Şimdi Ara

C# Eğitim Videosu - EntityFramework - Sipariş Formu Oluşturma, Transaction-2 - Part-4 Final

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu videoda en çok bilinen Northwind veritabanı ile sipariş oluşturma işlemini yapacağız. Sipariş detayi yazdırırken de entityframework un transaction yapısının nasıl çalıştığını göreceğiz.

part4

• "Forumları suistimal etmenin 1001 yolu" konulu videonuz da var mı?

veya "aynı anda 10 gönderi birden yaparak forumlarda görünürlüğünüzü arttırın" konulu video var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

"Forumları suistimal etmenin 1001 yolu" konulu videonuz da var mı?

veya "aynı anda 10 gönderi birden yaparak forumlarda görünürlüğünüzü arttırın" konulu video var mı?
    her videonun uzunluğu fazla. her video için ayrı ayrı soru gelebilir diye bu şekilde düşündüm. eğer böyle bir sorun yoksa moderasyona rica edip postları birleştirebilirsiniz ya da sildirebilirsiniz benim için sıkıntı yok.
  • HardrhymeR H kullanıcısına yanıt
    Bu bir eğitim serisi ise serideki her bir video için ayrı gönderi yapmak; C#'ta birbirine yakın 10 metod için 10 yeni class tanımlayıp 10 yeni nesne oluşturmak gibi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılım Geliştirme bölümü zaten ölmüştü arkadaş da cenaze namazını kildirmis. Her part için ayri konu da iyiymis.

• alpmirza kullanıcısına yanıt
    Bölüm öldü derken kabaca hangi tarihten itibaren öldü? Bir de hangi kritere göre öldü yani önceden dijkstra algoritması ile şehirler arası en kısa mesafe problemi ya da biyoinformatik yöntemleri ile DNA yapısını çözmek gibi ileri düzey konular konuşuluyordu şimdi sadece temel düzeyde konular konuşuluyor yani PHP'de kök dizin nasıl yazdırılır, Python'da loop nasıl oluşturulur gibi, o yüzden mi bölüm öldü?

Ve geçenlerde forumda da çıkan bir "Türkiye oyun ihracatı 1 Milyar doları aştı" haberi, Yazılım Geliştirme bölümü öldü düşüncesiyle çelişki olmadı mı? Yani 1 Milyar dolarlık oyun ihracatı yapan ülkenin en büyük forumunun yazılım geliştirme bölümü ölmenin tersine cok canlı olması beklenir değil mi? Bu celişkilere açıklık katmak için: 1 Milyar dolarlık oyun ihracatı haberi külliyen yalan cunku Türkiye'de değil 1 Milyar dolar, 10 Milyon dolarlık oyun ihracatı dahi olmayabilir.

• Yazılım bölümü öldü mü bilmem ama burada uğraşıp eğirim videosu paylaşan kişinin üstüne yürüyerek bu bölümü öldürdüğünüz kesin. Ben de Unity için c# öğrenmeye çalışıyorum ve faydalı buldum. İster ayrı gönderi yapsın ister tek postta yayınlasın. Benim için fark yok. Emeğine sağlık arkadaşım eğitimlerin güzel teşekkür ederim

• Çıkıp filozof gibi konuşunca ya da her başlığın altında temcit pilavi gibi isitip isitip yurtdisi maas muhabbetini önümüze koyunca veyahut memnuniyetsiz adam seyfi ye yanlarken bölümü canlandırdığını falan mı zannediyorsun niye üzerine alındın direk revivo? Biri bir gün gelir 20 tane aynı başlıktan açar diğeri site açtık tıklayın der elli tane konu açar laf yapmazsiniz biri finlandiya ile ilgili baslik acar adami açtığına acmisina pisman edersiniz hayattan sogutursunuz bos muhabbetinizle. Ölmemiş de ne olmuş yani?

• Tüm videoları tek konuda birleştirmek daha iyi olur bu arada. Ulaşmak isteyen insanlar için kolaylık aynı zamanda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.