520i tercih edilmeli. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hugh Jackman -- 24 Ekim 2020; 2:17:6 > |
C 180 mi, 520i mi? (2. sayfa)
-
-
W205 5 serilerine göre kalitesiz bir araç. AMG için konuşuyorum yol sesi ve süspansiyon kalitesi baya baya Passat ayarında içi de dar. F10 m sport bende yakın arkadaşımda da g30 prestije var. Bütün malzemeler oldukça kaliteli ve gerçekten çok sessiz araçlar camları kapatınca neredeyse dışardan ses gelmiyor. Süspansiyon komforlarida çok başarılı tangir tıngır ses gelmez. Ama Mercedes sıfır halde kütür kütür yol alıyor. Temiz bir F10 bence tam binilecek araba g30 ile aralarındaki farkı arabalara ilgisi olmayan biri kolay kolay anlayamaz. Ki benim aracım gri m sport olduğu için çoğu kişi benim aracımı daha pahalı ve üst model sanıyor. G30 da iç ambiyans aydınlatmaları aracın içini oldukça şık yapıyor. Harici neredeyse aynı araçlar zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
320i 40. Yıl bakabilirsin. Su an kullandığım araç soruların varsa sorabilirsin.
900 e sifir 530 varsa hemen alirim
demek istedigim adamin butcesi 460 iken, biraz daha ekleyip 800 lere cik diyorsun :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cseyfe -- 24 Ekim 2020; 10:33:52 > -
Fikirleriniz için teşekkürler arkadaşlar.İncelemeye / araştırmaya devam edeceğim.
Başka model araç düşünmedim aslında ama bir arkadaş Skoda Superb tavsiye ettti.
Bagaj hacmi, iç hacim, yakıt olarak iyi diyorlar ama
Mantıklı mı sizce?520i nin yanında mantıklı gelmedi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cseyfee gayet dolu
heralde harman falan yoktur
tek sorun temiz, dusuk km bulabilmek
bazılarında harman kardon ses sistemi var ama gerçekten temizini bulmak zor.Elden ele gezmemiş, düşük km li
-
dusuk kmler icin butcen yeterli. arasindan secicen artik
-
quote:
Orijinalden alıntı: cseyfedusuk kmler icin butcen yeterli. arasindan secicen artik
teşekkürler, ilginiz için.
hasar kayıtsız bakıyorum.
incelemeye devam.
-
Hocam 5 kişiyseniz bence hiç sedana bulaşmayın alın bir tane forester geçin ama illaki alacağım diyorsanız arteona da bakabilirsiniz içi kısmen daha geniştir 520i ye göre
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hem kayitsiz hem dusuk km, 5 yasinda araba icin zor. varsa da fiyat cikar veya donanim duser
kapiydi tampondu takilmamak lazim. olabilen seyler bunlar
onden vurmus olmasin gerisi onemsiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cseyfe -- 24 Ekim 2020; 20:21:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: cseyfehem kayitsiz hem dusuk km, 5 yasinda araba icin zor. varsa da fiyat cikar veya donanim duser
kapiydi tampondu takilmamak lazim. olabilen seyler bunlar
onden vurmus olmasin gerisi onemsiz
Birkaç tane buldum sanki.Tam karar verememiştim.c180 mi, 520i mi?Sizlerin ve çevremdekilerin yönlendirmesiyle 520i ye yoğunlaşacağım galiba.
kendi aracımı satıp sonrasında 520 olabilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: meyveli kaktöş
Hocam 5 kişiyseniz bence hiç sedana bulaşmayın alın bir tane forester geçin ama illaki alacağım diyorsanız arteona da bakabilirsiniz içi kısmen daha geniştir 520i ye göreTeşekkürler.Arteon hiç düşünmemiştim.Passat kullandım, biliyorum ama.Araştıracağım.
-
Hocam ikisindede forumda acilan kronik ariza konulari vardı onlara da bir göz gezdirin derim.
Bu ikisinden aile için direk 5 kasa derdim.Tabi temizini bulmak kaydıyla yoksa ikiside arkadan itiş kullanici profilinden biraz tedirgin ediyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: healthbreaker
Hocam ikisindede forumda acilan kronik ariza konulari vardı onlara da bir göz gezdirin derim.
Bu ikisinden aile için direk 5 kasa derdim.Tabi temizini bulmak kaydıyla yoksa ikiside arkadan itiş kullanici profilinden biraz tedirgin ediyor.teşekkürler.C180 çok hor kullanılmamıştır sanmam ama
aracı yan yan kullanan tayfadan her türlü uzak durmak lazım. Trafikte de alış verişte de
-
C200d exclusive bizde, 520i kuzenimde var. 5 kişiyseniz kesinlikle 5 serisi tercih edin Cde rahat edemezsiniz. Konfor odaklı 3,4 kişilik bi aile olsanız C 180 alın geçin derdim hem de daha az yakardı. 5 yaşında bmw alırken ya da Mercedes Amg donanım alırken kullanıcı profili nedeniyle dikkat etmeniz gerekir, exclusive kullanıcısı genelde daha temiz bırakır aracı ama fiyat yükseliyor o zaman da.
5 serisi net
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X