Bildirim
C dili
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
C dili konusunda kaynak sıkıntısı olmaması lazım. Epey site var bu konuda. İlk aklıma gelenleri yazdım. Google'da aratınca epey kaynak çıkıyor.
http://www.ceviz.net
http://www.programlama.com -
ama ayrıntılı lazım.yani dilleri.c+ falan.bişey anlamadım.hiçbişey bilmiyorum cunku
.burda red hat kurun yazıyor.anlamadım işte.amatorler yeni kullanıcılar için herturlu seyi anlatan bir kaynak yokmu? -
csystem.org bi bak derim -
eğer kitap alacaksan gunay karlının v de problem çözme mantığını al derim. pusula yayıncılığın -
kitap olarak.unix anlatn bir kitap var onu okuyorum.su sırada komutlardayım.unixe gerek varmı yokmu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wewillrise -- 29 Haziran 2006; 13:04:15 > -
beyler başka c ile kaynak içeren site bilen varsa yazarsa sevinirim -
www.cprogramming.com en sevdiğim sitedir... -
ya bu c çok zor. -
quote:
Orjinalden alıntı: SIFIR
www.cprogramming.com en sevdiğim sitedir...
bide türkçe olsaydı
bide quick c derleyiciini nerden bulabilirim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emure -- 2 Temmuz 2006; 12:16:53 > -
madem herkes bildiği siteleri yazıyo ben de yazayım:
www.programlamaturk.com
hem c dilini orta seviyede öğrenmek istiyorsan unix kitabını felan bırak sonra okursun.internette bulduğun e-kitaplarla çalış, önemli yerleri deftere falan yaz, kendinde her konuda bi kaç uygulama yap, o kadar zor olmadığını göreceksin o zaman. -
quote:
Orjinalden alıntı: wewillrise
arkadaslar ben c dili ogrenmek istiyorum.orta duzey bi program yazacak kadar.internetede bir dökuman bulamadım.siz biliyosanız söylermisinz.dokuman bulabilcegm bir site yada ftp.
saygılar
-
quote:
arkadaslar ben c dili ogrenmek istiyorum.orta duzey bi program yazacak kadar.internetede bir dökuman bulamadım.siz biliyosanız söylermisinz.dokuman bulabilcegm bir site yada ftp.
saygılar
Arkadaşlar yazdıklarım okunuyormu bazı arkadaşlar okunmuyo
-
-
CEVAP YOK MU?
EVETquote:
quote:
saygılar
Yazı yazıyom geliyo mu
-
www.nergin.com özellikle alıştırmalar kısmı -
C++ içinwww.yirmiyedi.net Tavsiye ediyorum -
dostum siteyi miteyi bosver al adam gibi bi kitap calıs bu isler internet sitesinden takip edilerek ögrenilmez
KİTAP AL CALIS KENDİNİ BİRAZ GELİSTİR DAHA SONRA SİTELERİ İNCELERSİN
HER BİLGİ BELES OLMUYOR NE YAPALIM -
quote:
Orjinalden alıntı: astral32
dostum siteyi miteyi bosver al adam gibi bi kitap calıs bu isler internet sitesinden takip edilerek ögrenilmez
KİTAP AL CALIS KENDİNİ BİRAZ GELİSTİR DAHA SONRA SİTELERİ İNCELERSİN
HER BİLGİ BELES OLMUYOR NE YAPALIM
Açıkçası size pek katılmıyorum. Bilgisayar kitaplarının fiyatları malum. Kalitelerinin de öyle ahım şahım olduğu söylenemez. Bilgisyardan bir şeyler okumak sorun olmuyorsa netten kaliteli kaynaklar bulmak daha faydalı olacaktır. Özellikle ingilizce anlayabiliyorsanız kesinlikle yabancı kaynaklardan faydalanın. -
ilk basta sunu belirtiyimki bu kaynak arayan arkadas forumdan atılmış snırım.bu yuzde herhangi bir bildirimde bulunmak istemiyorum
ayrıca
arkadasım oyle dusunuyosan sen bilirsin yani.benim fikrim boylequote:
rahjman
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X