ARdream lerde genelde ezme gibi bir olay olmaz. Her iki tarafın da üstün olduğu zamanlar oluyor.Sürü ile dolaşanlar eziyor.
quote:Orjinalden alıntı: bıosygn gpgolemprty ArkandayIM ANLADIM AMA BEN SIMDI HUMANIM SAGLAM ITEMLERIM WAR SENCE ORC DONEYIMMI? gerek yok bence. Bariz üstün olan bir ırk yok.
quote:Orjinalden alıntı: ArkandayIM quote:Orjinalden alıntı: bıosygn gpgolemprty ArkandayIM ANLADIM AMA BEN SIMDI HUMANIM SAGLAM ITEMLERIM WAR SENCE ORC DONEYIMMI? gerek yok bence. Bariz üstün olan bir ırk yok. TY ama bedavadan ırk donusum kagıddı geldı we donusmye karar werdım bu arada bı hıle ıle degıl arkadasım werdı kagıdı azda orclara bufferlık yapak
quote:Orjinalden alıntı: Ha$aN ırk değiştirme kagıdı nı arkadasın nası verio ? trade e koyuyon kagıdı basıyon trade e wermiş oluyo
quote:Orjinalden alıntı: AddYokk quote:Orjinalden alıntı: Ha$aN ırk değiştirme kagıdı nı arkadasın nası verio ? trade e koyuyon kagıdı basıyon trade e wermiş oluyo tradeye konmuyorki nesi komik?
quote:Orjinalden alıntı: AddYokk quote:Orjinalden alıntı: Ha$aN ırk değiştirme kagıdı nı arkadasın nası verio ? trade e koyuyon kagıdı basıyon trade e wermiş oluyo Sen ne kadar akıllısın ole hayatında kaç kere ırk deiştirdin acaba