ByBit dünya kupası için Türkiye'ye özel bir kampanya başlattı. ————————————————————————————————————————————— Bybit Türkiyetwitter “🏆 Dünya Kupası Heyecanını Alevlendiriyoruz 🔥
🤩 Türkiye Kullanıcılarımıza Özel Çekilebilir 10.000 USDT Airdrop!
💸 Toplam 30 Çekilebilir USDT Kazanabilirsiniz!
✔️ Kaydolun
⚽️ Fan Tokenlerinde;
🔸 İlk Yatırma İşleminizi Yapın
🔸 İlk Alım-Satım İşleminizi Yapın
Detaylar 👇” https://twitter.com/BybitTurkiye/status/1578398537968193537🗓 Etkinlik Tarihi: 07 Ekim 2022 18:00 - 13 Kasım 2022 23:59 ————————————————————————————————————————————— Referans Linkim: https://www.bybit.com/register?affiliate_id=41941&group_id=61009&group_type=1 Yapılması Gerekenler; ⭐️ ByBit'e üye olun ve 1.Seviye KYC Doğrulamanızı tamamlayın. ⭐️ ⭐️ Kampanya Sayfasından Etkinliğe katılın. TIKLA ⭐️ ⬇️ Etkinlik 1 görevlerini yapın. ⬇️ Kayıt olduğunuz için 5 USDT Kazanacaksınız. Bybit'te bulunan Fan Tokenlerdan bir yatırma yapın. 5 USDT Daha Kazanacaksınız. Bybit'te bulunan Fan Tokenlar ile Al-Sat yapın. 10 USDT Daha Kazanacaksınız. NOT: Ödüller gelene kadar hesabınızda minimum 5 USDT bulundurun. Not: Kullanıcıların Etkinilk 1'den ödüllerini alabilmek için en az KYC Seviye 1 kimlik doğrulamasını tamamlamış olması ve ödül dağtımının tamamlandığı güne dek Spot hesabında minimum 5 $ değerinde varlık bulundurması gerekir. Daha önce Bybit Vadeli İşlemler'de işlem yapmış olup ilk Spot alım-satım işlemini henüz gerçekleştirmemiş kullanıcılarımız da Etkinlik 1'e katılabilir. Kullanıcıların 20 USDT'ye kadar ödül kazanacakları etkinlikte ödüller ilk gelen alır prensibi ile dağıtılacaktır. Acele Edin! Twitter'dan paylaşıp form doldurarak katılabileceğiniz Etkinlik 2'ye de katılmayı unutmayın. Etkinlik Sayfası: TIKLA Referanssız Link: bybit.com ————————————————————————————————————————————— Telegram'dan bana ulaşmak için TIKLA İşlemler yapılırken veya borsa kaynaklı oluşabilecek sorunlarda sorumluluk kabul etmem. Gereken araştırmaları kendiniz de yapınız. Paylaşımlarım yatırım tavsiyesi değildir. |
⚡ ByBit - Çekilebilir 30 USDT Kazanın! Düşük Yatırım ve Hacim ile! ⚡
-
-
$250 Spot ve $2000 üzeri vadeli işlem hacmi yapmayı unutmayın.
-
Güncel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncel
Güncel
Hocam selam,
doğru anlamışmıyım diye teyit amaçlı yazıyorum.
Referansınızla kayıt olup 20$ ve üzeri yatırım yapıp, 2000$ Vadeli işlem hacmi yaptığımızda 40$ Vadeli Bonusu alıyoruz.
Artı olarak ikinci etkinliğin şartlarını da yerine getirince 20$ da oradan, toplamda 60$ vadeli bonusumu almış olacağız?
Son olarak örneğin 40$ ı çekilebilir hale getirmek için kaybımız oluyormu? oluyorsa ne kadar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twofaced -- 21 Eylül 2022; 11:55:5 > -
Selamlar,
20$ ve üzeri yatırım yapıp, 2000$ Vadeli işlem hacmi yapıyoruz ve 40$ Vadeli İşlem Bonusu alıyoruz evet.
Spotta işlem komisyonu olmadığı için, 250-300$ civarı bir spot hacim de yapmakta fayda var.
2.etkinliğe de katılım sağlayalım nasıl olsa ücretli değil katılım sağlamak. İki etkinlik birleşir mi o konuda bir fikrim yok ama deneyelim. O etkinlikten de ödül gelirse 60$ Vadeli Bonusu alınacak.
Vadeli bonuslarını genellikle %80-85 civarında nakite dönüştürebiliyoruz hocam.
-
Teşekkürler hocam, fırsat bulunca yapmayı düşünüyorum.
Hiç vadeli tecrübem yok umarım sorun yaşamam :)
-
Güncel
-
30 USDT çekilebilir ödüllü yeni etkinlik geldi;
Bybit Türkiyetwitter“🏆 Dünya Kupası Heyecanını Alevlendiriyoruz 🔥 🤩 Türkiye Kullanıcılarımıza Özel Çekilebilir 10.000 USDT Airdrop! 💸 Toplam 30 Çekilebilir USDT Kazanabilirsiniz! ✔️ Kaydolun ⚽️ Fan Tokenlerinde; 🔸 İlk Yatırma İşleminizi Yapın 🔸 İlk Alım-Satım İşleminizi Yapın Detaylar 👇”https://twitter.com/BybitTurkiye/status/1578398537968193537 -
Parayı çekmeye çalıştığımda vermedi sadece yatırdığıniz para cinsinden yatırdığıniz miktarda çekebilirsiniz dedi xlm yatırip onla usdt alıp isdt beklemiştim ama xlm kampanya bitene kadar baya düştüğü için param içerde kaldı kimseye kullanmasını önermem bu siteyi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X