Şimdi Ara

BYD SEUL U EV (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu araçta Tesla'daki gibi otonom sürüş var mı?

• Bugün Mengerler Byd de inceleme şansım oldu dev gibi araba boyum 1.90 kokpit olsun iç aksam malzemeleri gayet kaliteli arabanın içinde rahat edersiniz. Byd dolphini inceledim onunda arka koltukları gayet iyiydi. Ön koltukları kendi oturuş pozisyonuma ayarladım ve arkaya oturdum gayet geniş diz mesafesi var. Hatta araçta yanımda oturan birinin Honda civic'im var dedi. İç hacmi aynı ve daha iyi dedi. Bu arada teslimat soracaktım. Müşteri temsilcileri full doluydu.
    .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tendürek T kullanıcısına yanıt
    Tesla da şu an yarı otonom mevcut. Bu araçta da aynı şekilde yarı otonom var. Tam otonom muhtemelen 2025 modellerle beraber olacağını düşünüyorum. Ama Avrupa’da şu an tam otonom sürüş için izin verilmedi. Bir kaç seneye onun iznide çıkar ve Türkiye’de de tam otonom sürüşe geçilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • vasel kullanıcısına yanıt
    Aracın bana göre tek dezavantajı bagajı. D segment SUV bir araca göre bagajı küçük kalmış maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adem Bolat -- 16 Şubat 2025; 0:41:44 >
  • https://youtube.com/watch?v=pfaLPlf-d6U&si=8T0ZcZB7uf8Qo1Pu

• Adem Bolat kullanıcısına yanıt

Evet biraz öyleydi. Fakat ben daha çok oturma konforuna baktım benim için önemli olan oturma konforu bir çok arabadan iyi bu yüzden tıklım tıklım doluydu. MT ile görüşebilmek için sekreterden sıra alınıyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vasel kullanıcısına yanıt
    Bende çok beğeniyorum aracı. Fiyatına göre alınabilecek en iyi araçlardan biri

• Arkadaşlar merhaba,

Bu aracın 2025 modeli incelemelerde seyrettiğimiz 2024 modele göre farklı mı olacak ?

Yoksa 2024 model ile 2025 model aynı mı ?

Bilgisi olan varsa paylaşabilir.

Benim izlediğim incelemelerde 2025 modellere ön kaputa bagaj gelecekmiş . (2024'lerde yokmuş)

Bir de otonom desteği 2025 versiyonlara gelecekmiş.

• weapon_ps3 kullanıcısına yanıt
    2025 modellerde çok fark olmayacağı sadece ön bagaj gelebileceğini söyledi bayii müdürü. Birde tam otonom altyapısı ile gelme ihtimali olabilir diye düşünüyorum

• Talep var, araç getirmiyorlar. Anlamıyorum bu bayileri..100 küsür DMI getirmişler, 8 tane EV(sadece kapora verdiğim bayi)

• bilge43 B kullanıcısına yanıt
    Bu sene bayilere istediğiniz kadar sipariş alabilirsiniz, tamamını karşılayacağız diye söylemiş distribütör. Bende yeni model Y nin siparişinin açılmasını bekleyecem. %10 ÖTV dilimle gelmezse en iyi seçenek Seul U ev yi almayı düşünüyorum.

• Adem Bolat kullanıcısına yanıt

Bugün satış danışmanıyla görüştüm, nisandan sonra gelecek 2025 modeller için geçerli dedi.

• bilge43 B kullanıcısına yanıt
    2025 modeller için evet 👍

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.