Şimdi Ara

C- Elysée (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
6.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

Araç hakkında bir yorumum yokta reklamında "Gerçek yol ve hava koşullarında 4.000.000 kilometre test edildi" cümlesine çok güldüm.

Bir hesaplama yapalım.

Araç 120 km/s ile sürülse.

120x24= 2880 KM 1 Gün durmaksızın kat edeceği mesafe

2880x7=20160 KM 1 Hafta durmaksızın kat edeceği mesafe

20160x4=80640 KM 1 Ayda durmaksızın kat edeceği mesafe

80640x12=967.680 KM 1 Yılda durmaksızın kat edeceği mesafe

Yuvarlak hesap 4.5 yıl desek yakıt,servis,parça değişimi v.s 5 yıl desek

Bu araç 5 yıl boyunca test mi edildi şimdi.

Ufak atta civcivler yesin Citroen.

+1 eline saglık

• Ben su an bu citroen ve peugeot'un 4 milyon km test yalanıyla dolandırıcılıgına takmış durumdayım. Adamlar 4000 arabayı 1000'er km test edip 4 milyon km test yapmış olduk diyorlar ya cok komıkler

Alın size test: Mazda 6 araclar 108 arac ve aracların her biri 1.6 milyon km test edilmiş ayrı ayrı, ayrıca tum araba 10 yıl boyunca kullanılmış gibi bir simulasyon ortamı yapılmış ve 10 yıllık bir testten gecirilmiş. O zaman mazda 1.6 milyonX108 arac=172,8 milyon km ve 10yılX108=1080 yıl boyunca araçlarını test etmiş Citroen ve peugeot mantıgına göre. Lİnkte test videosu mevcut arkadaslar:

http://youtu.be/OW_qhK7air4

Artık halk olarak uyanalım, bizi enayi yerine koymayı bıraksınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafavbtn

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

37den 35e dusseler dızellerı tadından yenmez. Linea yerine bunu alır millet. Hem daha az yakıyor hem daha ıyı bı motor, hem daha saglam

fransız malı bu ülkenin en çok satılan yerli üretim aracı linea yı kesicek öyle mi?

motor ve sağlamlık konusunda da tamamen farazi uydurma bir yorum yapmışsınız.

motor hem daha az yakıyor hem de daha saglam. Forumlara bakın lineayla karsılastırın farazi ne alaka?

ne forumuna bakıcam

giderim taksicilerle konuşurum. 1.3 mjet albea -linea kaynıyor piyasa.

buraya somut bişeyler koyacasan buyur koy. aksi taktirde farazi konuşuyorsun.

bu ülkede fiat satılır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

37den 35e dusseler dızellerı tadından yenmez. Linea yerine bunu alır millet. Hem daha az yakıyor hem daha ıyı bı motor, hem daha saglam

fransız malı bu ülkenin en çok satılan yerli üretim aracı linea yı kesicek öyle mi?

motor ve sağlamlık konusunda da tamamen farazi uydurma bir yorum yapmışsınız.

motor hem daha az yakıyor hem de daha saglam. Forumlara bakın lineayla karsılastırın farazi ne alaka?

ne forumuna bakıcam

giderim taksicilerle konuşurum. 1.3 mjet albea -linea kaynıyor piyasa.

buraya somut bişeyler koyacasan buyur koy. aksi taktirde farazi konuşuyorsun.

bu ülkede fiat satılır.

hyundai harici taksi bulmak ıyıce zorlastı. Ben sana kolaylık olsun dıye foruma bak demistim. Neyse zorla guzellik olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.