Şimdi Ara

ç..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuyuh -- 20 Nisan 2017; 14:43:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yapabiliyorsan hiç tınlama senden etkilenmişse elbet döner dönmezse zaten hiç senin olmamıştır
  • İrtibata kesme boyle samimi olduğunuz bi vakit sen geç cevap vermeye başla kisa ve öz cevap ver.

• Aynı durum bende de vardı kardeşim. Benim tavsiyem seni arkadaş mı daha mı ötesi olduğunu anlayabilmenin bir yolu var mı? Çünkü sonunda sana arkadaş olarak görüyorum demesi seni üzücek mi? Bunu bir düşün önce. Kıza ilk olarak arkadaş olarak mı yaklaştın yoksa sevgili olarak mı?. Benim durumum ise kızla konustum beni arkadaş olarak gördüğünü söyledi. Hiç üzülceğimi tahmin etmedim. İlk günler normaldı. Bilmiyorum ama hani nasıl anlatırsın ama eskisi kadar mutlu değilim. Durduk yere üzülüyorum bazen. Demek istediğim kendini bir kıza bağlama sakın . Durumdan haberdar edersen sevinirim :D Bana böyle oldu seni bilmiyorum ama.
  • Kardeşim bir kız sizi istemiyorsa bunu kibarca belli eder ya da direk söyler ama sizden hoşlanıyorsa sizinle konuşmak için saçma sapan bahaneler bile üretebilir sürekli mesaj atar ya da arar artık anlayın bunu, senin durumunda bunun olumsuz tarafı ki zorlama kardeşim kendini yıpratmaktan başka bir işe yaramaz.
  • 2 ay uzun bir süre değilmi? Kendinden eminsen şimdi bile teklif edersin çıkma işini. Yorum yapan diğer arkadaşın dediği gibi sana karşı davranışlarını düşün. Buluşma teklif etmişsin işi olabilir hemen karamsara bağlama istersen. Biraz zaman bekle, sonra muhabbetini artırmaya çalış whatsup, facebook vb. Ama dediğim gibi önemli olan kız seni nasıl görüyo arkadaş olarak mı? ya da başka şekilde mi? ilk bunu anlamadan harekete geçme istersen.
  • Umursama.Olabildiğince de bağlanmamanı öneririm,kendin kafanda bir şeyler kurgulama.Kızın hareketlerine göre şekillendir kendini.Yoksa çok üzülürsün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    B E Y L E R :d [S
    7 yıl önce açıldı
    Behzat Ç. Sansürlü olması
    6 yıl önce açıldı
    eyüp b'nin ekşici olması
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hımm kardeşim içinde kalmasın kur kafanda söyle, 2 aya kadar samimiyetini artırmayı çalış en iyi tavsiye bu olur sanırım. Unutma kaybedeceğin çok şeyin olmadığını insanlara duygularını açmanın normal bişey olduğunu düşünerek kendini motive et. Kız üzerinde gizemli cool bir tavır bırakmaya çalış bu dönemde. İnşallah istediğin gibi olur. Nappak olmadı çayı demli içeriz
  • 2 ay boyunca konuş kardeşim ona değer verdiğini hissettir mesela bende sevdiğim kıza sabahın 6 sında iyi misin seni merak ettim diye sordum :) senin durumun benden gene iyimiş.Benim sevdiğim kız aynı apartmandayız ama ben onu ince ayrıntısına kadar tanıdığım halde o beni sima olarakta tanımıyor :( faceden ekledim falan ama tanımıyorum seni cevabını aldım ve yıkıldım ki benim için bu kız olmazsa dünyam başıma yıkılır :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainlovem06

quote:

Orijinalden alıntı: maxiemre

2 ay boyunca konuş kardeşim ona değer verdiğini hissettir mesela bende sevdiğim kıza sabahın 6 sında iyi misin seni merak ettim diye sordum :) senin durumun benden gene iyimiş.Benim sevdiğim kız aynı apartmandayız ama ben onu ince ayrıntısına kadar tanıdığım halde o beni sima olarakta tanımıyor :( faceden ekledim falan ama tanımıyorum seni cevabını aldım ve yıkıldım ki benim için bu kız olmazsa dünyam başıma yıkılır :(

