Şimdi Ara

bye bye ninjas vs pirates (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • boşuna ememişler doğru söyleyni dokuz köyden kovarlar dieulan iki tane doğru dürüst şey yazmışım şu foruma ikiside silinmiş adminler beni banlyın diyorum gerçekten beni kuralları çiğnetip kendimi banlatmak zorunda bırakmayın usul usul banlayın işte yawwwwww
  • ya ne diyosun sen,akıllı akıllı dur işte,senin yüzünden bende ban yicem şimdi,salakmısın nesin yaw,arkadaşız seninle ama bazen çok acayip akılsızlıklar yapıosun.Resmen Banlayın Beni yoksa küfür ederim diyosun,sanki yeni bi hesap açmicaksın eninde sonunda açarsın yani yeter artık yaw off,bıktım böyle şeylerden
  • quote:

Orjinalden alıntı: BattleonGzm

onun için cash mod yapman lazım,cash mod ayarlaman için extra moddan cash mod aktivate öyle bişe yazması lazım

sağol
  • Ninja : Suikast için Eğitilmiş Çinli Paralı Askerlerdir...

Ama Küçük çocuklar bu tür şeyleri bilmediği için RP adı altında saçmalıyorlar !

Ayrıca Korsanlarla Ninjaların ne Alakası var Çok Merak Ediyorum ? Birisi Paralı asker diğeri Yağmacı , Deniz haydutu
  • quote:

Orjinalden alıntı: castlewarder

Ninja : Suikast için Eğitilmiş Çinli Paralı Askerlerdir...

Ayrıca Korsanlarla Ninjaların ne Alakası var Çok Merak Ediyorum ? Birisi Paralı asker diğeri Yağmacı , Deniz haydutu

ninjalar sadece suikast için eğitilmiş paralı askerler değildir...

samuraylar kral adına çalışması için eğitilmiş askerlerdir.Bundan sonra krala ihanet ederek samuraylıktan istifa edenler de ninjaların yanına geçmişlerdir[edit],bunlara da ninja denir...[/edit]

ayrıca rp de sınır yoktur bebeklerle kurbağaların savaşını bile yapabilirsin hatta bi arkadaş meyve-sebze savaşı yapçaktı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilverOne -- 4 Kasım 2007; 13:55:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Wung Punchanko

quote:

samuraylar kral adına çalışması için eğitilmiş askerlerdir.Bundan sonra krala ihanet ederek samuraylıktan istifa edenler de ninjaların yanına geçmişlerdir[edit],bunlara da ninja denir...[/edit]

ayrıca rp de sınır yoktur bebeklerle kurbağaların savaşını bile yapabilirsin hatta bi arkadaş meyve-sebze savaşı yapçaktı...

Alakası Yok ! Samuraylar Krallara bağlı Olarak savaşan Gelenek ve Göreneklerine bağlı Son derece Sadık Japon Askerlerdir. Ayrıca SAMURAY lıkta İstifa Diye birşey yoktur.Çünkü Onlar Savaşlarda Ya ölürler yada Gerektiği zaman Kendi Kılıçları ile İntihar Ederler...

• quote:

quote:

quote:

Alakası Yok ! Samuraylar Krallara bağlı Olarak savaşan Gelenek ve Göreneklerine bağlı Son derece Sadık Japon Askerlerdir. Ayrıca SAMURAY lıkta İstifa Diye birşey yoktur.Çünkü Onlar Savaşlarda Ya ölürler yada Gerektiği zaman Kendi Kılıçları ile İntihar Ederler...

İstifa değil hızlı bir şekilde yazdığım için öyle yazmak zorunda kladım istifa olmadığını herkes blir zaten....
    ama samuraylar ne kadar sadık olurlarsa olsunlar krala ihanet edip ninja olablirler...

• quote:

quote:

quote:

quote:

İstifa değil hızlı bir şekilde yazdığım için öyle yazmak zorunda kladım istifa olmadığını herkes blir zaten....
    ama samuraylar ne kadar sadık olurlarsa olsunlar krala ihanet edip ninja olablirler...

Ezbere Konuştuğun Çok Belli Oluyor !

Ninjalar Çinlidir , Samuraylar ise Japondur. Ninjalar'da Askeri sistem yoktur.Bir nevi Kelle Avcısılardır.Sayıları Son Derece Azdır.Eğitimleri ise Gizlilik , Kaçış ve Dövüş Teknikleri Üzerinedir.

Samuraylar ise Dediğim gibi Sadece Kral'a Hizmet eden Gerektiğininde canını feda eden ! İhanet Söz Konusu olmayan Eğer Olursa Ya Kendi Hara Kiri yapan Galiba ismi (!) Yani Kılıcı İle İntihar Eden yada Kral tarafından İnfaz edilen Son Derece Onurlu , Gelenekçi Savaşçılardır...

