Şimdi Ara

BycSro (110Cap Private)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sunucu bilgileri ; 8 gb ram i7 işlemci
    Sunucu Dosyaları: VSRO
    Race: EU/CH,
    Level Cap: 110
    Mastery Cap: CH:330 EU:220
    Gear CAP : 11D
    Weapon CAP : 11D
    Harita bilgisi:110 capa ait heryer acıktır. Herhangibir bug bulunmamakta.
    Silk Temin durumu: Ücretli
    Server kapasite: 1000 kişi
    Başlangıç itemleri; 100 hp/mp pot. 10 adet speed scrool. %100 ticket page 3 e kadar acık
    Server info; Exp : 70x Sp : 70x Drop : 50x Gold : 50x Job Rate : x200'dür.

Web Site :www.bycsro.com

Facebook Sayfamız :http://www.facebook.com/BycSro

Serverımızda Her Pazar Saat 20:00 da event düzenlenicek.
    -Pvp & -Unique.
    Düzenlicegimiz Eventlerin Galipleri Kazandıkları Branşa Göre Pvp Master & Unique Hunter Rütbelerini 1 Hafta Boyunca Taşıma Hakkı Kazanıcaklar.

- Jangan Npclerde 11D Clean +0 İtemler Bulunmakta.

http://g1207.hizliresim.com/z/1/923gf.jpg

- Üzerine Binilebilen Toplayıcı Petler Bulunmakta.

http://g1207.hizliresim.com/z/1/923cp.jpg

Serverımızda 33 Cesit Avatar Dress Mevcuttur.

http://g1207.hizliresim.com/z/1/923fy.jpg

Tüm Oyuncuları Job'a Teşvik Ediyoruz ki Hiçbir Türlü Aktivite Eksik Kalmasın.

İlk Defa Kurduk Ama Adam Gibi Kurduk ;)

Sizide BycSroda Görmekten Onur Duyarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Fraude_ -- 16 Temmuz 2012; 13:52:51 >

• BycSro'ya Genel Bakış
    -Free Silk Yok.
    -Ne Zor Nede Kolay Rate Dizilimi
    -Janganda 11d Npc İtem Satışı
    -Jangan Yüzükcüde FGW ısınlanma kagıtları
    -Özel Toplayıcı Petler , Üzerine Binilebiliyor.
    -33 Çeşit Avatar ( Yakında Yenileride Gelicektir )
    -Fortess War Heycanı
    -x200 Job Rate ile Kervan Heycanı ;)
    -Dönüşümlü Rütbe Eventleri (Unique Hunter , Pvp Master )
    -Günlük Unique Eventleri ( Unique Rankta Etkilidir )
    -Tüm Kullanıcılar Arasında Eşitlik.
    -7/18 Canlı Destek ( 6 Saat Uyku Molası ;) )
    -Hiçbir Bug Bulunmamakta.
  • Oynamayın oynattırmayın ilk defa kurdum adam gibi kurduk demiş ama malesef gm scammer. Fight weapon düştü bugün kendisinden başka kimsede olmasını istemediğinden dolayı chara girip aldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: NateRuess

Oynamayın oynattırmayın ilk defa kurdum adam gibi kurduk demiş ama malesef gm scammer. Fight weapon düştü bugün kendisinden başka kimsede olmasını istemediğinden dolayı chara girip aldı
    hocam Server pc'si benim sistem kadar ya. 4GHz i7 2600K, 8GB ram, hatta ekran kartım daha güçlü Yüklenince sıkıntı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akule3535

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Serverda FGW Oranları Cok Yüksek Olmustu. 4 günlük Bir Serverda Edit Olması Kadar Dogal Bişi Bilmiyorum.
    Oranı Düşürdük. Ve Sizin 1 Günde Yaptıgınız İtemler Bundan Sonra 1 Ayda Yapılıcak. Sizde Bıraksaydık O İtemleri Haksızlık Olurdu. Tüm Charların Levelleri 1 e Cekildi. Server Tekrar Kullanıma Acıldı Herhanbir Bug Durumu Yoktur.
  • 1 o asla doğal durum değil. 2 bana bir gün önce facebook dan fgw ratekeri yüksek yaptık herkes alabilsin diye dedim ertesi gün fight düştü 5 dakika geçmeden check oldu. Hadi diyelim oda tamam niye birşey demeden charı banladin her yönden suclusun kes artık mazaret üretmeyi
  • Telefondan yazıldığı için kelime hataları var
  • quote:

Orijinalden alıntı: NateRuess

Telefondan yazıldığı için kelime hataları var
    Ratelerin yüksek olmasına deil FGW 'nin içinde 6 tane box olmasına öle kalıcak demiştim.

