Şimdi Ara

bye bye ninjas vs pirates

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar rp em açıldı lütfen ezmeyin ilk rp em oyunda ninja veya korsan olabilirsiniz ninjalar 2 güç puanı 2hız puanı ve 4 özel hücüm puanı olarak dağıtılmıştır korsanlar 5 güç 1 hız ve 2 özel hücum olarak dağıtılmıştır.güç vuruşunuzu ve savunmanızı hız darbelerden kaçışınızı özel hücumda daha çabuk yeni skiller öğrenmenize yardım eder.bu arada oyunda korsanlar zaten suçludur(çünkü denizde yağma yaparlar)ninjalarsa oyuna savaşçı olarak başlar kötülük yaptıkça kötüleşir iyilik yaptıkça kahramanlaşır kötüleştikçe ninja kahramanlaştıkça samuray olur oyun boyunca kötü ve iyi puanları kazandıran fırsat ve görevler elinize geçicektir kötüleştikçe yakalanığınızdaki ceza da artar nasıl olmuş?
    link:http://ninjawarsrp.phpbb24.com
    puanlama sistemi
    karşınıza çıkan fırsatlarve ya görevlerde kötü seçeneği yapınca kötülük puanı iyi seçeneği yapınca iyilik puanı alırsınız(savaşçılar için geçerlidir korsanlar için deil)her 3 puan karakterinizin rütbesini arttırır 3 kötülük puanı alırsanız ninjalığa bir adım daha yaklaşırsınız 3 iyilik puanı alırsanız samuaraylığa bir adım daha yaklaşırsınız.
    Ekstra bilgi:Samuraylar iyi ninjalardır savaşçılar ise ninja ve samuray samuray arasındaki seçimin yapacak veya yapmakta olan karakterlerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emercy -- 7 Kasım 2007; 21:14:59 >

• güzel,konuda çok iyi ama rp yapılacak k alanları genişletsen tam züper olacak

edit:

arkadaşım ninjalar kötüdür ninjaların iyilerine samuray denir onu düzenle şimdi farketttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilverOne -- 3 Kasım 2007; 20:39:43 >
  • daha gelişim aşamasında geliştireceğim
  • sen ilk önce rp nedir onu öğren k veya g yazmakla bitmio o iş!
  • Dragon fableden[ç]alıntı
  • sen öle zannet fft burak yanlızca tema aynı oyunla df deki ninjas vs pirates çok farklı
  • abi düzeltiym onu yazarkan hasta falandım heralde saol sölediğin için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu arada k g fln yazın dememin sebebi henüz pusula ve harit hazır değil
  • Off konu çok saçma yahu... Ninja ile Korsanın ne alakası var
  • Adventure Questte Vardı.
  • ninjalar ve korsanlar el ele tutuşmuş dansetmio heralde savaşıyolar aynı zamanda ninjalar ve korsanların savaşıyla ilgili bişiler görüyorum googlede arama yaparken fln bu bilinen bir konu
  • Bilinen bir konu ? Ninjaların gerçek olup olmadığı belli değil fakat korsanlar yaşamış kişiler... Saçma bir konu yapmışsın anca 2-3 Bütün rplerinde ninja geçen kişiler oynar...
  • yani oyun konusu olarak bilinen birkonu ayrıca benim bildiğim kadararıyla ninjalar ninjitsu adlı dövüş tekniğini kullanan savaşçılardır(daha doğrusu ninjitsu adlı dövüş tekniğini kullanan kötü savaşçılardır ve nin jitsu die bir dövüş tekniğide var ama bu ninjalar gerçektir demek de değil tabi)
  • quote:

Orjinalden alıntı: emercy

yani oyun konusu olarak bilinen birkonu ayrıca benim bildiğim kadararıyla ninjalar ninjitsu adlı dövüş tekniğini kullanan savaşçılardır(daha doğrusu ninjitsu adlı dövüş tekniğini kullanan kötü savaşçılardır ve nin jitsu die bir dövüş tekniğide var ama bu ninjalar gerçektir demek de değil tabi)

At,At,At,Koyun,Kuzu,Koç,Boğa

Anladın Sen onu..
  • ilk rp em diyorum oyuzden konuya pek kasmadım ve bence gayet gzl bi konu senden başka kötü konu dien yok Alper xp andımızda küçüklerimi korumak küçüklerimi ezmek deil yeni başlayana bi moral verilir canım anaaaaaaa
  • emercyni burda post kasmakla yetinmio..Kendi rpsindede kasıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: IqupasuI..

quote:

Orjinalden alıntı: emercy

yani oyun konusu olarak bilinen birkonu ayrıca benim bildiğim kadararıyla ninjalar ninjitsu adlı dövüş tekniğini kullanan savaşçılardır(daha doğrusu ninjitsu adlı dövüş tekniğini kullanan kötü savaşçılardır ve nin jitsu die bir dövüş tekniğide var ama bu ninjalar gerçektir demek de değil tabi)

At,At,At,Koyun,Kuzu,Koç,Boğa

Anladın Sen onu..

Galiba benim bidiğim kadrıyla derken sizin nasıl bildiğinizi bilimiyorum ama ben böyle biliyorum demek istediğimi anlamadığını zannediyorum

• bişey sorcam.

phpbb de extra mod bölümünden hangisini seçersek avatar resminin altında güçler filan oluyor ???
  • onun için cash mod yapman lazım,cash mod ayarlaman için extra moddan cash mod aktivate öyle bişe yazması lazım
  • yaw çoğu konu böyle oluyor,bi konu başlatılıyor sonra konu değişe değişe nereye geliyor,yine siteye dönelim lütfen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.