merhaba arkadaşlar benim bir sorum war ben yeni yeni c ögrenmeye başladım takip ettiğim kaynaktaki örnekte bir program yazıyordu. ben bunları yazdım çalıştırdım program açıldı herhangi bir deger girdikten sonra entera basınca sonucu göstermiyor belki gösteriyordurda çok cabuk kapandığı için birşey göremiyorum umarım derdimi anlatabilmişimdir. sizce bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir??? cahilliğime werin yardımcı olan herkese şimdiden çok teşekkürler
programın en sonunda klavyeden okuma kodu ekle böylece bir tuşa basmadan program kapanamaz en azından pascalda böyleydi
sanırım yanlış anladınız. entera bastıktan sonra hemen kapanıyor yani bence sonucu gösteriyor fakat aynı saniye de kapandığı için pek bir işe yaramıyor. derleyicide mi bir sorun wardır yoksa hemen kapanmaması için başka bir kod mu kullanmam lazım? benim şüphelendiğim noktalar bunlar . ama sorun burada olmayabilirde.
hocam getchar(); kodunu programında return 0; dan önceki satıra ekleyip denermisin ?
return 0; kodu yok return EXIT_SUCCESS var
biraz uğraş.. dene.. Muhakkak bulursun bi yol. uygun yere yerleştir. Olmuyosa bilemicem.