Bildirim
C# datagridview hatası yardım
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: horozerk
dataGridView1.ColumnCount = (y2-y1)+1;
kod satırında aşağıdaki hata komutunu alıyorum gridin 10 satır 1000 sütundan oluşan veriler ile dolması gerekiyordu...
Sum of the columns' FillWeight values cannot exceed 65535
teşekkürler...
FillWeight'ı tam çeviremedim şimdi ama Column sayın fazla olabilir. Yukarıdaki hata şunu söylüyor; "Sütunların FillWeight değerleri toplamı 65535'i geçemez."
Bu da FillWeight;
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.windows.forms.datagridviewcolumn.fillweight.aspx
Ben şöyle anladım;
Dolu olan sütunlarının genişlikleri toplamı 65535'i geçemez. Doludan kasıt maximum char limit olabilir tam bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi welrocken -- 28 Eylül 2012; 20:12:38 >
-
tşk ederim ilgilendiğin için, ben çözmüştüm ama buraya yazamamıştım sorun şuymuş bir satırdaki sütun değerleri toplamı 65535'i geçemezmiş datagridview de
tekrar tşk ederim, iyi çalışmalar... -
quote:
Orijinalden alıntı: horozerk
tşk ederim ilgilendiğin için, ben çözmüştüm ama buraya yazamamıştım sorun şuymuş bir satırdaki sütun değerleri toplamı 65535'i geçemezmiş datagridview de
tekrar tşk ederim, iyi çalışmalar...
Sütun değeri dediğin, icerik boyutu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biraz geç oldu kusura bakma hücrenin içindeki değerlerin toplamı bahsi geçen sayıyı geçince sıkıntı oluyor.... :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X