Şimdi Ara

c# dosya kilitleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaptığım bir projede elimdeki videoları programda çalıştırıyorum fakat bu programı kullanıcıya attığımda bu videoları görmemeli, görebilse bile kopyalama işlemi gerçekleştirememesini istiyorum, bu kısmı nasıl halledebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: İnfinityBlade

arkadaşlar yaptığım bir projede elimdeki videoları programda çalıştırıyorum fakat bu programı kullanıcıya attığımda bu videoları görmemeli, görebilse bile kopyalama işlemi gerçekleştirememesini istiyorum, bu kısmı nasıl halledebilirim?

Tam anlamadım ama demek istediğin bir klasörde videoların var uygulaman o videoları kullanıyor ama sen kullanıcının o klasörü görmemesini veya girememesini mi istiyorsun ??
  • evet o videoları görmemesini istiyorum, yani programımı kullanan kişi o klasörü göremicek
  • konuya biraz gec yazdin.Acikcasi guzel de bir konuydu suan yurtdisindayim 1 haftaya ancak gelecegim.O yuzden basit bir sekilde :

http://canberkovayurt.com/2011/09/25/c-sharp-ile-ismi-girilen-klasorleri-butun-bilgisayarda-gizleyebilin/ ----- su linke bir bak

Gizleme degilde dosyalara erisimi engellemek icin directorysecurity gibi class lar kullaniliyordu bak derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baktımda Directory sınıfına şifre koyma gibi bi şansımızda yok mu
  • İnfinityBlade İ kullanıcısına yanıt
    Bence en temizi videoları internete yükle programa web browser koy gitsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.