Bu biraz sans isi heralde cunku ben bu kizi ilk gordugumde direk asik oldum cevremde herkes ogrenmisti asik oldugumu hatta kizin kiz arkadaslariyla bile tanismaya basladim hic birine gerek yoktu.
    Ama gel gor ki ben sans eseri dershane kantininde ders calisirken onu.gordum soru sordum ve orda tanistim okulunu falan sordum sonra biraz zamana biraktiktan sonra

Sansim biraz daha olunca kizin annesiyle bile tanistim 2 sohbet ettik
    Tabi bunlar olurken kizla oyle cokta samimi degildim sadece mesajlasirdik bide dershanede denk gelirsem iste konusurduk.

Ve bundan 1ay once evlerimiz uzak mesafede bile olsa kizi sans eseri disarda gordum (kizdan umudumu yitirmeye basladigim gunlerde)ve orda bile bulusamiyoruz hic falan dedi kiz ama sonra gel gor ki firsati degerlendiremeden kiz 2ayligina antalyaya gitti.bizim bulusmada yalan oldu
    Ama kardes mesajinla beni cok pis gaza getiriyorsun mesaj atmakla kalmicam belki biraz hafta gectikten sonra kizi arayabilirim:D ama sana tavsiyem madem bu kadar yakinsin kizla bi sekilde karsilasmaya calis faceden olmaz sadece sacma bi sebebten numarasini al sonra olaylari gelistir:)

Şöyle diyeyim sen annesiyle tanıştın benim annem ve onun annesi yakın arkadaş :) sadece ben kızla muhabbet kuramadım bir türlü.Kız o kadar inatçı ki telefon numarasını vermez tanımazsa :D faceden bile onaylamıyor :( Çalışmalara gidiyor onun saatlerini ayarladım gibi öyle çıkarsam karşılaşırım.Kız tamam tanıyım arkadaş olalım dese hemen harekete geçicem neler seviyor onları öğrendim :) ramazandayız bide iftar sonrası arkadaş pekiştirme amacıyla kahve içmeyede götürürüm ne bizim aileden nede onlardan sorun olmaz.Bizim aile o kızı bana almakta çok meraklılar ;) buda küçük dipnot olsun :) bakalım herşeyin hayırlısı.Sen biraz konuş değer verdiğini hissetsin ondan sonra buluşma ayarlayabilirsin ve o gün ona arkadaşlıktan ote duygular beslediğini söylersin :) Nerede oturuyosun bilmiyorum ama sana ufak bir anımı yazıyım.Biz ablamla çanakkaleye gitmiştik bundan 3-4 sene önce ve ablamın sevgilisi istanbuldan çanakkaleye sırf görmek için gelmişti üstelik parkta bank'ta yatmıştı.Çok fantastik olabilir sende git diyecem antalyaya ama çok sakat iş her türlüsü başına gelebilir.Sen simdilik sadece böyle konuş geldiğinde görürsün :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

2 ay boyunca konuş kardeşim ona değer verdiğini hissettir mesela bende sevdiğim kıza sabahın 6 sında iyi misin seni merak ettim diye sordum :) senin durumun benden gene iyimiş.Benim sevdiğim kız aynı apartmandayız ama ben onu ince ayrıntısına kadar tanıdığım halde o beni sima olarakta tanımıyor :( faceden ekledim falan ama tanımıyorum seni cevabını aldım ve yıkıldım ki benim için bu kız olmazsa dünyam başıma yıkılır :(

Bu biraz sans isi heralde cunku ben bu kizi ilk gordugumde direk asik oldum cevremde herkes ogrenmisti asik oldugumu hatta kizin kiz arkadaslariyla bile tanismaya basladim hic birine gerek yoktu.
    Ama gel gor ki ben sans eseri dershane kantininde ders calisirken onu.gordum soru sordum ve orda tanistim okulunu falan sordum sonra biraz zamana biraktiktan sonra

Tabi bunlar olurken kizla oyle cokta samimi degildim sadece mesajlasirdik bide dershanede denk gelirsem iste konusurduk.

