Windows 7 hom premium işletim sisteminde, C: sürücüsüne sağ tıkladım, güvenlik sekmesine girdiim, izin ver seçeneklerinin hepsini İZİN VERME olarak değiştirdim.
ŞİMDİ BİLGİSAYARIMA HİÇBİR PROGRAM YÜKLEYEMİYORUM, HİÇ BİR PROGRAMI ÇALIŞTIRAMIYORUM, C SÜRÜCÜSÜNE ERİŞEMİYORUM,
D sürücüsüne 50 GB, Sürücüsüne 270 GB, ayarlanmış, tüm verileri c 'de saklıyordum. VERİLERİM KAYBETMEDEN C: sürücüsüne erişmek istiyorum bilgisi olan uzman arkadaşların yardımına ihtiyacım var. şimdiden herkese teşekkürler...
Not: 1C: sürücüsüne tekrar sağ tıkladığımda güvenlik sekmesi gelmiyor artık. 2Güvenli kip te açtım, aynını yaptım yine olmadı, Lenovo müşteri hizmetlerini aradım yine olmadı, SADECE UZMAN görüşlerine ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
Harddiski söküp başka bir laptop'a takmayı dene..
1- o şekilde izginleri değiştirebilecek miyim? 2- kurduğum programları tekrar kurmak istemiyorum, verilerimi kaybetmek istemiyorum, bu yüzden kendi üzerindeyken sorunu çözmem gerek. teşekkürler cevap için!
Harddiski başka bir notebook'a takarak hiç olmazsa verilerini kurtarabilirsin. Sonra formatı çakıp yoluna devam edersin. Daha iyi çözümler de vardır , bilen arkadaşlar cevaplandıracaktır..