Şimdi Ara

BYD SEAL U DM-İ 15 Nisan 2024 satışta (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.110
Cevap
68
Favori
112.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam BANANE ya! Git chery sor neden teşvik almıyorsunuz diye? Cimer e yaz neden sadece byd ye teşvik vermiyorsunuz diye? Gayet doğru noktadan bakıyorum bana göre. Yanlış noktadan sen bakıyorsun. O zaman 3 kuruşa mal edilen cep telefonlarını da alma hocam. İsyan et! Manava kasapa fırına herşeye isyan et. Halk ekmek 8tl iken bir ekmek neden 15tl diye ya cimere. Bizim neremiz doğru da sen gelmil byd ye isyan ediyon ben onu anlamıyorum. Adam tahtadan otel yapmış yangın sulama sistemi yok otelde. Maden çöküyor istifa yok otel yanıyor istifa yok. Sen neyin peşindesin ki hocam. Canının peşinde ol yeter bu ülkede ben sana diyim😉

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Maviyıldızınoğlu kullanıcısına yanıt

Havalarda tayyare, gel bize bazı bazı.

• akenatons kullanıcısına yanıt
    He hocam heeeh. İsyankar arkadaşım benim. Dürüst namuslu hak hukuk ve adaletin peşinde işte aradığımız türk insanı!💪🏻💪🏻💪🏻

Ne demişler: "Cahillik, tedavisi imkansız bir hastalıktır." benim okuduğunu anlamayan arkadaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akenatons -- 30 Ocak 2025; 11:32:43 >
    öpüyorum 😘 benim yüksek zekalı duyar kasan arkadaşım benim😘😘😘

Eyvallah

• ipe sapa gelmez ifrazatlarinizi burada yapiyorsunuz, sonra neymis “odmin boni bonlodo”

karakterin yetiyorsa disarda tanimadigin adamin karsisina gecip de bakalim “sen bilmemne aldin senin kendine saygin yok” diye. bakalim dogdugun yere kadar mi kovalaniyorsun, dunyanin bucaklari isimli belgeseli mi seyrediyorsun.

disarida alacagin tepkiye mabadiniz yemedigi icin burada bilip bilmediginiz adamlara degersiz fikirlerinizle hakarete varacak ifadeler kullaniyorsunuz. banlandiysaniz forum adminlerinin hosgorusune sayin opun de basiniza koyun.

fikir gorus sahibi olmak baska sey, bunu belli bir uslupla ifade edebilmek bambaska bir sey. bu konudaki beceriniz hayattaki yeriniz ve konumunuz hakkinda bir fikir veriyor ama neyse gunahinizi almayayim.

yorumlamaniz bittiyse defolun gidin, markayi da bizi de hayatinizdan cikarin siz de rahat edin biz de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Şuna cevap verip kendini boşa yormuşsun. Fanboylarla asla tartışmam. Anlamıyorlar byd’ye tepki olsa almasa insanlar zaten seve seve düşecekti. Ama bizim insanımızda nerede o bilinç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucuz mu ucuz. daha ucuza olmalı mı evet olmalı. ülkemizdeki simsarlar buna izin verir mi asla vermez. halk ne yapacak alacak ve kötüleyecek mi hayır kötülemez malı değer kaybeder.

şimdi şöyle ki armuta elma demeye zorlanan son kullanıcıya mı, elmalar alabilecekken bir elmaya mahkum eden düzenin zengin tarafına mı, bunlara kayıtsız kalıp banane diyen başka marka sevicilere mi yanalım anlayamadım.

burada kavga edileceğine birlik olunsa şu araba 1.3m den alınır. bayi ya da distribütör seve seve mutlu da olur. firma da daha iyi tanıtılır.

örnek: chery ucuz sattı ve sevildi. pahalandı şimdi bile iyi diyorlar. 2.2m den satılan arabaya (vergi indirimleriyle en dolusu 1.5m olmalı bence) seviniyoruz. neymiş iyi fiyatmış. neymiş muadil diğer ülke malları 3m miş. tepki olsa yüzde kacyüz vergi kdv ötv azaltılsa zaten herkes mutlu olacak.

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.