Ve bundan 1ay once evlerimiz uzak mesafede bile olsa kizi sans eseri disarda gordum (kizdan umudumu yitirmeye basladigim gunlerde)ve orda bile bulusamiyoruz hic falan dedi kiz ama sonra gel gor ki firsati degerlendiremeden kiz 2ayligina antalyaya gitti.bizim bulusmada yalan oldu
    Ama kardes mesajinla beni cok pis gaza getiriyorsun mesaj atmakla kalmicam belki biraz hafta gectikten sonra kizi arayabilirim:D ama sana tavsiyem madem bu kadar yakinsin kizla bi sekilde karsilasmaya calis faceden olmaz sadece sacma bi sebebten numarasini al sonra olaylari gelistir:)

Şöyle diyeyim sen annesiyle tanıştın benim annem ve onun annesi yakın arkadaş :) sadece ben kızla muhabbet kuramadım bir türlü.Kız o kadar inatçı ki telefon numarasını vermez tanımazsa :D faceden bile onaylamıyor :( Çalışmalara gidiyor onun saatlerini ayarladım gibi öyle çıkarsam karşılaşırım.Kız tamam tanıyım arkadaş olalım dese hemen harekete geçicem neler seviyor onları öğrendim :) ramazandayız bide iftar sonrası arkadaş pekiştirme amacıyla kahve içmeyede götürürüm ne bizim aileden nede onlardan sorun olmaz.Bizim aile o kızı bana almakta çok meraklılar ;) buda küçük dipnot olsun :) bakalım herşeyin hayırlısı.Sen biraz konuş değer verdiğini hissetsin ondan sonra buluşma ayarlayabilirsin ve o gün ona arkadaşlıktan ote duygular beslediğini söylersin :) Nerede oturuyosun bilmiyorum ama sana ufak bir anımı yazıyım.Biz ablamla çanakkaleye gitmiştik bundan 3-4 sene önce ve ablamın sevgilisi istanbuldan çanakkaleye sırf görmek için gelmişti üstelik parkta bank'ta yatmıştı.Çok fantastik olabilir sende git diyecem antalyaya ama çok sakat iş her türlüsü başına gelebilir.Sen simdilik sadece böyle konuş geldiğinde görürsün :D

Aklima gelmedi degil kizin yanina gidip surpriz yapmak
    :D kizin ucak biletini bile beraber almaya gitmistik tabi yolda karsilasmistik oyle bulusma falan degil:D
    Ama mesaj yoluyla degil biraz kiza samimiyetimi birde cesaretli oldugumu gostermek icin kizi 3-4hafta icerisinde telefonla ariyacagim
    İnsallah icimdeki bu istek gitmez ve hayal kirikligi yasamam :(

quote:

quote:

quote:

quote:

Aklima gelmedi degil kizin yanina gidip surpriz yapmak
    :D kizin ucak biletini bile beraber almaya gitmistik tabi yolda karsilasmistik oyle bulusma falan degil:D
    Ama mesaj yoluyla degil biraz kiza samimiyetimi birde cesaretli oldugumu gostermek icin kizi 3-4hafta icerisinde telefonla ariyacagim
    İnsallah icimdeki bu istek gitmez ve hayal kirikligi yasamam :(

İnşallah sonunda istediğine ulaşırsın.Eğer ilk etapta yanaşmazsa sadece 1 şans iste ondan kırmazsa (kırmaz heralde) o şansı iyi kullan :D bakalım ben ne yapacam hala cevap bekliyorum kızdan tanışmak için :S

• Durumda değişme var mı ?
  • hikayenın sonunda kız başka birine verir bizimki hala elizabeth ...mutlu son

• O kız tatilde birini bulabilir. Ama anladığım kadarıyla o kızla boşa zamanını harcıyorsun.

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuyuh -- 20 Nisan 2017; 14:52:43 >
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuyuh -- 20 Nisan 2017; 14:53:13 >
  • Sonu tahmin ettiğim gibi bitmiş. Ama senin için en iyisi oldu.
    Bence insanları çirkin diye yargılama. Bir insanın davranışları çirkin (kötü) olmadan kendisine çirkin diye lakap takılmamalı.
    O kıza bir şans vermeliydin ama.
  • Kafanda biraktiysan bitmiştir o iş :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kader

• Bence adalet falan demeyelim. Resmen birbiriniz için yaratılmışsınız.
    Denemekten zarar gelmez bence.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.