Şimdi Ara

CΞHΞŊŊΞŦ | Aşk La Bir GünLük Hatta SaaTLik Bir KederLe iÇimi Döktüm.. Bakın..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CΞHΞŊŊΞŦ | Aşk La Bir GünLük Hatta SaaTLik Bir KederLe iÇimi Döktüm.. Bakın..

Her şaRkıda bir eser bırakıp gidersin ne zaman dinlesem gözümde canlanan sensin... Korkuyorum! bakmaya gözlerimi kapamaya kapadığım anda aklıma gelen yine sensin hatıralarımda gizlisin ne zaman açsam günlüğümü adı geçen yine sensin sevmedim diyemiyorum.. kaLbime aşkı kazıyan biLe sensin çekip qitme diyemiyorum...çünkü geçmişte yaptığım hatalarımı adım gibi biliyorum..seni unutmaktan çok her geçen gün daha çok özlüyorum seni kaybetmekten çok beni unutmuş olmana ağlıyorum.. kapım ne zaman çalsa o geldi heralde diyorum..ne zaaman uyusam seni rüyalarımda bir melek gibi görüyorum.. ama ben senin gerçeğini istiyorum dokunmak , koklamak , hissetmek istiyorum..ne zaman uyansam yanımda diyorum.. farkındayım yine hayal kuruyorum.. hayallerinle ayakta duruyorum.. bilmiyorum belki bie qün dönersin hevesiyle yaşıyorum..farkındayım yine boş hayallere kapılıyorum.. kulağımda yankılanan tek kelimenle nefes alıyorum.. hep hep tekrar duymak istediğim sözle bir daha söyle.. seni seviyorum..:( aylar geçti senden hiçbir haber alamıyorum çünkü utanıyorum ne zaman adını duysam pişmanlığımı içime atıyorum ne zaman aklıma gelsen seni ne kadar çok sevdiğimi anlıyorum..şuan her saat,her dakika,her saniye yanılıyorum hiç aklımdan çıkmıyorsunki..umutlarla yaşayan bir kalbim vardı sen bunu okurken oda kalmadı hastalığımı yenemedim.. son nefesimle son satırlarımı sana döktüm belki çok şey istedim ama seni seviyorum.. demen :( kalpten bile olmasa beni gözü arkada bırakmazdı toprağıma bir fısıltın bile belki yeter ama hayalimle konuşman seni eminimki benimki kadar üzer..onun için sen unut beni toprağıma göm elindeki kara defteri.... :(

Tamamen Bana Aittir Belki Beğenmezsiniz Ama İyi Kötü YorumLarınızı ALMAK İsterim..

• O kişi dışında sen kimsin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

O kişi dışında sen kimsin?

kasanın soL tarafına baq yoksa ters çevir altına baq
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.