Şimdi Ara

C-HR Toyota Ana Konu (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.090
Cevap
117
Favori
553.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdilik planlarda dizel yok herhalde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizashi

Şimdilik planlarda dizel yok herhalde...

2018 den önce planlarda yokmuş dizel seçenek. Ama 1.2 turbo benzinli motor oldukça verimli. Ortalama yakıt tüketimi Avrupa'da satılan auris için 4.7

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Fabrikadan yapılan yazılı açıklamada, Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye; olağan bakım, onarım, revizyon ve yeni proje hazırlık çalışmaları nedeniyle 27 Mayıs-12 Haziran tarihleri arasında tatile girdi. Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye çalışanlarının büyük çoğunluğu söz konusu tarihler arasında yıllık ücretli izinlerini kullanacak. Bu süre içerisinde sadece bakım, onarım, revizyon ve yeni proje hazırlık çalışmalarında görev alan sınırlı sayıda çalışan fabrikada bulunmaya devam edecek.

Toyota Otomotiv Sanayi bu yıl Ocak-Nisan döneminde 32 bin 481 adet araç üretirken, 21 bin 471 adet ihracat gerçekleştirdi."
    Kaynak : cumhuriyet-toyota

Ben inatla bu aracın çok yakında galerilerde olacağını düşünüyorum. Bu haberde dikkat çeken kısım " REVİZYON ve PROJE HAZIRLIK ÇALIŞMALARI NEDENİYLE..."

• quote:

Orijinalden alıntı: tayconot

"Fabrikadan yapılan yazılı açıklamada, Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye; olağan bakım, onarım, revizyon ve yeni proje hazırlık çalışmaları nedeniyle 27 Mayıs-12 Haziran tarihleri arasında tatile girdi. Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye çalışanlarının büyük çoğunluğu söz konusu tarihler arasında yıllık ücretli izinlerini kullanacak. Bu süre içerisinde sadece bakım, onarım, revizyon ve yeni proje hazırlık çalışmalarında görev alan sınırlı sayıda çalışan fabrikada bulunmaya devam edecek.

Toyota Otomotiv Sanayi bu yıl Ocak-Nisan döneminde 32 bin 481 adet araç üretirken, 21 bin 471 adet ihracat gerçekleştirdi."
    Kaynak : cumhuriyet-toyota

Ben inatla bu aracın çok yakında galerilerde olacağını düşünüyorum. Bu haberde dikkat çeken kısım " REVİZYON ve PROJE HAZIRLIK ÇALIŞMALARI NEDENİYLE..."

Bence makyajlı corolla ile ilgili bir durum. Gerçi c-hr ile aynı hat üzrerinde üretileceği söylenmişti. Belki de c-hr ilk üretimler 1.8 hybrid olacak eylülden sonra da 1.2 motor için üretim olacak. Yakın bir sürede gelecek olsa neden Toyota soranlara yıl sonu desin ki?

• zamaneking kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi olabilir ama hybrit C-HR türkiyede değil İngilterede üretiliyor diye okumuştum ama farklı farklı kaynaklarda başka şeyler yazıyor.Heyecanı arttırmak ve ellerinde ki araçları satmak için yıl sonu diyor olabilirler.Yada gerçekten doğruyu söylüyorlar,yıl sonunu beklemek gerekecek.
    Bu garip bir taktik açıkcası.Yıl sonuna doğru aynı segmentte farklı farklı bir sürü suv piyasaya çıkmış olacak.Rekabet için deli gibi reklam yapmaları lazım firmaların.Ben olsaydım Kia gibi herkesden daha erken piyasaya sokardım aracımı (yeni sportage) . Okuduğum bazı yabancı kaynaklarda hep yaz 2016 'yı işaret ediyorlar Avrupa Pazarı için.
  • İngilterede kamuflajlı haliyle yapılan tanıtımdan görüntüleri aşağıda görebilirsiniz.Ebatları hakkında biraz daha fikir veriyor. Tanıtımda 16 inc jantlı basic veriyonu ile arka camları karartılmış 18 inc jantlı versiyonu kullanılmış.C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu
    C-HR Toyota Ana Konu

• tayconot kullanıcısına yanıt
    C-hr sadece Türkiye de dahil üretiliyor. Motorların üretim yerleri farklı sadece.

