Şimdi Ara

SKYGRABBER V2.7.6 İLE DOWNLOAD OLAYI???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR SKYGRABBER V2.7.6 PROGRAMI İLE SONUNDA DOWNLOAD OLAYINA GİRİŞ YAPTIM..FAKAT ÇOK YAVAŞ DOWNLOAD YAPIYOR..HIZI 1KB-20KB ARASINDA GİDİP GELİYOR..BAZEN HIZ SIFIR OLUYOR...PROGRAM SINIRLI VERSİYON...Bİ AYAR FALANMI VAR..SKYGRABBER KULLANAN ARKADAŞLAR AYAR FALAN VARSA ANLATABİLİRMİ..BİRAZ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

• valla sky grabber değil de skynet ile download yapsan daha iyi olurdu

burda skynet x var onunla download güzel ve hızlı ama sadece w 3 den oluyor inndir
  • Kullandığın tv kartını ve hangi uydudan download yapmak istediğini yazarsan yardımcı olabiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kantele

Kullandığın tv kartını ve hangi uydudan download yapmak istediğini yazarsan yardımcı olabiliriz.

SS2 KULLANIYORUM...TURKSATTAN DOWNLOAD YAPIYORUM..DAHA BİŞEY İNDİREMEDİK AMA İNDİRMEYE ÇALIŞIYOZ..ÇOK YAVAŞ İNDİRİYOR FAKAT..DEDİĞİM GİBİ 1-15- KB ARASI DEĞİŞİYOR..NORMALDE KAÇ KB İLE İNDİRİYOR..BU HIZ NORMALMİDİR...YADA PROGRAMDA AYARLAR GEREKİYORMU..BEN PROGRAMI KURDUĞUM GİBİ KULLANIYORUM..AYARLARLA UĞRAŞMADIM..YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
  • Skygrabber pek iyi değil, Skynet kullanıyor herkes. Aşağıdaki linkten indirebilirsin.

http://rapidshare.com/files/5026738/skynet_r32_1.22_Multi_By_st1905.exe

Şifre: st1905

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kantele -- 26 Aralık 2006; 23:02:48 >
  • Beyler Bende Avermedia Var Ondada varmı bu downloand olayları Esiden Skstar kullanıyodum onda indiriyodum gerçi çok gereksiz dosyalar iniyodu ama hep xxx içerikli dosyalar felan iniyo çöplüğe dönüyodu neyse bu avermediada varmı böyle bişi?
  • Her kart için farklı streamer.dll dosyası oluyor, Avermedia için var mıdır bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BİRDE DOWNLOADDI YARIDA DONDURUP ERTESİ GUN DEVAM ETME OLAYI VARMI ACABA???? GENELDE SKYNETİ TAVSİYE EDİLDİ KANTELE DOSTUM VERDİĞİN LİNKDEN İNDİRDİM...ŞİMDİ SKYNET DENEYECEĞİM...SORUN OLURSA YARDIMCI OLURSUN İŞAALLAH
  • Skygrabber hazır içinde her ayarıyla gelir kullanımı kolaydır ama insanı deli eder,
    Hızlı download yapılsa bile dosyalarınızın %99 da takılması ihtimali yüksektir.
    Turksat trafiğini bilmiyorum ama Eutelsat da 150-200kb ile çekiyor ben de en düşük.
    Skynet i dene gerçekten baya fark var aralarında üstelik ücretsiz
  • ŞUAN SKYNET İLE İNDİRİYOR..AMA NE İNDİRİYOR HANGİSİ TAMAMLANDI BİLMİYORUM HİÇ..DOSYALARI AÇMIYOR HATA VERİYOR..YADA BS PLAYERDA VEYA HERANGİ BİR GÖRÜNTÜ OYNATICISINDA İNDİRİĞİ GÖRÜNTÜYÜ AÇMAK İSTEDİĞİMDE HİÇBİR FAALİYET YOK..ACABA TAMAMLANMADIĞI İÇİN Mİ???? TAMAMLANDIĞINI NERDEN ANLICAZ....

BİRDE JPG RESİM İNDİRMİŞ..RESİMLER DOSYA HALİNDEYKEN KÜÇÜK ÖNİZLEMESİ VAR AMA DOSYAYI AÇTIĞIMDA GÖRÜNTÜ YOK...BİŞEY ANNAMADIM YA..
  • AZ ÖNCE SKYNET HATA VERDİ VE KAPANDI..ŞİMDİ YARIM KALAN DOWNLOADLARA DEVAMMI EDECEK YOKSA SIFIRDANMI İNDİRCEK??????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.