Ben gerekli acıklamayı notice ile yaptım. sen küfretmeye basladın bebe :) Ama senin gibi sübyenler ile ugrasıcak vaktim yok. 1 playerda takılı kalırsak yanmışız demektir :) Bu arada Senin burda böle yazılar yazman benim işime geliyor bilmem farkındamısın Konumuz Sürekli Üstlere Cıkıyor :)

Olm Bak Git.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Fraude_ -- 4 Temmuz 2012; 18:05:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Fraude_

Ratelerin yüksek olmasına deil FGW 'nin içinde 6 tane box olmasına öle kalıcak demiştim.

Ben gerekli acıklamayı notice ile yaptım. sen küfretmeye basladın bebe :) Ama senin gibi sübyenler ile ugrasıcak vaktim yok. 1 playerda takılı kalırsak yanmışız demektir :) Bu arada Senin burda böle yazılar yazman benim işime geliyor bilmem farkındamısın Konumuz Sürekli Üstlere Cıkıyor :)

Olm Bak Git.

SRO Konu Dışı yaş ortalaması on iki ye düştü Sübyen ne lan daha 15 yaşında ergensin konuşmandan belli

• quote:

Olm Bak Git.

Diğer sroda guilde gel diye ağlayan adam bu. Neyse sana daha anlatacak birseyim yok bu mesajıma cevap verirsen zaten bir playera takilmissindir
  • quote:

Orijinalden alıntı: AralSNinja

quote:

Olm Bak Git.

SRO Konu Dışı yaş ortalaması on iki ye düştü Sübyen ne lan daha 15 yaşında ergensin konuşmandan belli

Eli öpülesi adamsin

• quote:

Orijinalden alıntı: fss01

quote:

Olm Bak Git.

Diğer sroda guilde gel diye ağlayan adam bu. Neyse sana daha anlatacak birseyim yok bu mesajıma cevap verirsen zaten bir playera takilmissindir

Koçum önce Türkçe yazmayı öğren amerikan mandası player yerine oyuncu demek çok mu zor bir de olm bak git yazmış

diğer elemana dedim sen üstüne alınma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AralSNinja -- 4 Temmuz 2012; 19:07:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AralSNinja

quote:

Orijinalden alıntı: fss01

quote:

Olm Bak Git.

Koçum önce Türkçe yazmayı öğren amerikan mandası player yerine oyuncu demek çok mu zor bir de olm bak git yazmış

diğer elemana dedim sen üstüne alınma

Alıntıları Göster
    Tüm Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim :)

Bilen Biliyor Bizide Serverımızıda Knightroaddaki "_Fraude_ " BycSro'yu Acmıstır. Herkesi bekleriz :)

fss01 AralSNinja parkta kumla oynayın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Fraude_ -- 4 Temmuz 2012; 19:14:33 >

• quote:

Tüm Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim :)

Bilen Biliyor Bizide Serverımızıda Knightroaddaki "_Fraude_ " BycSro'yu Acmıstır. Herkesi bekleriz :)

fss01 AralSNinja parkta kumla oynayın :)

Alıntıları Göster
    Media indirilemiyor. Linki yanlış olmuş, aynı sayfayı açıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Alıntıları Göster
    Körler sağırlar birbirini ağırlar...

GM böyleyse oyuncuları düşünemiyorum...
  • quote:

Data.pk2 mizde farklı oldugundan. Sadece Media indirenlerin charları bugta kalıyor. Media indirme linkini simdilik kapattık.
  • quote:

quote:

Data.pk2 mizde farklı oldugundan. Sadece Media indirenlerin charları bugta kalıyor. Media indirme linkini simdilik kapattık.

Alıntıları Göster
    ipini koparan sw acıyo anlamıormkı arkadas
  • quote:

Orijinalden alıntı: CharLieChapLin

Benim Sw den Oyuncu Falan Mısın ? Konuyu Üst Sıralara Tasımak İçin Boş Boş Konusmussun :) Neyse Teşekkür Ederim. Yorumlarınız Önemli.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CharLieChapLin

Benim Sw den Oyuncu Falan Mısın ? Konuyu Üst Sıralara Tasımak İçin Boş Boş Konusmussun :) Neyse Teşekkür Ederim. Yorumlarınız Önemli.

Alıntıları Göster
    İki Gün Oldu Yorum Yazan Yok. Hadi Az Daha Boş Konusunda Reklamımız Olsun :)
  • boş yorum atayım da çıksın üste. Facebook sayfasında ve reklamlarda 1 güne kalmaz comlu siteye geçeceğiz yazılmış. 3 hafta oldu neredeyse hâlâ aynı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.