ya beyler benim şifrem 13 haneli siteye nasıl login olabilirim yardım cı olun lütfen bide şifreyi değiştim yazıyorum yeni şifremi ıd yanlış diyor ne yapmam lazım
yardım beyler lütfen ya
ilk 12 hanesini yazmayı denedin mi?
şifreyi tekrar deniştirmeyi dene
quote:
Orjinalden alıntı: :MaTi:
evet şifremi değiştim 13 haneli yaptım yanlışlık la sonra oyuna girdim şifreyi kabul ediyo ıd yanlış dedi sonra siteye tekrar login olamadım
beyler siteye login olmayı başardım ama oyuna alırken hala yanlış diyo ıd
quote:
Orjinalden alıntı: Muslukchu
quote:
evet şifremi değiştim 13 haneli yaptım yanlışlık la sonra oyuna girdim şifreyi kabul ediyo ıd yanlış dedi sonra siteye tekrar login olamadım
benim başıma 1 kere geldi bu olay oyuna girerken şifremin ilk 12 hanesini siteye login olurkende 13haneyide yazıyodum ve oluyodu. valla başka bi fikrim yok geçmiş olsun düzelir inş
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Muslukchu
quote:
benim başıma 1 kere geldi bu olay oyuna girerken şifremin ilk 12 hanesini siteye login olurkende 13haneyide yazıyodum ve oluyodu. valla başka bi fikrim yok geçmiş olsun düzelir inş
kardeş ıd mi şifremi yazıp siteye login oldum (önceden olmuyo du) herneyse sonra oyunu denedim gene yazdım ıd şifre mi okeylerim ıd kabul etmiyor ama aynı ıd steye login oluyor çıldırmak üzereyim