Pikap veya CDP için= 1 takım (iki adet)
    Voodoo Filtreli Priz=1 adet

Eray Çelik; Mini P.L.F= 1 adet

HIDEFMAN; buraya yazmaya İzin verirse alacağı ürünleri eklerim.

Ahmet: ??

Enerji78:??

Mecanica: 1 adet mini plf.

taylansim: ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by@li -- 30 Temmuz 2012; 12:02:35 >
  • quote:

Ekledim Eray,

Alacak olanlar hangi üründen istiyorsa adet olarak belirtsinler ona göre sipariş verebiliriz.

Yarından Altanpsx test edecek, sonrasında da başka arkadaşlar alıp sistemlerinde deneme yapacaklar.

Benim alacağım ürünler;

Mini P.L.F =2 adet

Eray Çelik; Mini P.L.F= ???

Ali abi senin alacaklarının maliyeti nedir?Bende almayı düşünüyorum da..

• quote:

Orijinalden alıntı: dustdevil

quote:

Görüntüyede etkisi var tabii ki.

Nasıl bir etkisi var acaba? Görüntüsünü buraya ekleyebilirseniz cihazdan satın alan diğer arkadaşların da değişiklikleri kendi TV'lerinde gözlemlemeleri ve karşılaştırmaları kolay olur.

TV yada projektörde film yada herhangi bir şey izlediğinizde görüntüdeki karıncalanma dediğimiz kirliliği minimize ederek daha net bir görüntü izliyorsunuz.

Yani bir nevi HTS 1000 mantığı gibi düşünün. Elektriği filtre ediyor. Bundaki çalışma mantığı; elektrik şebekesine bağlı bulunan 3-6-8'li normal prizin herhangi bir boş girişine mini plf yi taktığımızda cihazlarınıza giden enerjide bulunan kirliliği minimize ediyor.

TEst videoları yukarıdaki ilk mesajımda var görüntülerden tespit edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ikaraer

quote:

Ekledim Eray,

Benim alacağım ürünler;

Mini P.L.F =2 adet

Eray Çelik; Mini P.L.F= ???

Ali abi senin alacaklarının maliyeti nedir?Bende almayı düşünüyorum da..

İbrahim pure sound ların fiyatını bilmiyorum henüz ama takımı 60 eu gibi bir rakamdır sanırım.

mini plf 30 euro *2 =60 euro
    filtreli priz 290 euro
    takımı 60 euro olsa 120 de pure sound desek

benim alacaklarım toplamda 440 euro civarında bir rakam yapıyor. Tahminen.

Yarın tam rakamları öğrenirim. Hatta isteyen satıcıyla direk irtibata geçebilir.

edit:Yanlış hesaplamışım düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by@li -- 30 Temmuz 2012; 12:24:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mecanica

Ali bey, ben de bir adet mini plf almak isterim,

ok. sizide ekledim.
  • Tamam Ali abi alacağın zaman haberim olsun,bende plf vs..alacağım..

• Ben sizin alacaklarinizin tumu ne kadar tutacaksa yarin ona gore karar vereyim.

• Cunku pure sound da cok mantikli geliyor

• quote:

TV yada projektörde film yada herhangi bir şey izlediğinizde görüntüdeki karıncalanma dediğimiz kirliliği minimize ederek daha net bir görüntü izliyorsunuz.

Yani bir nevi HTS 1000 mantığı gibi düşünün. Elektriği filtre ediyor. Bundaki çalışma mantığı; elektrik şebekesine bağlı bulunan 3-6-8'li normal prizin herhangi bir boş girişine mini plf yi taktığımızda cihazlarınıza giden enerjide bulunan kirliliği minimize ediyor.

TEst videoları yukarıdaki ilk mesajımda var görüntülerden tespit edebilirsiniz.

Videolara tekrar baktım, görüntü için bir test görmedim ama elinize sağlık. Şu test cihazı parazit yapınca çok sinir bozucu oluyor ama sistem çok güzel çalıyor.

Buradaki mesajlarda anlatıldığı gibi seste çok büyük bir fark oluyor ise mini plf takılı iken ve çıkartılınca hi-fi sistemindeki sesin değişmesi lazım, bunu bizim videodan anlamamız biraz zor ama görüntüdeki değişiklikleri fotoğraflamak ya da video olarak kaydetmek kolay olurdu.

• H olsun ali abi yeni konu sayfan.artik sorulari buraya yazariz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.