< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
BYD Atto 3 Alıcıları ve Kullanıcıları (80. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
tesla veriyorsa togg da verebilir bence.herkes bekliyor talep ediyor.kamber ayarına da bakıldımı peki?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sanyong da elektrikli modelleri kgm mobile diye ayırdılar torres evx olanda kgm mobil yazıyor.
togg uzun menzilli değil mi hocam?Ama 26 yakan da var 30 görende var forumda.
Iyi olur hocam. Birde hangi versiyon onu da cekebilirsen sevinirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Lastikleri yeni taktım. O yüzden rot vs ayarı yaptırayım dedim. Ama değişen birşey olmadı şimdi bakıcaklar bakalım birkaç kere git gel yapıcaz gibi duruyor. Kamber ayarı vs çok ta anlamam daha önce de hiç yaptırmadım süreklş araç değişimi yaptığımız için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VethekBK -- 11 Şubat 2025; 23:38:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Marka takıntılığından başka birşey değil. Gerçekten ne tasarımı ne bilmem nesi hiç hitap etmedi. Sadece yazılımı iyi bilmem ne diye konfor ve rahatlığımdan ödün veremem. Tesla alıp binsinler gözüme hitap eden bir tasarım olmadıkça o şapşal bakışlı tasarımla evime girmesin 😂 evet marka o ama şimdi kgm diye devam ediyor. Türkiyedeki disteibüte herkesi tehdit falan ediyor garip bir firma şikayetvar da bile yazıları kurumsallıktan uzak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VethekBK -- 11 Şubat 2025; 23:39:0 >
çözülür hocam yani çoğu arkadaş çözdü diye okumuştum hep.
Şahsuvaroğlu 😂 kimi tehdit ediyorlar hocam kurumsallıktan müşteri memnuniyetinden uzak olduklarını duydumda tehdit olayını yeni duydum.
hocam elektrikli araçlar hakkinda fazla bilgim yok.
batarya tam dolu olduğunda tabi tam yüzde yüz doluyorsa şehir dışinda kac km yol gidebiliriz?ve ortalama.ne kadar sürede dolum oluyor.sanirim elektrikli araç yerine hibrit daha mantıkli gibi duruyor.onunda motorun çalişma prensibini tam bilmiyorum
modele göre değişir.Siz şöyle anlayın kısaca 100 km de 20 kw yakan togg un bataryası 88 kw bu demek ortlama 400 küsür km menzil demek.Bunu diğer araçlara göre hesaplarsınız.Ancak misal tesla klima gibi tüketim verilerini dahil etmiyor, kışın ısı pompası denilen yani araçtaki ısıtısı klima biraz fazla tüketim yapıyor.Pillerin özellikle lfp türdeki olanların soğukta performansı düşüyor.
Hibrite bulaşmayın derim hele plug in play dedikleri dışarıdan şarj edilebilir benzinli olanlara.
Toyota Corolla hibrit alan bir abi memnun kalmadı elektrikliye geçecek.Karmaşık bir yapısı var genelin faydası sıkışık trafikte benzinli motoru en az devreye sokarar dur kalklarda benzin tasarrufu sağlamak buda emsallerine göre 1 litre kadar.Değer mi değmez mi siz karar verin.
şuana kadar elektrikli araçlarda sadece byd nin araçlarını inceledim.tam atto 3 almaya karar verirken beş para etmez, o paraya değmez gibi laflarını bazı kişilerden duyunca araçtan soğuyorum.birde söylenilen bunların batarya ömürlerinin 8 sene olduğu.ondan sonra yeni bataryaların nerdeyse araba fiyatı kadar olduğu.acaba bu bilgi ne derece doğru ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X