Şimdi Ara

by@li - Stereo ve Sinema Sistemi - (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
7
Favori
21.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: by@li

Hey gidi gunler

bana göre upgrade lerin en güzelini yaptın Ali
  • Teşekkür ederim arkadaşlar. Dün imzaları attık ve mutlu sona ulaştım. Nihayet ev'lenebildim. :) Darısı hayalini kuran herkese nasip olsun inşallah.

Bunun yanında da, bazı atılımlar yaptık tabii, by@li hiç boş durur mu?
  • quote:

Teşekkür ederim arkadaşlar. Dün imzaları attık ve mutlu sona ulaştım. Nihayet ev'lenebildim. :) Darısı hayalini kuran herkese nasip olsun inşallah.

Usta hayırlı olsun her ay kira ya verdigin parayı taksitle sisteme yatırsan 24 taksit sonra eski sisteminden cok daha iyisi zaten olur ha ayrıca zaten bir kac ürün duruyor du

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun abi nihayete erdirmişsin ev işini bundan sonra sende sistemler kiracı artık
  • by@li kullanıcısına yanıt
    ali gözün aydın, hayırlı olsun
    iki senelik uğraşlarının sonucunu almış olmak büyük bir keyif ve rahatlama yaratmıştır sen de şimdi

atılımlarını merak ettim
  • Hayirli olsun, by@li en zor işi halletmissin..

• quote:

Teşekkür ederim arkadaşlar. Dün imzaları attık ve mutlu sona ulaştım. Nihayet ev'lenebildim. :) Darısı hayalini kuran herkese nasip olsun inşallah.

Hayırlı olsun by@li.. Güle güle oturun.. Ağız tadıyla inşAllah.
    Bazı atılımlar derken?
  • Hayırlı olsun by@li, yeni evinde umarım keyifli yıllar geçirirsin..
  • quote:

Hayırlı olsun Ali kardeşim. Daha önce de söylediğim gibi en hayırlı upgrade oldu seninkisi ... Ağız tadıyla olsun ...
    Bu arada hem ev al hem de sistem peşinde koş. Önce saf kan sinema sistemi yapalım sana ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi max-well -- 3 Aralık 2013; 19:38:24 >
  • Güzel upgrade, evsahibini devredışı bırakmak ses ve görüntüyü ciddi iyileştirir.
  • väliaikaista V kullanıcısına yanıt
    Yaşar bey tecrübe paylaşımınız güzel oldu. Audiophil ve videophil lere duyurulur ....
  • quote:

Hayırlı olsun
  • Allah iyi gunler gostersin yeni evinde Ali.
  • Guzel gunler yeni evde hic eksik olmasin

• teşekkürler dostlar, Allah razı olsun, @max-well safkan bir sinema sistemi kurdum.
  • Hayirli olsun. Yeni eve yeni sistem yakisir. Ayni sehirde olsak uyeler ev hediyesi olarak sisteme destek hediyelerle gelirdik

• Safkanları görebiliriz umarım
  • quote:

teşekkürler dostlar, Allah razı olsun, @max-well safkan bir sinema sistemi kurdum.

Neymiş o safkan sistem Ali, forumdan sır tutmak günahtır ...
  • Birde komşunun sahneye yaptığı dip ses derdi yoksa sisteme yaptığı katkı olarak da yapılmış en güzel upgrade dir.
    Umarım ailenizle mutlu ve huzurlu yıllar geçirirsiniz.
  • Ali abi artık bir resimle topiği şenlendirme vakti gelmiştir diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.