Çok teşekkürler, amin hiçbirimize kaza bela vermesin :) Bekleme şansım yok maalesef. AutoClub'da yapılıyor, güvendik bıraktık. Allah'a emanet artık. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinsarioglu -- 26 Nisan 2024; 15:37:47 > |
BYD SEAL U DM-İ 15 Nisan 2024 satışta (6. sayfa)
-
-
Hocam kazasız belasız inşallah. Ppf firma mı hediye ediyor? Değilse ücreti ne kadar? Arkadaşımızın dediği gibi teslim alırken özellikle ppf yüzünden bir sıkıntı var mı detaylıca kontrol edin.quote:
Orijinalden alıntı: huseyinsariogluTest aracını kullandım bu arada yaklaşık 8 km kadar.
Araba muhteşem. sessizlik ve çukur hissiyatları harika.
%21 şarj vardı yola çıkarken. Güzergah önce %2 eğim tırmanma sonra aynı yolun inişi şeklinde.
Dönüşte %24 şarj vardı :)
Spor moda alınca benzin motor devreye girdi. Motor ses yalıtımı da aynı şekilde baya iyi.
Ses sistemi inanılmaz. bluetooth'dan bağlayıp Simge Yankı çaldım arabada, muhteşemdi.
Yarın teslim alıyorum bakalım ppf'ler bitince.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çok teşekkür ederim, daha iyisi sizlere nasip olsun. Biraz önce yanlış yazmışım, AutoClub olacaktı.
İzmir bayisinin hemen yanındalar zaten. İşbirlikleri ve kampanyaları var ama hediye değil maalesef.
Tpx Pro 170 Mikron için komple 35 bin fiyat vardı.
Ben Tpu istedim, 45'e anlaştık.
Ayrıca bagaj hariç 5 cam'a film yapılıyor. Ön camda UV koruması, ses ve yalıtım var diyor katalogda.
Ama ben ön cama da istedim şeffaf olarak. Bu da ısı yalııtımlı bir film. Hem güvenliği de daha iyi olur diye düşündüm.
TPU + 5 cam filmi 47 bin diyeyim özetle.
-
Hayırlı olsun, yorumlarınızı bekliyorum.
bende sıraya girdim. bakalım beni ne zaman arayacaklar :)
-
AutoClub ise gayet güvenilir. Marka sahibi Turgut Yüksekdağ abiyi YouTube üzerinden takip ediyorum.quote:
Orijinalden alıntı: huseyinsariogluçok teşekkür ederim, daha iyisi sizlere nasip olsun. Biraz önce yanlış yazmışım, AutoClub olacaktı.
İzmir bayisinin hemen yanındalar zaten. İşbirlikleri ve kampanyaları var ama hediye değil maalesef.
Tpx Pro 170 Mikron için komple 35 bin fiyat vardı.
Ben Tpu istedim, 45'e anlaştık.
Ayrıca bagaj hariç 5 cam'a film yapılıyor. Ön camda UV koruması, ses ve yalıtım var diyor katalogda.
Ama ben ön cama da istedim şeffaf olarak. Bu da ısı yalııtımlı bir film. Hem güvenliği de daha iyi olur diye düşündüm.
TPU + 5 cam filmi 47 bin diyeyim özetle.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Ben kaplamayı hediye verdiler sandım, servisdeki elemanlar yapınca çok sıkıntılı oluyor o yüzden bekleyin demiştim ama dışarıda güvenilir bir esnaf ise sıkıntı olmaz o zaman.
Servislerde yapılan bu tarz ekstra şeyler gerçekten rezalet oluyor (Cam filmi, PPF kaplama, Seramik Kaplama, Pasta Cila)
-
SpinPovyoutube👉Subscribe : https://www.youtube.com/c/SpinPov2020 👉Join : https://www.youtube.com/c/SpinPov2020... 📸Instagram:https://www.instagram.com/spin_pov/ SpinPov is a Turkish Youtube channel for people who love cars. My Name is Hakan and I film while driving cars.I share with you every vehicle that I have the opportunity to test, regardless of old or new. In addition to the normal driving experience, I also perform km/h acceleration tests, cornering tests and brake tests both on the highway and on normal roads (0-100 / 100-200) within my means. If you enjoy give a like and subscribe for more videos ;-)https://www.youtube.com/watch?si=dy8GZdVkhMMrstvk&v=jhWPU4dwvS8&feature=youtu.be
Test gelmiş. Tahmin ettiğim gibi yüksek hızlarda şarj su gibi gidiyor. 150km/h ile 18kw/h tüketim gösteriyor ki benzinli motorun buna yetişmesi imkansız. Uzun yolda Allah sabır versin^^
-
Aracınızı aldınızmı ?
-
yok, ppf'ler yetişmedi, pazartesi'ye kaldı.
-
yüksek hızda tam bir hayal kırıklığı desene. oysa aracın tipini çok beğenmiştim. benzinli motora bir güncelleme çekmeleri şart. yoksa alan pişman olacak.