• Wung Punchanko
    ninjalar konusunda saçmaladın rp konusunda çok doğru konuştun
    Castle Warder çok doğru konuştun(ninjalarla ilgili).rp sınırlıdır dierek ise saçmaldın ayrıca ninjas vs pirates in video oyunu bile var
    lütfen bu kadar bilgi gerektiren bi konuda tek kaynaktan aldığınız veya sırf kendi bildiğiniz bilgiler yazmayın kendi bildiğinizi yazcaksanız kendinize kanıt bulun
    aslında bu her konu iin gerekli benim fikrimi destekliyenler lütfen cevap yazsın ki benimde bi kanıtım olsun ok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emercy -- 4 Kasım 2007; 21:25:15 >
  • bu mesajı şöle yazcam korsanlar denizlerin suçlularıdır ninjalar ise karaların suçlularıdır ikiside kendi yerinde suç kralıdır ve ikiside diğer bölgelerinde suç kralı olmak için savaşırlar okeymi anladınızmı?
  • arkadaşlar rpme çok gzl bir görev ekledim grup oluşturularak kaçak ejder avlanmaya çalışacak bu arada ejderi bulana kadar resmi ejder acvısı katliamı olacak bu zor bir görev ancak ödülü büyük
  • HUH alperin ninjalar gerçek değildir postundan sonrasını okumaya gerek bile duymadım -_-"

Alper senden bu postu beklemezdim ninjalar gerçektir.Geçmişte ortadoğu ülkelerinde gerçekten korsanlar kadar korkunç bir üne sahiptiler.Castlewarder'ın dediği gibi binevi kelle avcıları veya kara korsanları diyebilirsin

Hatta bir çin kralının ( şu efsanevi uçan giyotini bulan hükümdar ) ninjalardan oluşmuş bir suikast ekibi varmış

Edit : bu arada rp konusu cok saçma olmuş demişsiniz fakat düşününce orclar elfler veya diğer herhangi ırktan saçma değil.Oda kendi kurgusunu oluşturmuş

Orta doğudaki ninjalar ( japonyada var ) vs deniz korsanları cokmu saçma bir dünya atlasına bakmanızı oneririm.Hatta en basitinden şu şekilde olur

Japon kralı çin kralından yardım ister.Çin kralı ninjalardan oluşan ozel eğitimli suikast ekibini yollar.Korsanlar ve ninjaların acımasızca savaşı başlar

Tekrar edit : Samuraylar krala ihanet edemez.Aynı şu fantastik oykülerde oldugu gibi samuraylar şovalyelere benzetilebilir.Samuraylar ülkesi toprağı ve kralı için savaşır ve ona bağlılık yemini eder.Bi bakıma ozel eğitimli japon askerleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smirdon -- 5 Kasım 2007; 18:23:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Smirdon

HUH alperin ninjalar gerçek değildir postundan sonrasını okumaya gerek bile duymadım -_-"

Alper senden bu postu beklemezdim ninjalar gerçektir.Geçmişte ortadoğu ülkelerinde gerçekten korsanlar kadar korkunç bir üne sahiptiler.Castlewarder'ın dediği gibi binevi kelle avcıları veya kara korsanları diyebilirsin

Hatta bir çin kralının ( şu efsanevi uçan giyotini bulan hükümdar ) ninjalardan oluşmuş bir suikast ekibi varmış

Edit : bu arada rp konusu cok saçma olmuş demişsiniz fakat düşününce orclar elfler veya diğer herhangi ırktan saçma değil.Oda kendi kurgusunu oluşturmuş

Orta doğudaki ninjalar ( japonyada var ) vs deniz korsanları cokmu saçma bir dünya atlasına bakmanızı oneririm.Hatta en basitinden şu şekilde olur

Japon kralı çin kralından yardım ister.Çin kralı ninjalardan oluşan ozel eğitimli suikast ekibini yollar.Korsanlar ve ninjaların acımasızca savaşı başlar

Tekrar edit : Samuraylar krala ihanet edemez.Aynı şu fantastik oykülerde oldugu gibi samuraylar şovalyelere benzetilebilir.Samuraylar ülkesi toprağı ve kralı için savaşır ve ona bağlılık yemini eder.Bi bakıma ozel eğitimli japon askerleri

Benim düşüncem o... Çünkü bildiğime göre GERÇEKTEN ninjaların olduğunu kanıtlayan bir bilgi yok veya bir delil... Sadece çinlilerin uydurma düşünceleride olabilir kendilerini güçlü göstermek için...

• ozaman samurayda olsun ninjada korsanda pokemonda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black_Dare

ozaman samurayda olsun ninjada korsanda pokemonda

çok komiksin bu arada abimin hesabı açıkken mesaj yazmışım çok pardon doriath benim abimin hesabıda
  • oyun tutmadığı için kapanmıştır yeni bir rp üzerinde çalışmaya başlıyorum ben avatar dragonfable veya sinema rpsi yapçam sizinde fikirlerinizi almak istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.