Şimdi Ara

Mac Os X Tiger 10.4.8. Download Link

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar daha once de konu acmistim sanirim silinmis konum cunku arama yaptirdigim halde bulamadim.Ve tekrar acmaya karar verdim.Pm'den yada buradan linkleri veremiyorum ki nickimin altindaki kirmiziliklar da bu yuzden gelmisti :) siz turktonyukuk@yahoo.com mailine yazin otomatik cevap sistemi ile size gelecektir linkler.Kolay gelsin.Partlar sapasaglamdir.Silinme ihtimali yoktur.Sifre konulmamistir..Kolay gelsin...

• Sanirim pek ilgi alaka yok ??
  • ben gönderdim geldi linkler ama yinede böle bişi kural dışı olması lazım ya
  • Sistemim Mac Os X icin uygunmu ?
    Ve linkler rapid disi mi ? Rapidte ise,baska bir yere upload edebilirmisin ?

• quote:

Orjinalden alıntı: ßy Spécops.

Sistemim Mac Os X icin uygunmu ?
    Ve linkler rapid disi mi ? Rapidte ise,baska bir yere upload edebilirmisin ?

Linkler rapid,sisteminizi bilmiyorum.Kurulumda karsiniza mutlaka sorunlar cikacaktir fakat ben bu sorunlar konusunda size yardimci olabilecegimi pek sanmiyorum.Zaten bu bolumde dilediginiz gibi yardim bulabileceginize eminim.Rapid disina upload etmeye gelince.Sanirim rapidin bekletme olayina sinir oluyorsunuz ve haklisiniz.Ama suanda 4,5gb lik bir dosyayi uploadedebilecegim hic bir ftp sunucum yok.Ve bu kadar buyuk alanli bir ftp sunucusunu da ucretsiz temin edebileceklerini sanmam.Eger bana bu kapasitede bir ftp bulabilirseniz ne ala upload ederim elbette.!
  • Soldaki sistem paneline bakarsaniz sistemimi ogrenirsiniz.uygun olup-olmadigini soylerseniz ben torrent
    araciligyla veya baska bir sekilde indirmeye calisirim.
  • Pear PC adlı bir emulatör programı var, deneme fırsatım olmadı ama sık sık duyuyorum deneyen var mı aramızda ??
    x86 sistemlerde (PC), Mac OSX çalıştırabilmek için yazılmış güzel bir Emülatör program , yaklaşık 1 MB boyutunda.
    PC üzerinde Mac OSX kullanılabilir anlamına geliyor ama denemek lazım.
    Öncelikle Mac OSX işletim sistemi DVD'si gerekiyor.Ama deneyemedik malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technological -- 8 Haziran 2008; 2:25:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    10 yıl önce açıldı
    CS 1.6 LAN KURULUMU
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 10.5.2 olmuyor muki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.