-
elektrikli araba gibi düşünmemek lazım. hibrit modda kaç yakıyor gidiş performansı nasıl ona bakılması gerekiyor. bütün elektrikli araçlar yüksek hızlarda sürücüsünü üzüyor (Tesla dahil)
-
merakla yorumlarınızı bekliyorum. hayırlı olsun tekrardan
-
Merhaba Arkadaşlar,
Bu arabaya alternatif Plug-in Hibrit hangi araçları önerirsiniz? Çoğu kişi bu aracın fiyatının çok yüksek olduğunu f/p olarak sınıfta kaldığını söylüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, ben aracı satın alan biri olarak buna objektif yanıt veremem. Yani alternatifler içinde bunu mantıklı bulmuşum ve almışım aslında. Ben 2021 Jazz Hybrid sahibiydim. Hybrid mantığını çok sevdim. Phev mantığını ise daha da çok sevdim.
Benim hikayem şöyle : Ben hrv alma niyetindeydim. Baya baktım, test sürüşü yaptım. Ama jazz'ın üstüne çok bişey eklemeyecekti. Biraz daha konfor, sessizlik ve premium istiyordum. Bi de jazz'ın batarya küçük geliyordu. Yokuş inerken yarısında batarya doluyor çok çabuk da boşalıyordu. 2024 hrv style donanım premium ses sistemi ile 1.945tl. Ve ben biraz daha büyük ve elektrikli bagaj ile yine B sınıfta kalacaktım. Ve yine batarya yetmeyecekti. Karartmalı dikiz, kör nokta falan da var, bunlar da güzel ama yine yol ve rüzgar sesi duyacaktım.
Seal u'yu hiç bilmiyordum. Lansman akşamı yani Pazartesi gördüm Twitter'da. HRV üstüne 150 verip koltuk soğutmasına kadar dolu D sınıfta phev bir suv daha mantıklı geldi. Salı günü bayiye gittim. Koltuklara oturmam yetti, deneme sürüşü bile yapmadan kapora verip süreci başlattım :)
Bunu yüksek bulanlara, alternatif önerenlere sormalısınız benim naçizane önerim. Hatta burada da aldığınız cevapları paylaşırsanız hepimiz bilgileniriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinsarioglu -- 28 Nisan 2024; 23:37:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam ayrıntılı bilgi ve dönüşünüz için çok teşekkür ederim.
İnternetten, çoğu araştırdığım yerden BYD SEAL U'nun en yakın rakibinin MG E-HS Plug-in Hybrid modeli olduğu söyleniyor. MG'nin bu modelini nasıl buluyorsunuz, iki aracı da kıyasladığınızda hangisinin artı ve eksi yönleri daha ağır basıyor? Her iki araba da en premium paketiyle 10 üzerinden kaç puan alır?
MG
E-HS PluMG E-HS Plug-in Hybridg-in Hybrid
-
MG hakkında bir bilgim yok. İnanın hiç araştırmadım, araca da bakmadım. Dediğim gibi, benimki 14 saatlik bir süreç, akşam lansman haberini ve fiyatının uygun olduğu yorumunu gördüm. Ertesi sabah kapora verdim. İmkan varsa ikisini de yakından inceleyin.
Yalnız cherry 4x4 tiggo 9 phev getiriyor sanırım yıl sonu. O da baya iyi görünüyor. Ama fiyatı seal u'dan yüksek olacak tahminim.
selamlar, biraz önce yalan söylemişim, sonradan hatırladım, izlemiştim videolarını.
Sizin sorudan sonra şimdi tekrar izleyince hatırladım.
1 haftadır o kadar çok inceleme vs izledim ki, unutmaya başladım artık.
Dediğim gibi, Seal U tercih etmiş birisi olarak pek objektif davranmayabilirim.
Bu arabayı tercih edenleri de üzecek bişey söylemek istemem.
Videolardan veya en güzeli modelleri canlı olarak inceleme, test sürüşü yapma şansınız varsa, iç güdüleriniz doğru yolu gösterecektir.
Seal U benim için böyle oldu resmen, umarım siz de gönlünüzce bir otomobil bulursunuz.
Şöyle bir ekleme yapayım Seal U için. Arabada benim isteyip isteyebileceğim herşey var.
Jazz'dan önce 2011 Accord'um vardı (evet, biraz D sınıfı takıntım var :)
Dolayısıyla o arabada benim çok hoşuma giden detay özellikler vardı.
Mesela geri viteste otomatik eğilen dikiz aynası, otomatik kararan dikiz aynası, yağmur / far sensörleri ve soğutmalı torpido.
Jazz'da bunlardan sadece yağmur/far sensörleri vardı mesela. Ama Jazz'da da bir sürü ADAS sensörleri + uzun far asistanı vardı, 70km üstünde hafif otonom bile kullanıyordu.
Hem Accord'da hem Jazz'da premium ses sistemi vardı.
Seal'da bu iki araçtakilerin hepsi var. Sadece soğutmalı torpido yok.
Ben soğutmalı torpido seviyordum Accord'da.
Bunu sayabilirim eksik olarak. Bu kadar donanıma neden soğutmalı torpido eklememişler anlamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinsarioglu -- 29 Nisan 2024; 10:12:31 >
-
Beyler 110-120 ile gidersek pili şarj etmeden kendi dolduruyor mu ? 1200 km gider deniyordu gidiyor mu ? Alanlar cevap yazarsa sevinirim.
Araçlar yeni teslim ediliyor. Daha bunu test eden yok. Ama yabancı bir elemanın videosu var buranın 4. sayfasında. Belirttiğiniz hizlarda stabil sürebiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X