Şimdi Ara

by@li - Stereo ve Sinema Sistemi - (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
7
Favori
21.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Refik, Aydın, Atilla, Serdar tekrar teşekkürler arkadaşlar. Refik ve Sinan yardımcı oldular sağolsunlar. Serdar fikirde sendeki toplantıdan sonra çıktı bu arada.

Her şey nasip kısmet işte. :)
  • Yeni eviniz ve yeni sisteminiz hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi moralıni bozmak istemem ama o mk lari alip denemiş begenmemiştim geri vermiştim benim mekana küçük gelmişti senin oda 30 40 m2 ise iyi çalabilir iyi günlerde kullan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rgokdemir

Biraz da ben zehirledim..

Güle güle kullan by@li..

Hakikaten senin etkin olduğu çok belli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by@li

Serdar fikirde sendeki toplantıdan sonra çıktı bu arada.

zamanında az zehir vermedin bana ...
  • PRODJ tşk ederim.

Nuricim öyle olduğunu biliyorum. Sıkıntı yok yani. Benim salon 50-55 m2 ve apartman olduğu için senin gibi sesi kökleme derdim yok. Bana yeterde artar bile.

Serdar böylece ödeşmiş olduk.
  • astramastra kullanıcısına yanıt
    Böyle zehire can kurban Serdar hocam. Bu zehir öldürmez, sadece yan etkisi keyfine keyif katar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi max-well -- 9 Aralık 2013; 21:38:55 >
  • http://www.mksound.com/home-products/150-series/s-150mkii/ ama dikkat etmemişim bunlar studiolar için monitor serisi geçiyor. HT için olur mu
  • Studyolarda kullanilacak kadar kaliteli safkan sinema hoparloru bunlar bwhiteshark..Bircok stüdyo filmlerin seslerini yaparken MK lari kullaniyor.
    Gelip dinlemistin unutmadin umarim..
    Gerci sadece subwoofera odaklanmistin galiba.. Oyle hatırlıyorum.
    Kisaca evet tam da HT hoparloru bunlar.

• Herşey yoluna girmiş gibi Ali abi hayırlı olsun güle güle keyfini çıkar bundan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: rgokdemir

Studyolarda kullanilacak kadar kaliteli safkan sinema hoparloru bunlar bwhiteshark..Bircok stüdyo filmlerin seslerini yaparken MK lari kullaniyor.
    Gelip dinlemistin unutmadin umarim..
    Gerci sadece subwoofera odaklanmistin galiba.. Oyle hatırlıyorum.
    Kisaca evet tam da HT hoparloru bunlar.

Öyle bir ev sinema ortamına daha giremedik , unuturmuyum :) Ben özellikle aktif monitor serisi stüdyolarda müzik kaydı için kullanıyor diye biliyorum o yüzden HT'de davranışı farklı olabilir gibi gelmişti. Anladığım kadarıyla bunlar Ev Sinema kayıtları için monitor serisi , müzik için değil. Hatta pahalı bir amfiyi gereksiz kılacaksa bunlar daha iyi.
  • Teşekkürler Yüce :) Şimdilik yolunda şükür.
  • bwhiteshark kullanıcısına yanıt
    Bütçeye bağlı ..
    Yanlış bilmiyorsam onlarda 2 tane 400W amfi var.
    Ama aktiflerle pasifler arasındaki farktan bahsettiğin PAHALI AMFİ fazlasıyla aradan çıkar
  • Nice Sağlıklı, Mutlu, Huzurlu, Bol Kazançlı ve Barış Dolu yıllar dilerim...
  • 2014 yılı tüm dostlara sağlık - huzur ve bol kazanç getirsin. Bol filmli ve müzikli günler....

• 2014 yılının ülkemize ve bütün insanlığa sağlık, mutluluk, huzur, adalet, barış ve güven aynı zamanda bol kazanç getirmesini diliyorum.
    Hepinizin yeni yılını kutlarım arkadaşlar.
  • Primare ve MK lar satışa çıkmış Ali,hayırlı satışlar
  • Öyle mi? Neler oluyor pekiiii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aticus3 -- 17 Temmuz 2014; 0:26:33 >
  • İlanı bende bugün gördüm hayırlısı olsun Ali abi

• teşekkürler dostlar, bu hobiyi bırakma kararı aldım. hayırlısı olur inşallah benim için.

düşünen varsa fiyatta bir şeyler yaparız forumdaşlara.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.