Şimdi Ara

ç.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eğer öyle diyorsan gerçekten hoşlanmışsın demektir.
    Ama bu iş olabilirdi. Sen hata yaptın.
  • Eski sevgilisini her türlü unutturabilirdin. Kanka gibi görünürdün. O da bu numarayy yerdi. Bir süre sonra çocuk ona bakmayynca sana kalyrdy.. Hatta bununla arkada?y iken di?er arkada?yyla da sevgili bile olabilirdin. Her ?ey mümkün.

Pek yakla?mamy?syn. Devamly yanynda olacaktyn. Arkada? gibi görünebilirdin. Sonra da ne yapacaktyn biliyorsun zaten.

Edit: ?'ler Y olarak geçmi?. Düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pisagor -- 11 Ocak 2015; 0:35:03 >
  • Sen ?uan mutluysan sorun yok dostum.
  • sonu iyi bitmemiş :) bende bıraktım o kızı artık kardeşim olacağı yoktu zaten :D her neyse zaten kız isteseydi mesajına geri dönerdi muhabbet giderdi öyle.Belli ki istemiyor fazlada sıkmanın anlamı yok :) o kadar kız var illa ki birini bulursun ;)
  • Neyzen Tevfik-Mecnun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainlovem06

Gercek sair mi yazmis usta bunu ? Gece gece iyi guldum.saol ahahaha

Ulann aynı kaderi paylaşıyoruz arkadaşım, benim ki de 6 ay oldu. Konuşmuyoruz hiç. Hiç te üzerine gitmedim kırmak falan istemiyorum. Anlıyacağın yılan hikayesine döndü benim ki. Mutlumuyum değilim galiba, ama mutsuzda değilim yani. Büyük ihtimal ile benim kızında seninki gibi olması muhtemel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qweonr94 -- 13 Ocak 2015; 2:44:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainlovem06

Benim yine hersey gun yuzune cikti
    Belirsizlik kadar kotu bisey yok :D Ama buyuk ihtimal senin kizda birini seviordur bisey olmustur.yuz vermeyen kizlardan bi pok olmaz :D bu arada aynen bende mutlu da degilim mutsuzda.Birde gordugum her kiza asik olmaktan korkuyorum.bazende onu unutmak icin asik olmak istiyorum.boyle poktan durumdayiz yaw:D

Aynen kardeşim, inş. bizim için hayırlısı olur. Buralarda takılmaya devam yoksa aşk acısı temalı melankolik şeyler paylaşacağım. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kız seni seviyorsa senin için yapmayacağı şey yoktur, zaten yüz vermemesinden belliymiş...
  • Vardır herşeyde bi hayır bro.
    Yalnız o iki kız arasında kalma ve senin sevmediğinin seni sevmesi sevdiğinin sevmemesi çok kötü bi durum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.