Şimdi Ara

Bye Bye Knight

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet çok heyecanlıyım günlerdir girmiyom artık tamamen bıraktım pc dende sildim şimdi oyunu ne güzelmiş yaa
    günde en az 6 tatillerde ie 7-8 saat oynardım ne güzel şeymiş vaktim bol çıkıyorum dışarı arkadaşlarla takılıyorum geziyorum ohh.
    KO nun yanında privatede oynuyodum onuda bıraktım tamamen.Oynadğım Silkroad war ama privatesi normalden çokda olmasada baya kolay lvl alması hem zevkinide alıyosun günde 2saat oynuyorum yetiyor.Silkroadın privatesi fakat K2Networka 10 basar gm o kadar ilgiliki botları yani (kodaki kosperleri) direk banlıyorlar.Hatta adamlar ileri gitmişler patch geldi Esc ye basınca Request Help sorun bildirimi oluyo hileci , botcu veya bug warsa (ki şuana kadar hiç bug bulunamadı! ) bildiriyosun.Şu dandik private bile K2Network dan 10 kat daha iyi. Silkroada geçtim mutluyum gelmek isteyen olursada yardım ederim

• Ben knight Babam Silkroad oynuyor.4 Ay önce Knight'ı tamamen bırakıpta 3 ay boyunca silkroad oynadım.Ama KO daki pvp hic bir yerde yok.O yzden gecen hafta tekrar uskoya basladım.Hem knight hem silkroad oynuyorum bindik alamete gidiyoruz kıyamete
  • Lol
  • quote:

Orjinalden alıntı: QmG

Lol

katılıorm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.