< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
BYD SEAL U DM-İ 15 Nisan 2024 satışta (56. sayfa)
-
-
Havalarda tayyare, gel bize bazı bazı.
-
He hocam heeeh. İsyankar arkadaşım benim. Dürüst namuslu hak hukuk ve adaletin peşinde işte aradığımız türk insanı!💪🏻💪🏻💪🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne demişler: "Cahillik, tedavisi imkansız bir hastalıktır." benim okuduğunu anlamayan arkadaşım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akenatons -- 30 Ocak 2025; 11:32:43 > -
öpüyorum 😘 benim yüksek zekalı duyar kasan arkadaşım benim😘😘😘
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eyvallah
-
ipe sapa gelmez ifrazatlarinizi burada yapiyorsunuz, sonra neymis “odmin boni bonlodo”
karakterin yetiyorsa disarda tanimadigin adamin karsisina gecip de bakalim “sen bilmemne aldin senin kendine saygin yok” diye. bakalim dogdugun yere kadar mi kovalaniyorsun, dunyanin bucaklari isimli belgeseli mi seyrediyorsun.
disarida alacagin tepkiye mabadiniz yemedigi icin burada bilip bilmediginiz adamlara degersiz fikirlerinizle hakarete varacak ifadeler kullaniyorsunuz. banlandiysaniz forum adminlerinin hosgorusune sayin opun de basiniza koyun.
fikir gorus sahibi olmak baska sey, bunu belli bir uslupla ifade edebilmek bambaska bir sey. bu konudaki beceriniz hayattaki yeriniz ve konumunuz hakkinda bir fikir veriyor ama neyse gunahinizi almayayim.
yorumlamaniz bittiyse defolun gidin, markayi da bizi de hayatinizdan cikarin siz de rahat edin biz de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuna cevap verip kendini boşa yormuşsun. Fanboylarla asla tartışmam. Anlamıyorlar byd’ye tepki olsa almasa insanlar zaten seve seve düşecekti. Ama bizim insanımızda nerede o bilinç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ucuz mu ucuz. daha ucuza olmalı mı evet olmalı. ülkemizdeki simsarlar buna izin verir mi asla vermez. halk ne yapacak alacak ve kötüleyecek mi hayır kötülemez malı değer kaybeder.
şimdi şöyle ki armuta elma demeye zorlanan son kullanıcıya mı, elmalar alabilecekken bir elmaya mahkum eden düzenin zengin tarafına mı, bunlara kayıtsız kalıp banane diyen başka marka sevicilere mi yanalım anlayamadım.
burada kavga edileceğine birlik olunsa şu araba 1.3m den alınır. bayi ya da distribütör seve seve mutlu da olur. firma da daha iyi tanıtılır.
örnek: chery ucuz sattı ve sevildi. pahalandı şimdi bile iyi diyorlar. 2.2m den satılan arabaya (vergi indirimleriyle en dolusu 1.5m olmalı bence) seviniyoruz. neymiş iyi fiyatmış. neymiş muadil diğer ülke malları 3m miş. tepki olsa yüzde kacyüz vergi kdv ötv azaltılsa zaten herkes mutlu olacak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X