Şimdi Ara

byler siteye login olamıyorum yardım acill!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya beyler benim şifrem 13 haneli siteye nasıl login olabilirim yardım cı olun lütfen bide şifreyi değiştim yazıyorum yeni şifremi ıd yanlış diyor ne yapmam lazım

• yardım beyler lütfen ya
  • ilk 12 hanesini yazmayı denedin mi?
  • şifreyi tekrar deniştirmeyi dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: :MaTi:

ilk 12 hanesini yazmayı denedin mi?

evet şifremi değiştim 13 haneli yaptım yanlışlık la sonra oyuna girdim şifreyi kabul ediyo ıd yanlış dedi sonra siteye tekrar login olamadım
  • beyler siteye login olmayı başardım ama oyuna alırken hala yanlış diyo ıd
  • quote:

Orjinalden alıntı: Muslukchu

quote:

evet şifremi değiştim 13 haneli yaptım yanlışlık la sonra oyuna girdim şifreyi kabul ediyo ıd yanlış dedi sonra siteye tekrar login olamadım

benim başıma 1 kere geldi bu olay oyuna girerken şifremin ilk 12 hanesini siteye login olurkende 13haneyide yazıyodum ve oluyodu. valla başka bi fikrim yok geçmiş olsun düzelir inş

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Muslukchu

quote:

benim başıma 1 kere geldi bu olay oyuna girerken şifremin ilk 12 hanesini siteye login olurkende 13haneyide yazıyodum ve oluyodu. valla başka bi fikrim yok geçmiş olsun düzelir inş

kardeş ıd mi şifremi yazıp siteye login oldum (önceden olmuyo du) herneyse sonra oyunu denedim gene yazdım ıd şifre mi okeylerim ıd kabul etmiyor ama aynı ıd steye login oluyor çıldırmak üzereyim

• tmm beyelr cafeden bi abimiz sorunumu çözdü cvp yazan yazmayan herkese tşk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.