< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoshungen -- 21 Eylül 2024; 7:52:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
A Hat in Time Türkçe Çeviri
-
-
Güzel bir oyun fakat Türkçe olmadığı için indirimlerde almıyordum istek listemde bekliyordu.En kısa sürede tamamlarsınız İnşallah kolay gelsin...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Takipteyiz hocam. -
tüh mal gibi oynadım ben bunu yakın zamanda
bileydim beklerdim
komik dialoglar var -
Güncel durum nedir? Beklemedeyiz -
Çoğu çeviri dosyasının çevirisi bitti. Ayrıca şu anda bu çeviri projesi public BETA'da olduğu için hatalara rastlayabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: toruntorba
Güncel durum nedir? Beklemedeyiz
Çeviri dosyaları (60 dosya) arasından bazı dosyaların çevirisiyse tam olarak tamamlanamadı, bu dosyalar: <spaceship (Corgi Quest), snatcher_deathwish, hatkiddiary, contracts_deathwish.int, menus.int> dosyaları, bu dosyaların ana görevlere ve oynayışa fazla bir etkisi yoktur. (menus.int dışında)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoshungen -- 19 Nisan 2020; 14:42:20 > -
Bu oyun kesinlikle oynanmayı hak ediyor çeviri için çok teşekkürler elinize sağlık
Selam arkadaşlar, bu konuyu diriltiyorum ama Nisan ayı dışında bu çeviriye herhangi bir güncelleme gelmedi. (Hata düzeltmeleri, Çeviri güncellemeleri vb.) Ayrıca istatistiklere baktığımda çeviriye ilgi gösterilmediği görülüyor. Bu çevirinin devam etmesini isteyenler var mı? -
Çeviri gelecek diye oyuna elimi sürmüyorum kaç aydır. Bir tane geldi o da translate'ten hallice. Haydi, Yaparsanız siz yaparsınız bu işi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet ben de çeviri yapmıştım, fakat bu çeviri tamamen biterse benim olanın yerine sizinkini kullanacağım. -
Bitirirseniz çok mutlu olurumm -
Hocam cok sevimli cok guzel bir oyunu cevirmissiniz Elinize emeginize saglik Acaba DLCleri de cevirmeyi dusunur musunuz? Sizin gibi oyunu ceviren kisilerle de beraber calisirsaniz daha erken bitebilir yama siz de isterseniz
Teşekkür ederiz. Seal the Deal ve Nyakuza Metro DLC'leri zaten şu anda çevrilmiş durumda, menü ve ara görevler hariç oyuniçi yazıların neredeyse tamamı çevrilmiş durumda. Arkadaşlar beraber çalışmak isterlerse neden olmasın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoshungen -- 25 Kasım 2020; 17:2:55 > -
Hocam tam anlayamadım. DLC'ler vb. de çevrilmişse yapacak başka bir şey kaldı mı ki? Elinize emeğinize sağlık tekrardan.
-
Yorumunuzu geç cevapladığım için gerçekten çok üzgünüm.
Çeviri dosyalarının arasından sadece şu dosyalar tam olarak çevrilmedi: contracts_deathwish, spaceship ve menus.
Bunun haricinde diğer çeviri dosyalarının neredeyse tamamı çevrildi. Ve şu an bunun gibi dokuları çevirmeye çalışıyorum:
-
Türkçe Çeviri güncellenmiş, "Vanessa's Curse" DLC'si çevrilmiştir.
-
a hat in time gog versiyonu (yada crack versiyonu) için birşeyler yapacakmısınız?. sizin modunuzu steam workshop downloader ile indirip mods klasöre attığımda bazı türkçe kelimeler soru işaretinde kalıyor.
-
Büyük olasılıkla sorun GOG ve Korsan sürümde Vanessa's Curse güncellemesini almamasından kaynaklanıyor bu yüzden sorunun kaynağı Modding Tools'ta farklı sürümde cook edilmesi olmalı. Eski sürümlerin çalışıp çalışmadığını test etmek için 1. dosyayı "TurkceCeviri/Content" klasörüne atıp oyunu çalıştırmayı deneyin. -- Eğer sorun çözülmediyse çevirinin bulunduğu klasörü (Mods'taki TurkceCeviri veya numaralı klasörü) silin, 2. dosyayı indirip "mods" klasörüne atıp bir de böyle deneyin. "mods/TurkceCeviri" şeklinde olması gerekiyor. Anladığım kadarıyla GOG'da modlar destekleniyor. GitHub'ta Code v -> Download zip ile indirebilirsiniz. Bana sonucu bildirirseniz çok sevinirim. Umarım yardımcı olabilmişimdir
2#Dosya: https://github.com/Hoshungen/AHatinTime_TRK/tree/f4e7ea9e70546df661d13c0dc7d4f55e4bfb722a
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoshungen -- 11 Ocak 2022; 15:30:30 >
-
Merhaba arkadaşlar, çeviri için bir anket hazırladım ve ankette görüşlerinizi bildirirseniz çok mutlu olurum.
google docsA Hat in Time Türkçe Çeviri Anketihttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeq2ADOy922-XQ4CLhxBlBBPI2rFvBbse9cYzsEDYanCDbEWg/viewform?usp=send_form -
Arkadaş cevap vermemiş ben vereyim, evet bende aynı şekil steam atölye indiricisini kullanarak indirdim mod klasörüne attım 1# dosyayıda attım dediğin yere sorunsuz çalışıyor şuan teşekkürler ilk fırsatta başlayacağım oynamaya eline sağlık hocam
Benzer içerikler
- rwadult kapandı mı
- frostpunk türkçe yama
- gta 5 türkçe yama
- spiritfarer türkçe yama
- prototype 2 türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X