Şimdi Ara

utorrent: eleman bulunamadı hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
7.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar torrenti başlatırken sorun yok ama bir süre sonra indirmeyi kesiyor ve eleman bulunamadı şeklinde hata veriyor.. tekrar başlatıyorum yine bir süre indiriyor ama tekrar aynı hatayı veriyor.. indirmeyi tamamlayana kadar benim bir kaç dakikada bir hata verdikçe başlatmam gerekecek sanırım..

torrent dosyalarının bulunduğu klasöre baktım, içinde sildiğim bir şey de yok ki seed ederken dosya eksik kaldı desem..

bu hataya bir çözümü olan var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en birinci ben oldum -- 5 Temmuz 2011; 23:11:30 >

• Uploadı kapatmayın. Bende öyle olmuştu uploadı 1 kb a getirince sapıtıyor hep kesiliyordu.

Veya elinde o dosya bulunan azdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f(x)

Uploadı kapatmayın. Bende öyle olmuştu uploadı 1 kb a getirince sapıtıyor hep kesiliyordu.

Veya elinde o dosya bulunan azdır.

hocam uploadı unlimited'e getirdim ama hala hata veriyor..

elinde dosya bulunan az derken seed'i kastettin sanırım, seed çok fazla var ve seed olmasa da hata vermemesi gerek zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en birinci ben oldum -- 6 Temmuz 2011; 0:13:19 >
  • sanırım torrentte bir sorun vardı, farklı bir torrentten indiriyorum artık, şimdilik sorunsuz indiriyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: en birinci ben oldum

sanırım torrentte bir sorun vardı, farklı bir torrentten indiriyorum artık, şimdilik sorunsuz indiriyor..

hocam konuyu diriltmek gibi olacak ama aynı sıkıntı bende de vardı farkettim ki C'de 50 mb yer kalmış o yüzden bu hatayı veriyo torrenti indirecek kadar yer açınca bi sıkıntı kalmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    '/' Uygulamasında Sunucu Hatası
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.