• Toyota C-HR Racing, bütün otomobil firmalarının modellerini test ettiği prestijli yarış pisti Nurburgring'de görüntülendi. Juke Nismo gibi bir performans modeli olacağı çok açık.
    Not : muhtemelen alçaltılmış bir şanzıman kullanılmış
    Bu mesaja eklenen görseller:

C-HR Toyota Ana Konu

• Geçenlerde toyotada üst düzey birisi testlere katılmış ve yalıtım gibi konularda iyileştirmeler yapılması gerektiğini söylemişti.

Araç gelişim sürecinde henüz. Toyota Honda gibi markalar test sürecini uzun tutuyor. C-hr den daha sonra duyurulan seat ateca Avrupa da satışa sunuldu ama c-hr için yıl sonu diyorlar.

Hibrit versiyonu da ülkemizde üretilecek. ülkemizde üretilen ilk hibrit araç olacak.

• quote:

Sadece Hibrit versiyonu İngilterede monte ediliyor.

Yanlış bilgi

• quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Geçenlerde toyotada üst düzey birisi testlere katılmış ve yalıtım gibi konularda iyileştirmeler yapılması gerektiğini söylemişti.

Araç gelişim sürecinde henüz. Toyota Honda gibi markalar test sürecini uzun tutuyor. C-hr den daha sonra duyurulan seat ateca Avrupa da satışa sunuldu ama c-hr için yıl sonu diyorlar.

Hibrit versiyonu da ülkemizde üretilecek. ülkemizde üretilen ilk hibrit araç olacak.

O kişi chr nin baş mühendisi, kötü yol şartlarında yalıtımın biraz daha iyileştirilmesinden bahsediyor, zaten iç dizayn geliştirme aşamasında, halen lansmanı yapılmadı

• quote:

Toyota C-HR Racing, bütün otomobil firmalarının modellerini test ettiği prestijli yarış pisti Nurburgring'de görüntülendi. Juke Nismo gibi bir performans modeli olacağı çok açık.
    Not : muhtemelen alçaltılmış bir şanzıman kullanılmış

C-HR Toyota Ana Konu

1.5 178 beygirlik motoruyla Nürburgring yarışlarında. http://www.otopark.com/2016/05/toyota-c-hr-nismoya-rakip-olacak/

• Aracı dün Fransada gördüm gayet hoş duruyor.
  • sariduru kullanıcısına yanıt
    Selam. Nerede gördünüz? Nasıldı renk vs diğer detaylardan da bahsetseniz keşke

• haunt54 H kullanıcısına yanıt
    Bende internette yabancı bir sayfada okumuştum . Yanlış olabilir elbette

• Görüntü bu

C-HR Toyota Ana KonuC-HR Toyota Ana Konu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zamaneking

Görüntü bu

C-HR Toyota Ana KonuC-HR Toyota Ana Konu

Resimler, otomobilde değişiklik yapılmadan aynı otomobil kullanılarak çekildiyse bir hata var;

* çapraz resimde arka rüzgarlık tavan çizgisinden aşağıda görünmesine rağmen, arkadan çekilen görüntüde rüzgarlık aracın tavan çizgisinden yukarıda görünüyor.

* önden çekilen görüntüde arka rüzgârlığın yan denge kanatçıkları görünmüyor hatta arkadan çekilen görüntüye göre rüzgârlık görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulentcandan -- 29 Mayıs 2016; 9:56:41 >

• Araçta güzel görünen jantın ebatı ve üzerindeki lastik

Michelin Primacy3 225/50 R18 95V
  • quote:

Selam. Nerede gördünüz? Nasıldı renk vs diğer detaylardan da bahsetseniz keşke

Merhaba, aracı Strasbourg'da gördüm sokakta park halinde duruyordu, metalik gri olan rengini gördüm.

Fotoğraf çekmek hiç aklıma gelmedi malesef.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.